Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mandraX je napisao/la:pratiL' ko Panathu? mogu li ishta jadnici![]()
Ipak izgleda da imaFlash_28 je napisao/la:Onda ti stvarno nemas pojma bezveze bacas tu marku u kantu fck 2 ili x2chichak je napisao/la:Ne maleriši, maleruFlash_28 je napisao/la:Danas ce dosta ljudi pasti na fckopenhagenu bice to opasna utakmica kopenhagen igra u jako dobroj formi i ima bolje iskustvo od panathinakosa dosta ljudi nezna da je kopenhagen tresno mancestera i celtica i benficu i vilareala i atletikomadrida pa moze i panathinakosa- zato sigurno daje go igrac N'Doye, Dame...Cekam Panath. keca,doduse jedan tenisa da se zavrsi i mogu se gradit. I ja mislim da ce biti guravo vec.Vidim raja pala na Flensburgu, ljudi to nije vise ona ekipa od prije 3 godine,oslabili su...ja ih nafato u hendikepu 2
Citizen-X je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:valensija - mancester X/X ili samo X - pogodjen X na poluvremenu![]()
intera mirisem 1/X pogodjen kec na poluvremenu![]()
barselona crveni karton ili penal, prvi go daje rubin - kraj X![]()
lyon 0:0 - ofulano![]()
benfica - 2/X - ofulano prvo poluvrijeme![]()
tvente daje prvi go....
smijte mi se ako ofulam
i hocunikad_izvini je napisao/la:Zahvalite se moderatorima što više nećete dobijati korisne informacije, velike promjene kvota i ostale korisne informacijeIzbrisali mi temu a ova je cirkus, realno
Ne znam da li je ovo pozitivno ili negativnomandraX je napisao/la:i hocunikad_izvini je napisao/la:Zahvalite se moderatorima što više nećete dobijati korisne informacije, velike promjene kvota i ostale korisne informacijeIzbrisali mi temu a ova je cirkus, realno
rodila te majka mister dojava - razguli sa teme i to je to - ako nista ima nas koji uzivamo u cirkuzenju i zaebavanju na ovaj nacin pa se dosta tu i fine raje skupilo i fino zezalo i bez tebe...nikad_izvini je napisao/la:Zahvalite se moderatorima što više nećete dobijati korisne informacije, velike promjene kvota i ostale korisne informacijeIzbrisali mi temu a ova je cirkus, realno
Kući papak pa se tako ponašajCitizen-X je napisao/la:rodila te majka mister dojava - razguli sa teme i to je to - ako nista ima nas koji uzivamo u cirkuzenju i zaebavanju na ovaj nacin pa se dosta tu i fine raje skupilo i fino zezalo i bez tebe...nikad_izvini je napisao/la:Zahvalite se moderatorima što više nećete dobijati korisne informacije, velike promjene kvota i ostale korisne informacijeIzbrisali mi temu a ova je cirkus, realno
fala na komplimentu - ja iako te nisam nicim uvrijedio niti zaista pamtim da sam nekom nekad tesku rijec uputio, ti si ipak nasao ruralni dio licnosti da ti ispliva na vidjelo i svaka cast majstore - cim sam vidio tvoj post znao sam koja si tipa.nikad_izvini je napisao/la:Kući papak pa se tako ponašajCitizen-X je napisao/la:rodila te majka mister dojava - razguli sa teme i to je to - ako nista ima nas koji uzivamo u cirkuzenju i zaebavanju na ovaj nacin pa se dosta tu i fine raje skupilo i fino zezalo i bez tebe...nikad_izvini je napisao/la:Zahvalite se moderatorima što više nećete dobijati korisne informacije, velike promjene kvota i ostale korisne informacijeIzbrisali mi temu a ova je cirkus, realno
ja sam s komunikacijom sa tobom zavrsionikad_izvini je napisao/la:Ko si ti da nekoga tjeraš sa teme. Samo sam napisao svoju opasku. Tebe nigdje u priči. Što si replicirao. Ko si, šta ti da nekome govoriš da razguli.
Nemaš ništa da kažeš, odskakući. Kao što ću ja da odskakućem. A vjeruj da sam mogao pomoći
nikad_izvini je napisao/la:Ne znam da li je ovo pozitivno ili negativnomandraX je napisao/la:i hocunikad_izvini je napisao/la:Zahvalite se moderatorima što više nećete dobijati korisne informacije, velike promjene kvota i ostale korisne informacijeIzbrisali mi temu a ova je cirkus, realno
U suštini, ovdje nema hajra pisati. Previše se napiše za dan a haman pa ništa
Ako si ono čitao vidio si da sam dobre naputke dao
Osim Barse gdje sam napomenuo da Rubin nije izgubio od Maja na domaćem terenu. Zato sam ja bio poiksan tamo gdje je bilo bitno
Devil je napisao/la:U jbt produzava se spisak pozdravljenih nakon juce.Zelim da pozdravim sve najmilije:
Tzorvasu,Vyntry,SAriegu,Silvi,Marinosu,Ninisu,Simau,Letu,Cisseu,Katsouranisu,Garsiji,Plessisu,Karagounisu,Spiropoulosu,kao i citavoj upravi,logistici i citavom Gate 13.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.