FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

-Barcelona-
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la -Barcelona- » 29 sep 2010, 20:29

EdinTM87 je napisao/la:Kako ste slabi, vi bi ispali u ovoj grupi sa Milanom, Ajaksom i Okserom, ma ne bi ni u kup uefa isli :lol: :lol: :lol:
normalno da ne bi kad to takmicenje vise i ne postoji :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 sep 2010, 20:30

joj dajte ne odgovarajte na provokacije. zar ne shvacate da ce ih tako bit sve vise i vise. ignoriraj ih i nece vise dolazit. i vi se nikad naucit.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 sep 2010, 20:30

Malo taktiziranja od strane Guardiole. Barca prolazi 100%, ovo je utakmica za povalu svih onih koji se klade.

:mrgreen:

Ali majstor je pogodio prvo poluvrijeme 1x :P

No nebitno to, nekako se i ocekivao remi. Bar ja, bio sam 90% ubijedjen da ce utakmica zavrsiti bez pobjednika. Priznajte da je bar polovina vas to ocekivala. :roll:

:oops:

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 29 sep 2010, 20:31

Wolverine je napisao/la:joj dajte ne odgovarajte na provokacije. zar ne shvacate da ce ih tako bit sve vise i vise. ignoriraj ih i nece vise dolazit. i vi se nikad naucit.
Upravo to ;)
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 sep 2010, 20:32

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:joj dajte ne odgovarajte na provokacije. zar ne shvacate da ce ih tako bit sve vise i vise. ignoriraj ih i nece vise dolazit. i vi se nikad naucit.
Upravo to ;)
pa sto si ti onda prvi odgovorio i to na prvi pokusaj provokacije?

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 29 sep 2010, 20:32

I ja sam imao neki filing da ce ovo zavrsiti nerijeseno ili da ce ih Barca pocjepati.Eto,ipak je zavrsilo podjelom bodova,i ja opet kazem,nije lose,zadovoljan sam i bodom.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 29 sep 2010, 20:33

Dobro utakimca ali nismo imali srće.Treba se okrenuti sljedecoj utakmici protiv mallorca.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 sep 2010, 20:34

Wolverine je napisao/la:
Upravo to ;)
:mrgreen: :mrgreen: u najsmjesnije postove pod hitno :mrgreen:

2 remija i poraz, skor protiv Rubin Kazana :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 29 sep 2010, 20:39

Wolverine je napisao/la:
Upravo to ;)
Ako je ovo provokacija onda se izvinjavam.
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 29 sep 2010, 21:17

Ne provociram, samo se zezam malo, izvinite..
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 sep 2010, 21:28

Vise su ovi madridisti zaludjeni barcom nego mi koji navijamo citav zivot za nju :mrgreen:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 29 sep 2010, 21:30

mandraX je napisao/la:Vise su ovi madridisti zaludjeni barcom nego mi koji navijamo citav zivot za nju :mrgreen:
citavim zivotom za Barcu??odkad to od ere Ronaldinjo, Messi :mrgreen: :mrgreen: gdje si bio kad ste ispali u 1/2 LP od Reala o ad ste isapdali od Celtica u Kup Uefa :lol:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 29 sep 2010, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 29 sep 2010, 21:30

Los*Blancos je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Vise su ovi madridisti zaludjeni barcom nego mi koji navijamo citav zivot za nju :mrgreen:
citavim zivotom za Barcu??odkad to od ere Ronaldinjo, Messi :mrgreen: :mrgreen:
Jok.

Od ere Ronalda i Figa. :roll:
...što je više lome to je volim jače...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 sep 2010, 21:36

LoL komentara ma jbg drago mi je da niste dominantni ko nekad (prije dvije sezone)ali nije ni ovo loše po zimi,a i Rubin odlična ekipa ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 29 sep 2010, 21:36

jacky09 je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:
citavim zivotom za Barcu??odkad to od ere Ronaldinjo, Messi :mrgreen: :mrgreen:
Jok.

Od ere Ronalda i Figa. :roll:
Aha ti si tad simpatisao Barcu zbog Ronalda 1 godinu, i zamrzio si je kad je Figo otisao u RM i mrzio je sve od ere Ronaldinjo :mrgreen: gdje si bio sezone kad ste igrali u Kup Uefa, ispadali u grupi LPa da tad si samo simpatisao Barcu :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 sep 2010, 21:57

dobo je - ;)
ja iskreno zadovoljan. Uvijek tesko protiv ovih malih, ali zato lahko protiv "velikog", ako se tako moze nazvat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 sep 2010, 21:58

bparena je napisao/la:dobo je - ;)
ja iskreno zadovoljan. Uvijek tesko protiv ovih malih, ali zato lahko protiv "velikog", ako se tako moze nazvat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pa i ja se slažem da ovo velikog ne ide pod nazivnike :mrgreen: :mrgreen: .Vi ste još mali za nas još 50 godina morate igrat da nas stignete :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 sep 2010, 22:16

bod ko kuca u onoj ruskoj vukojebini..samo ih treba satrat na nou campu,mada bice i to tesko,sve dok onaj tespiha tamo :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 sep 2010, 01:53

OK tespih i Kur'an u ruci, al kako sija ona dzamija s cetiri munare iznad tribina - isto da je Ramazan. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 sep 2010, 01:56

LBJ MVP je napisao/la:
bparena je napisao/la:dobo je - ;)
Pa i ja se slažem da ovo velikog ne ide pod nazivnike :mrgreen: :mrgreen: .Vi ste još mali za nas još 50 godina morate igrat da nas stignete :lol:
dobro :D

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.