FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Dzoni
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la Dzoni » 27 jun 2018, 17:19

Ma dobro nije stvar vrijedi li ili ne vrijedi vec sto on po meni nicim nije pokazao da je neka bekčina.
Da ne grijesim dusu imao je dobrih tekmi,al vala je imo i onih gdje je bio propuh u pm.
Potencijal?
Ok.
Imas potencijala svako malo al vece je pitanje hoce li taj potencijal postati ono sto se od njeg ocekuje.
Ima 24 godine a nije ni blizu nekog formiranog igraca.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 27 jun 2018, 18:03

Veli lisica, nakon što nije mogla dokučit grožđe, ionako je kiselo. Tako i mi nakon što nam ode najbolji bek još od Maicona mu tražimo neke mane. Njega i Rafinhu neću prežalit, ali Rafu je barem zamijenio Ninja a ko će Cancela? Ko god da bude ne vjerujem da će biti ni približno dobar kao on.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 27 jun 2018, 18:05

Eder Militao će ga zamjenit i bit će još bolji :kafa:

FcIN dosta dobro gađa vijesti u zadnje vrijeme pa da vidimo hoće li i ove doći..
Inter could use Jens Odgaard to sign Nicolo Barella.
Vecino sul mercato. Il Chelsea ha avviato contatti con Inter e agente giocatore.
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 27 jun 2018, 18:14, ukupno mijenjano 2 puta.
#SuningOUT

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 27 jun 2018, 18:13

Ja sam mislio da će od Dalberta biti nešto, Cancelo koji ne zna ni sam je li bek ili krilo nisam smatrao posebnim likom.. iako nam je momak donio dobre prevage u lovu na 4.mjesto.

Taj Militao mi se čini upravo sličan igrač Cancelu i ne volim te brazilske bekove otkako je Jonathan bio igrač jednog ovakvog kluba. Ali hajd znaj...crna su to vremena bila ipak.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 27 jun 2018, 18:31

Jericho je napisao/la:Eder Militao
Nemoj nam više Edera, pun mi je qrac i ovog jednog. Iako mi se doduše sviđa njegovo prezime :mrgreen:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 27 jun 2018, 19:01

Biscione je napisao/la:Veli lisica, nakon što nije mogla dokučit grožđe, ionako je kiselo. Tako i mi nakon što nam ode najbolji bek još od Maicona mu tražimo neke mane. Njega i Rafinhu neću prežalit, ali Rafu je barem zamijenio Ninja a ko će Cancela? Ko god da bude ne vjerujem da će biti ni približno dobar kao on.

Pa to vise govori o tome kakav raspad od bekova imate zadnjih godina.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 27 jun 2018, 19:03

Da vam se zahvalim sto ste pomogli u razvoju i prilagodbi na Serie A nasem novom desnom beku, uvijek ste znali ispast drugovi.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 27 jun 2018, 19:07

S njim mozete napokon napast LP. :mrgreen:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 27 jun 2018, 19:22

Biscione je napisao/la:Nemoj nam više Edera, pun mi je qrac i ovog jednog. Iako mi se doduše sviđa njegovo prezime :mrgreen:
:mrgreen:
Ovaj je od Cancela već sada defanzivno jači 10puta, ofanzivno vremenom će biti sve bolji. Strašno je brz i explozivan, a najveći problem je što ga i Man City želi. :silent: Po meni će ili on ili Florenzi doć do kraja mercata.
Ove panjeve Zappacosta, Vrsaljko itd neću ni komentarisati. Danilo je za njih Cafu :kafa:
#SuningOUT

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 27 jun 2018, 20:04

Jericho je napisao/la:Ovaj je od Cancela već sada defanzivno jači 10puta, ofanzivno vremenom će biti sve bolji. Strašno je brz i explozivan, a najveći problem je što ga i Man City želi. :silent: Po meni će ili on ili Florenzi doć do kraja mercata.
Ove panjeve Zappacosta, Vrsaljko itd neću ni komentarisati. Danilo je za njih Cafu :kafa:
To bi mi bilo prihvatljivo, samo da ne bude neki od ovih Vrsaljka & Co. Florenzija kada bi kaparisali bih odmah zaboravio Cancela ali ne vjerujem, ipak je on budući kapetan Rome. Ne znam kakav je taj Eder ali više se volim kockat sa mladim talentima nego sa nekim talijanskim prosjecima. Iako kada bi njega doveli vjerovatno bi završio kao Dalbert.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 jun 2018, 20:32

zamorano1plus8 je napisao/la::mrgreen: ako santon navodno vrijedi 9,5mil ovaj vrijedi i puno vise od tih 40mil
Ne vrijedi s obzirom na sav razvoj dogadjaja. Ono, Valenciji nije trebao, visak, slali ga na posudbu i sad kao traze za njega brdo love. Pa Martin Montoya je tamo imao prednost nad njim.

Zamisli sad da Inter trazi za Gabigola 40 miliona.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 27 jun 2018, 21:01

Pa što Ausilio kad je ugovarao posao nije dogovorio otkup za 25 kao oni za Kondogbiu nego za 35 iako je i on znao da nema šanse da ga toliko platimo. Znači ciljano ušli samo da nam pokrpi jednu sezonu dok oni zadovoljno trljaju ruke sa Kondogbiom.

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 28 jun 2018, 00:37

A sta nam je sa Gabigola

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 jun 2018, 08:56

https://www.fedenerazzurra.net/news/201 ... 40-million

:urnebes:

Ja im nebi popustio, tko ih ****, oni su nama izasli u susret :roll:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 jun 2018, 09:20

Juventus Cancela plaća u tri godine, tako da svakako neće dobiti 40 miliona. Mislim da je to #fejknjuz
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 jun 2018, 10:24

Fora je sta je on "nas" igrac do 30.06, tako pise na Inter.it i na transfermarktu, a ovima trebaju pare do 01.07.

Koliko ce dobit? Iznos je 40.4 mil ako je vjerovati TMu
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 jun 2018, 15:54

Pa dobiće od nas sad bar 15 miliona. Ne znam kako to ide, ali svih 40 neće sigurno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 28 jun 2018, 19:29

Di Marzio - Inter have reached agreement with Sassuolo for Matteo Politano: 7 million loan, option to buy at 20, Jens Odgaard and Andrea Adorante, both will go outright (valued at 7 million).

Medical for Politano is planned for Saturday.
Ovo je uzasno PREVIŠE para ako je istina.
SKY - Inter agree a deal for 16-year old Genoa striker Eddy Salcedo. Loan with €15m option to buy.
#SuningOUT

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 28 jun 2018, 19:54

Gledam sad golove i asistencije Radje i ovog Malcoma u prosloj sezoni...Kakav bi to bio dobitak za ovu ekipu u odnosu na Candrevu i Borju i ostale...da se konačno moze osloniti na jos koga osim Icardia i Perisica...Jos DeVrij i Skrinar strasni...prvi da 6 a drugi 4 gola prosle sezone...

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 28 jun 2018, 19:55

ma za ovog politana je preko 5mil sve previse, lik je ispod prosjeka, karamoh je sad bolji igrac od njeg. al mora inter pravit glupe transfere i dovodit talijanstinu
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.