Pozdravima se pridruzuje i propali kladionicar.Devil je napisao/la:U jbt produzava se spisak pozdravljenih nakon juce.Zelim da pozdravim sve najmilije:
Tzorvasu,Vyntry,SAriegu,Silvi,Marinosu,Ninisu,Simau,Letu,Cisseu,Katsouranisu,Garsiji,Plessisu,Karagounisu,Spiropoulosu,kao i citavoj upravi,logistici i citavom Gate 13.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sta ce onda meni ostati kada se svi pridruzite?
Nego ulazi mi brat u sobu i kuka,joj brate padoh na tri tiketa sve na po jednu.I ja uzimam tikete kad on imao singlove na tri tiketa.

Nego ulazi mi brat u sobu i kuka,joj brate padoh na tri tiketa sve na po jednu.I ja uzimam tikete kad on imao singlove na tri tiketa.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ne kontam, sto bi pisao bez veze
mislis niko ne bi citao od nas? pff
i da, jest brate tema zaista takva da ne bi mogao naci svoj post koji si napisao prije 5 dana a ne prije 1-2 sata...5-6 nas aktivnih ima na ovoj temi ...
i da hocemo, nemozemo je spamm'at 

i da, jest brate tema zaista takva da ne bi mogao naci svoj post koji si napisao prije 5 dana a ne prije 1-2 sata...5-6 nas aktivnih ima na ovoj temi ...

Valencia - Manchester United
X2 1.50
Rubin Kazan - Barcelona
Total Goals Scored 2.5
Under 2.5 1.75
Türkiyemspor Berlin - Hertha Berlin II
2 1.68
Total odds 4.41
prosao.
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Da je Valencia dala gol u džepu bi bilo 50e.. ovako kita volova.
Šta su sve promašili invalidi..

Šta su sve promašili invalidi..

...što je više lome to je volim jače...
zar nisi odigrao ovaj tiket?
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Ne.
Da sam odigrao taj onaj bi prošao.
Da sam odigrao taj onaj bi prošao.

...što je više lome to je volim jače...
Retardirani igraci salkea od amatera iz gladbaha, frajburga i slicnih selendri primaju po 2 komada, a Benfica im ne moze dati nijedan, fujjjjjjjjjjjj

nema potpisa
-
- Kontakt:
Devil brat ti je gigantDevil je napisao/la:Sta ce onda meni ostati kada se svi pridruzite?![]()
Nego ulazi mi brat u sobu i kuka,joj brate padoh na tri tiketa sve na po jednu.I ja uzimam tikete kad on imao singlove na tri tiketa.![]()

@nikad_izvini sta si se ti dosao ovdje kurcit i vrijedjat ugledne ljude sa ove teme ?
O moj boze sto sam proklet jucer padnem danas opet

Sad neshto ozbiljno. Koji **** se mi vishe kladimo na grke i kao ono atmosfera, atina, ****, palac. Pa kad su oni dobili 3 utakmice posteno. Pa ja samo padam na njima, ne sjecam se kad sam ih pogodio, al opet levat kladim se na njih. Dobro se sjecam jedne sezone, tek pocela liga prvaka i sad u atini igraju olimpiakos-rosenborg. Rosenborg slab bio te godine u ligi skroz, a njihova liga se uveliko igrala. I sad ja starom reko ajd mi daj sto maraka imam 3 sigurna para (a stari mi se nikad ne kladi). On ni pet ni sest da mi pare. Ja odem i stavim milan-fenerbahce 1, artmedia-inter 2 i olimpiakos-rosenborg 1. Samo me grci obore 1-3 rez bio.
Kunem se da vishe nikad zanikad necu igrati na grcke klubove kad igraju kuci, pa taman igrali sa zeljom, sirokim i slicnim amaterima
Kunem se da vishe nikad zanikad necu igrati na grcke klubove kad igraju kuci, pa taman igrali sa zeljom, sirokim i slicnim amaterima
nema potpisa
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Kakva sam i ja mazga,guslama neotpjevana.
Uvijek malo i uvijek daj još jedan:) Odigram fino LP, i umjesto da lagano uzmem pare kad ovi zavrse, ja ubacim nekakve Peruance,pleme im ze zatrlo.
Normala,sad su i crveni fasovali,tako da slobodno mogu reći da sam pao na njima.
Branio sam ih s 15-ak maraka,ali nije to to...

Uvijek malo i uvijek daj još jedan:) Odigram fino LP, i umjesto da lagano uzmem pare kad ovi zavrse, ja ubacim nekakve Peruance,pleme im ze zatrlo.
Normala,sad su i crveni fasovali,tako da slobodno mogu reći da sam pao na njima.
Branio sam ih s 15-ak maraka,ali nije to to...

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Cekao bi jos,ali ta Barca mi i jeste smrdila...volimliverpool je napisao/la:Bojim se da ce na United sve okrenuti i da ce dobiti veceras.Zbog toga ga ja nisam igrao.Bojim se da je @monolog upravu.Sve u svemu,evo moj danasnji:
Inter-Werder-1![]()
Tottenham-Twente-1![]()
Schalke-Benfica 2.5-1![]()
Rubin-Barcelona-2![]()
Hapoel T.A.-Lyon oba daju gol-1![]()
Cruzeiro-Atletico GO-1
Estudiantes-Gimnasia-1![]()
Emelec-Olmedo-1
Sport Huancayo-Sport Boys-1
Znojmo-Tabor-1![]()
koeficijent uplata dobitak
103.21 2.00 206.42

You'll never walk alone.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja prvo odigram 2 na Manchester za koji i navijam (i za koji sam ovdje rekao da dobija), pa se predomislim zbog losijih rezultata i odigram oba tima daju gol, i naravno samo to padnem za 100KM..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Citizen-X
- Kontakt:
sutra dinamo kyev, dinamo zagreb, napoli, ajndhoven - sve su kvote jako dobre pa cu da vidim jos sta...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Odigram kladzu nakon vise od pet mjeseci i padnem na nekakvoj kosarci, fuj..Sad opet pauza, e neces 

Support Velez, It's logical! ★
- legenda reala
- Kontakt:
Spartak.M.-Zilina-1
Chelsea-Marseile-1
Auxerre-Real.M.-2
Partizan-Arsenal-2
Inter-Werder(zg)-3+
Totenham-Twente(zg)-3+
Cska.M.-Sparta.P.-1
Psg-Karpaty.L.-1
EVO PROŠO SAM .
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 01 okt 2010, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Steve je napisao/la:Valencia - Manchester United
X2 1.50
Rubin Kazan - Barcelona
Total Goals Scored 2.5
Under 2.5 1.75
Türkiyemspor Berlin - Hertha Berlin II
2 1.68
Total odds 4.41
prosao.
pratim sta igras u uvijek je tu neki over ili under interesuje me jeli ganjas statistike ili po osjecaju?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sutra , neku kvotu 5 , 6 na cenera ?
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- sarajlija89
- Kontakt:
Idioti jedni...za stoju samo na njimamandraX je napisao/la:Devil je napisao/la:U jbt produzava se spisak pozdravljenih nakon juce.Zelim da pozdravim sve najmilije:
Tzorvasu,Vyntry,SAriegu,Silvi,Marinosu,Ninisu,Simau,Letu,Cisseu,Katsouranisu,Garsiji,Plessisu,Karagounisu,Spiropoulosu,kao i citavoj upravi,logistici i citavom Gate 13.
Pridruzujem se

Nikad vise grci..nema Boga da cu stavit..inace ne igram al eto...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
gledaj meni zenit izgleda sigurno ovi ostali bez bajevica a i nisu neka ekipa vidjelo se protiv hajdukaCoDe je napisao/la:Sutra , neku kvotu 5 , 6 na cenera ?

mislim da su i zenit i cska dobre jedinice,porto mi izgleda dosta jak u ovom uefa kupu,mozda jos probat atletiko madrid 1 ili 2,5 +
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.