Slicno kao kod nas proslo SP. Euforija tokom svih tih baraza i kvalifikacija je bila 10 puta veca. Ganjali smo to prvenstvo izgorjeli u zelji, i onda kad smo dosli do tog... izfuralo.alan_kardec je napisao/la:ybte, ko da večeras igramo protiv NK Vrbanjuša za prolaz grupe na Božićnom turniru, a ne protiv jednog Brazila na Mundijalu, pa je sad eto euforija i nafuravanje nerazumljivo.
Al euforija prije Mundijala, skoro da i nije postojala, zbog kamare nekih razloga, rekli su to i forumaši prije mene. Pokušano je vještački da se preko medija digne atmosfera putem nekih spotova, reklama, kretenskih pjesama... al poprilično slaba vajda od toga. Što se tiče loženja na fudbal, još mi pure moramo jesti da bi došli u rang, recimo, južnoamerikanaca ili Maroka, Egipta, pa i Islanda...

Uglavnom nece brazilcima bit lahko, jer su pod pritiskom i imperativom. A ako se ne varam, X sa dosta golova (2:2, 3:3) uz poraz Kos...mislim Svicarske... vodi i Brazil i Srbiju dalje? To bi mi bila neka idealna zelja.