Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

mandraX
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la mandraX » 29 sep 2010, 21:18

pratiL' ko Panathu? mogu li ishta jadnici :D :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 sep 2010, 21:24

mandraX je napisao/la:pratiL' ko Panathu? mogu li ishta jadnici :D :mrgreen:

naravno da mogu...

al primiti jos 2-3 ... :S

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 29 sep 2010, 21:26

tanko 1 pol. haman u ovom 1 pol ne mogu izjednaciti !
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 sep 2010, 21:26

Joj ovog Panathanaikosa. :|

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 29 sep 2010, 21:32

Flash_28 je napisao/la:
chichak je napisao/la:
Flash_28 je napisao/la:Danas ce dosta ljudi pasti na fckopenhagenu bice to opasna utakmica kopenhagen igra u jako dobroj formi i ima bolje iskustvo od panathinakosa dosta ljudi nezna da je kopenhagen tresno mancestera i celtica i benficu i vilareala i atletikomadrida pa moze i panathinakosa- zato sigurno daje go igrac N'Doye, Dame...
Ne maleriši, maleru :mrgreen: Cekam Panath. keca,doduse jedan tenisa da se zavrsi i mogu se gradit. I ja mislim da ce biti guravo vec.Vidim raja pala na Flensburgu, ljudi to nije vise ona ekipa od prije 3 godine,oslabili su...ja ih nafato u hendikepu 2
Onda ti stvarno nemas pojma bezveze bacas tu marku u kantu fck 2 ili x2
Ipak izgleda da ima :mrgreen: :mrgreen: 0:2 sad zasad!!!!!!SVAKA CAST!!!!!iduci put te slusam

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 29 sep 2010, 21:37

Citizen-X je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:valensija - mancester X/X ili samo X - pogodjen X na poluvremenu :mrgreen:
intera mirisem 1/X pogodjen kec na poluvremenu :mrgreen:
barselona crveni karton ili penal, prvi go daje rubin - kraj X :mrgreen:
lyon 0:0 - ofulano :oops:
benfica - 2/X - ofulano prvo poluvrijeme :oops:
tvente daje prvi go....

smijte mi se ako ofulam :D
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 29 sep 2010, 21:38

Van der Vaart promašio penal za Tottenham. :twisted:
...što je više lome to je volim jače...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 29 sep 2010, 21:44

slobodi udarac 0-2 opet golman PAO-a glavni krivac ,kakva teska noc za njega, zvizducima su ispraceni igraci na poluvremenu! zasluzeno !
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 29 sep 2010, 21:59

Zahvalite se moderatorima što više nećete dobijati korisne informacije, velike promjene kvota i ostale korisne informacije :mrgreen: Izbrisali mi temu a ova je cirkus, realno :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 sep 2010, 22:00

nikad_izvini je napisao/la:Zahvalite se moderatorima što više nećete dobijati korisne informacije, velike promjene kvota i ostale korisne informacije :mrgreen: Izbrisali mi temu a ova je cirkus, realno :mrgreen:
i hocu ;)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 29 sep 2010, 22:05

mandraX je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Zahvalite se moderatorima što više nećete dobijati korisne informacije, velike promjene kvota i ostale korisne informacije :mrgreen: Izbrisali mi temu a ova je cirkus, realno :mrgreen:
i hocu ;)
Ne znam da li je ovo pozitivno ili negativno :mrgreen: U suštini, ovdje nema hajra pisati. Previše se napiše za dan a haman pa ništa :mrgreen: Ako si ono čitao vidio si da sam dobre naputke dao :mrgreen: Osim Barse gdje sam napomenuo da Rubin nije izgubio od Maja na domaćem terenu. Zato sam ja bio poiksan tamo gdje je bilo bitno :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 29 sep 2010, 22:06

rodila te majka mister dojava - razguli sa teme i to je to - ako nista ima nas koji uzivamo u cirkuzenju i zaebavanju na ovaj nacin pa se dosta tu i fine raje skupilo i fino zezalo i bez tebe...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 29 sep 2010, 22:07

Citizen-X je napisao/la:
rodila te majka mister dojava - razguli sa teme i to je to - ako nista ima nas koji uzivamo u cirkuzenju i zaebavanju na ovaj nacin pa se dosta tu i fine raje skupilo i fino zezalo i bez tebe...
Kući papak pa se tako ponašaj ;)

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 29 sep 2010, 22:10

nikad_izvini je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:
Kući papak pa se tako ponašaj ;)
fala na komplimentu - ja iako te nisam nicim uvrijedio niti zaista pamtim da sam nekom nekad tesku rijec uputio, ti si ipak nasao ruralni dio licnosti da ti ispliva na vidjelo i svaka cast majstore - cim sam vidio tvoj post znao sam koja si tipa.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 29 sep 2010, 22:12

Ko si ti da nekoga tjeraš sa teme. Samo sam napisao svoju opasku. Tebe nigdje u priči. Što si replicirao. Ko si, šta ti da nekome govoriš da razguli.
Nemaš ništa da kažeš, odskakući. Kao što ću ja da odskakućem. A vjeruj da sam mogao pomoći :mrgreen:

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 29 sep 2010, 22:14

nikad_izvini je napisao/la:Ko si ti da nekoga tjeraš sa teme. Samo sam napisao svoju opasku. Tebe nigdje u priči. Što si replicirao. Ko si, šta ti da nekome govoriš da razguli.
Nemaš ništa da kažeš, odskakući. Kao što ću ja da odskakućem. A vjeruj da sam mogao pomoći :mrgreen:
ja sam s komunikacijom sa tobom zavrsio :!:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 sep 2010, 22:15

U jbt produzava se spisak pozdravljenih nakon juce.Zelim da pozdravim sve najmilije:
Tzorvasu,Vyntry,SAriegu,Silvi,Marinosu,Ninisu,Simau,Letu,Cisseu,Katsouranisu,Garsiji,Plessisu,Karagounisu,Spiropoulosu,kao i citavoj upravi,logistici i citavom Gate 13. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 sep 2010, 22:15

nikad_izvini je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
i hocu ;)
Ne znam da li je ovo pozitivno ili negativno :mrgreen: U suštini, ovdje nema hajra pisati. Previše se napiše za dan a haman pa ništa :mrgreen: Ako si ono čitao vidio si da sam dobre naputke dao :mrgreen: Osim Barse gdje sam napomenuo da Rubin nije izgubio od Maja na domaćem terenu. Zato sam ja bio poiksan tamo gdje je bilo bitno :mrgreen:

ja sam tebi rekao da je dobra ideja da se malo tome posveti neko ko moze, pa da napise...itd itd...al sam ti isto rekao da nema potrebe da otvaras novu temu za ono...i da ce ti zaginut ubrzo (bio sam upravu) ...aj' sad fino, sta ti fali isto ono pisati ovdje, na ovoj temi?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 sep 2010, 22:18

Devil je napisao/la:U jbt produzava se spisak pozdravljenih nakon juce.Zelim da pozdravim sve najmilije:
Tzorvasu,Vyntry,SAriegu,Silvi,Marinosu,Ninisu,Simau,Letu,Cisseu,Katsouranisu,Garsiji,Plessisu,Karagounisu,Spiropoulosu,kao i citavoj upravi,logistici i citavom Gate 13. :mrgreen:

Pridruzujem se ;)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 29 sep 2010, 22:22

Evo konkretno. Za određene utakmice, zapravo za većinu, treba update na dan utakmice. Uvijek ima nekih novih informacija. Sad, napišem nešto pa onda listam pola sata naredni dan gdje sam to napisao jer se u međuvremenu svašta nešto napisalo. Uglavnom nebitno. Vjeruj da je i ovo "zajebano". Još mi samo fali da listam i tražim svoje postove :mrgreen:
Javio sam se moderatoru ove teme. Čini mi se da on nije izbrisao temu. Lakše je pisati kada ima manje stranica. Ovako se gube informacije. Imam osjećaj da bih pisao bezveze :mrgreen: To mi zaista ne treba iako mi nije mrsko da svoja istraživanja podijelim sa ostalim :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.