FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Brzo napreduje ovo postavljenje trave, mislim da ce sutra to biti gotovo ako ne bude previse kise, pa onda da to fino "legne" 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kad se završi teren konačno ćemo početi igrati juego de posicion fudbal koji smo 3 godine uvježbavaliirfo je napisao/la:Brzo napreduje ovo postavljenje trave, mislim da ce sutra to biti gotovo ako ne bude previse kise, pa onda da to fino "legne"
zna li neko zasto su ovako velike lokve vode ostaju na terenu, pa jel moguce da ni ovo necemo uraditi kako treba majku mu **** puu
U pravu si i semafor i zapad i parking i vc i pomocni i čitav istok je loše uradjen. Jel to želiš reći?Bokoko88 je napisao/la:zna li neko zasto su ovako velike lokve vode ostaju na terenu, pa jel moguce da ni ovo necemo uraditi kako treba majku mu **** puu
Jel znaš da jedini mi radimo teren i to treba popljuvati a?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
niko nista ne pljuje nego je sasvim normalno postavljeno pitanje i ne znam cemu ti da budes neciji pravnik. istok je uradjen katastrofalno jel to ne smijemo komentarisati da nismo u sjevernoj koreji?bhsport je napisao/la:U pravu si i semafor i zapad i parking i vc i pomocni i čitav istok je loše uradjen. Jel to želiš reći?Bokoko88 je napisao/la:zna li neko zasto su ovako velike lokve vode ostaju na terenu, pa jel moguce da ni ovo necemo uraditi kako treba majku mu **** puu
Jel znaš da jedini mi radimo teren i to treba popljuvati a?
Uzivajte, imat cete se kad nervirati. Duga sezona, ne trosite zivce.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- domorocki1921
- Kontakt:
Postajes pravo naporan ne volis upravu malo je ko od nas voli,ali odvadi malo.. nista ne valja pa idi ti onda nadograduj,treba nekad i pohvaliti **** lokvuBokoko88 je napisao/la:zna li neko zasto su ovako velike lokve vode ostaju na terenu, pa jel moguce da ni ovo necemo uraditi kako treba majku mu **** puu
bas tako, vecina nas je za odlazak uprave ali ne treba srati o svemu, treba se pohvalit, ovo za lokve ce se sigurno rijesiti vjerovatno je na tom dijelu nesto bilo i to je razlog, ne sumjnam da ce biit perfektno kad se sve zavrsidomorocki1921 je napisao/la:Postajes pravo naporan ne volis upravu malo je ko od nas voli,ali odvadi malo.. nista ne valja pa idi ti onda nadograduj,treba nekad i pohvaliti **** lokvuBokoko88 je napisao/la:zna li neko zasto su ovako velike lokve vode ostaju na terenu, pa jel moguce da ni ovo necemo uraditi kako treba majku mu **** puu
domorocki1921 je napisao/la:Postajes pravo naporan ne volis upravu malo je ko od nas voli,ali odvadi malo.. nista ne valja pa idi ti onda nadograduj,treba nekad i pohvaliti **** lokvuBokoko88 je napisao/la:zna li neko zasto su ovako velike lokve vode ostaju na terenu, pa jel moguce da ni ovo necemo uraditi kako treba majku mu **** puu
sve dok ste vi kvazi navijaci predstavljate kao veliki navijaci, do tad ce se pohvaljivati lokve, raskidi igraca, uzasni trener i tako dalje. sjeverna nastupa ššššš
Odmori. U zivotu sam svasta vidio ali lika poput tebe nisam.Bokoko88 je napisao/la:domorocki1921 je napisao/la:Postajes pravo naporan ne volis upravu malo je ko od nas voli,ali odvadi malo.. nista ne valja pa idi ti onda nadograduj,treba nekad i pohvaliti **** lokvuBokoko88 je napisao/la:zna li neko zasto su ovako velike lokve vode ostaju na terenu, pa jel moguce da ni ovo necemo uraditi kako treba majku mu **** puu
sve dok ste vi kvazi navijaci predstavljate kao veliki navijaci, do tad ce se pohvaljivati lokve, raskidi igraca, uzasni trener i tako dalje. sjeverna nastupa ššššš
-
- Kontakt:
Zbog vazduha u slojevima. Kad se svi slojevi natope teren ce biti u stanju odvoditi 600 mm padavine u satu.Bokoko88 je napisao/la:zna li neko zasto su ovako velike lokve vode ostaju na terenu, pa jel moguce da ni ovo necemo uraditi kako treba majku mu **** puu
A sto trpa ovaj Husaric svoje pulene u Maribor 
Sad tek skontah da liga krece cetri dana nakon nase tekme sa estoncima na Grbavici
ovo mi je uvijek glupo bilo sto vako rano kod nas krene, i onda svakako onaj ko igra evropu mora ispastat jer igra svako 3-4 dana

Sad tek skontah da liga krece cetri dana nakon nase tekme sa estoncima na Grbavici

ovo mi je uvijek glupo bilo sto vako rano kod nas krene, i onda svakako onaj ko igra evropu mora ispastat jer igra svako 3-4 dana
Sjeti se početka sezone 2015/2016, s Ferencom igrali uzvratnu 23. jula, a 26. jula otvaramo ligu s Borcem u gostima i izgubimo 1-0. Pa onda sa Standardom prvu u Belgiji 30. jula, pa onda 2. augusta na Grbavici protiv Radnika zijanimo 1-2, pa 6. augusta revanš sa Standardom i onda 9. augusta s Vitezom u gostima uzmemo jedva 1-0, ako se dobro sjećam Enis Sadiković u nadoknadi dao go.irfo je napisao/la:A sto trpa ovaj Husaric svoje pulene u Maribor
Sad tek skontah da liga krece cetri dana nakon nase tekme sa estoncima na Grbavici![]()
A kolika nam je širina u ekipi...mada eto doće još otprilike 2 igrača do evrope.
rano krene al ne daj Bože da još kasnije krene, u decembru igrati na našim terenimairfo je napisao/la:A sto trpa ovaj Husaric svoje pulene u Maribor
Sad tek skontah da liga krece cetri dana nakon nase tekme sa estoncima na Grbavici![]()

to je uvijek problem a ove godine za razliku od te pocinje odmah nakon uzvratne prvog pretkola, a tad je drugog bilo, znaci jos gorebraco je napisao/la:Sjeti se početka sezone 2015/2016, s Ferencom igrali uzvratnu 23. jula, a 26. jula otvaramo ligu s Borcem u gostima i izgubimo 1-0. Pa onda sa Standardom prvu u Belgiji 30. jula, pa onda 2. augusta na Grbavici protiv Radnika zijanimo 1-2, pa 6. augusta revanš sa Standardom i onda 9. augusta s Vitezom u gostima uzmemo jedva 1-0, ako se dobro sjećam Enis Sadiković u nadoknadi dao go.irfo je napisao/la:A sto trpa ovaj Husaric svoje pulene u Maribor
A kolika nam je širina u ekipi...mada eto doće još otprilike 2 igrača do evrope.

- MocMahale444
Bio sam jedan od manjine optimista cijelo vrijeme ali ovo me mentalno tisnuloRaonffa je napisao/la:Znaš kako kažu, pesimista je ustvari realni optimista.MocMahale444 je napisao/la:E paša moj nista od nas, postao sam najveci pesimista nakon izbora trenera.

Pu jesam negativan ali tako je j3b3sgasveotisloupm.
Nemam volje da pisem, vidis da slabo ulazim na temu.
Allaha mi vise bi volio Vladu Jagodica nego ovu prevaru od trenera.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Posto te ispljuvase odma ja cu ti objasniti jer sam upucen a isam se i ja bio zabrinuo. Kamioni koji su dovukli novu travu su usli tamo gdje stoji cisterna na sjevero istoku i usli na tampon sa tockovima. Desilo se to da se utabalo i da je kisa u to vrijeme padala. Cim su malo grabljama prosli odma je sve nestalo. Kad se otvori saht samo da vidis kojim mlazom udara voda. Odlicna je odradjena dranaza. Cak sta vise bolji je pjesak nego i jedan koji su postavljali.. ( da li je sa Une -Sane) kazu da je top. Navece se pale reflektori po potrebi da se zavrsi ako ostane na kolutu koji trenutno postavljaju. "Plava trava" je iza zapada i ona se kao na nekoj gumi i ona ce biti laka za postaviti. Ova na terenu ce trebati vremena da ufati zelenu boju dok malo i korijen proradi jer je kako kazu ,uspavana' (nisam znao da se trava moze uspavati neki sredstvom) ali da ce biti za par sedmica ko na svjestkom ako ga gledasBokoko88 je napisao/la:zna li neko zasto su ovako velike lokve vode ostaju na terenu, pa jel moguce da ni ovo necemo uraditi kako treba majku mu **** puu

Uglavnom jedva cekam novi pocetak na novom terenu u novim dresovima sa ovim Estoncima i da sve ide hairli. Ako vas jos sta zanima koliko mogu odgovoriti tu sam. Malo se vrtim tamo pa ponesto i saznam.
ŽELJEZNIČAR 1921
Pa isto ko da kazes vise bih volio Sir Alexa FergusonaMocMahale444 je napisao/la:Bio sam jedan od manjine optimista cijelo vrijeme ali ovo me mentalno tisnuloRaonffa je napisao/la:Znaš kako kažu, pesimista je ustvari realni optimista.MocMahale444 je napisao/la:E paša moj nista od nas, postao sam najveci pesimista nakon izbora trenera.bahato ponasanje vrlo vaznih ljudi u klubu. Teren ce biti picajzla ali ko ce igrati
i ono malo sto zna i hoce ili traze ino ili su zakovani za klupu.
Pu jesam negativan ali tako je j3b3sgasveotisloupm.
Nemam volje da pisem, vidis da slabo ulazim na temu.
Allaha mi vise bi volio Vladu Jagodica nego ovu prevaru od trenera.

Pustimo prvo da vidimo kako ce Krcmar odraditi pripreme i koje ce igrace dovesti..tek poslije dva tri kola cemo znati na cemu smo...Ovako pljuvati po covjeku bezveze....Adzem nam je pokazao da stvarno je zasluzio da ne sjedi na klupi jer onako ofirno ispustiti titulu dva puta pred sami kraj sezone je za zatvora.
ja cu biti realan ovdje, sacekati da vidim kako ce to sve izgledati poslije priprema, dolaska novih igraca i kako ce se adaptirati na novi teren na Grbavici
tek onda cemo imati jasniju sliku na cemu smo.
ja cu biti realan ovdje, sacekati da vidim kako ce to sve izgledati poslije priprema, dolaska novih igraca i kako ce se adaptirati na novi teren na Grbavici

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Pa što bih jarane trener dovodio igrače,zna se ko to radi.Misketova je zadnja i kraj.Treneru se može preporučit,a sve ostalo se pita Miske jer on bolan i pare daje.Konzerva je napisao/la:Pustimo prvo da vidimo kako ce Krcmar odraditi pripreme i koje ce igrace dovesti..tek poslije dva tri kola cemo znati na cemu smo...Ovako pljuvati po covjeku bezveze....Adzem nam je pokazao da stvarno je zasluzio da ne sjedi na klupi jer onako ofirno ispustiti titulu dva puta pred sami kraj sezone je za zatvora.
ja cu biti realan ovdje, sacekati da vidim kako ce to sve izgledati poslije priprema, dolaska novih igraca i kako ce se adaptirati na novi teren na Grbavicitek onda cemo imati jasniju sliku na cemu smo.
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, Hrammm1921, Lokomotifa, Mana i 346 gostiju.