FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne bi nama ni trebao Arezina da se ono nije desilo sa Ramovicem.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Almir Aganspahić, Marin Popović slobodni igrači, obadvojica dosta mladi i mislim da mogu biti od velike pomoći. Aganspahić čak igra za mladu repku, pa zašto da ne...
Ma da hoće Šehića gurnuti na desno krilo Krčmarević, tačno bi mi porastao u očima 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma kakav almir, frajer 2 gola zabio za sezonu cijelu yebem ti takvog napadaca, pa drvo da stavis toliko da igra dva puta bi se od njega odbila lopta u golhoniljoze1921 je napisao/la:Almir Aganspahić, Marin Popović slobodni igrači, obadvojica dosta mladi i mislim da mogu biti od velike pomoći. Aganspahić čak igra za mladu repku, pa zašto da ne...

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Dobro nam doso Arezina Top pojacanje
Al to nije sve sutra bi jos jedan trebo leci potpis...

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
- Kontakt:
Raskid ugovora sa Projićem hahahaNeymar11 je napisao/la:Dobro nam doso Arezina Top pojacanjeAl to nije sve sutra bi jos jedan trebo leci potpis...
Ma.daj Lendricahoniljoze1921 je napisao/la:Raskid ugovora sa Projićem hahahaNeymar11 je napisao/la:Dobro nam doso Arezina Top pojacanjeAl to nije sve sutra bi jos jedan trebo leci potpis...

ŽELJEZNIČAR 1921
-
- Kontakt:
Arežina nek bude dobar u glavi i imamo top pojačanje + odličnu konkurenciju za izvođenje prekida. Još jedan napadač, stoper i možda krilo i mislim da je to to.
Live prijenos će biti večeras na službenoj web stranici Širokog
It's better when it's live
Arezina ce bit top pojacanje siguran sam, imamo najacu veznu liniju uz Arezinu jos jedan bi trebo danas se uputit ka putu u Medjugorje pa cak na utakmicu sa Sirokimhoniljoze1921 je napisao/la:Arežina nek bude dobar u glavi i imamo top pojačanje + odličnu konkurenciju za izvođenje prekida. Još jedan napadač, stoper i možda krilo i mislim da je to to.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
https://fkzeljeznicar.ba/foto-ivan-curj ... ara/32519/
Hrvatski internacionalac, Ivan Čurjurić, novi je fudbaler Željezničar. Dvadesetosmogodišnji veznjak je potpisao ugovor na godinu dana uz opciju produženja Kluba na još jednu godinu.
Hrvatski internacionalac, Ivan Čurjurić, novi je fudbaler Željezničar. Dvadesetosmogodišnji veznjak je potpisao ugovor na godinu dana uz opciju produženja Kluba na još jednu godinu.
dan ga ****, kakav je ovo igrac? Vezni? Pa imamo najbolji vezni u ligi i mi dovodimo veznog igraca. Sta nam menadzeri uradise dok ovaj trener radi u talu sa menadzerima ovo me i ne iznenadjuje. 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Jes se Miske zadao sa dovodjenjem ovih polovnjaka a sve vam **** nesposobno dovodite ove ublehe jos stranac eto reprize iz 2016 god kako ce se ubrzo ovaj Krcmar pokupiti sa ovim polovnjacima al ce iz uprave u javnost izaci da je klub profitiro sa raskidima ugovora 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- plavousrcu
- Kontakt:
Treba konkurencije, samo mi ovo malo pretrpavanje i losa poruka nasim momcima.
Hajde Arezina jos tiblueDBR je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/foto-ivan-curj ... ara/32519/

Neymar druze zna li se kad bi trebo stoper kakav doci necemo valjda uci u sezonu sa raspalim BogicevicemNeymar11 je napisao/la:Hajde Arezina jos tiblueDBR je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/foto-ivan-curj ... ara/32519/
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Ma ovo je lose, prelose. Opet cemo gledati reprizu, ustvari ja je necu ni gledat ako fkt bude repriza, volim svoj zivot i svoje zivce.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Bezpotreban je ovo dolazak, gomilanje igraca, e sad jel ovo da se osiguran ukolko Arezina dogovor sjebe, vidjecemo, daj boze da grijesim trebo je Arezina sa ovim, spic se ceka i stoper josZeljo92 je napisao/la:dan ga ****, kakav je ovo igrac? Vezni? Pa imamo najbolji vezni u ligi i mi dovodimo veznog igraca. Sta nam menadzeri uradise dok ovaj trener radi u talu sa menadzerima ovo me i ne iznenadjuje.
-
- Kontakt:
Bez utakmice da je igrao 90 minuta u sezoni 2017/18, bez zvaničnog nastupa u 2018. godiniZeljo92 je napisao/la:Ma ovo je lose, prelose. Opet cemo gledati reprizu, ustvari ja je necu ni gledat ako fkt bude repriza, volim svoj zivot i svoje zivce.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa, Orvel, Strumfinho i 44 gosta.