Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Dovoljno otici na temu Real Madrid..mahhh rodi ih majkaFaraon iz Visokog je napisao/la:Barcelonini navijaci pricaju o spamu![]()
,a oni sve fini
![]()
jesi vid'oFaraon iz Visokog je napisao/la:Barcelonini navijaci pricaju o spamu![]()
,a oni sve fini
![]()
Nail for Real je napisao/la:jesi vid'oFaraon iz Visokog je napisao/la:Barcelonini navijaci pricaju o spamu![]()
,a oni sve fini
![]()
![]()
Al' momci kazem vam, taj Pedro me stvarno odusevljava. Odoh telefonirati Perezu da ga dovede
Pjevaj ti borbene , on vam ga Zavuce gdje vas najvise boli ,taj mali Pedro !Inace vi ga Barci zavlacite pa se mozete pohvaliti da vam neki igrac izuzetno igra , naravno protiv Barce.Podsjeti me kad ste go dali Barci ????Nail for Real je napisao/la:jesi vid'oFaraon iz Visokog je napisao/la:Barcelonini navijaci pricaju o spamu![]()
,a oni sve fini
![]()
![]()
Al' momci kazem vam, taj Pedro me stvarno odusevljava. Odoh telefonirati Perezu da ga dovede
Ovaj post je namjenjen Nailu jer on nesta blati malog Pedrita a dize one botove i manekene.LBJ MVP je napisao/la:CCC Andres uvijek borben pa šta došli ljudi da pričaju o Barci ne moram ja navijat za Barcu,a da me zanima nešto oko nje.
Trenutno me zanima sastav za večeras i šta očekujete u sljedećemkolu primere sa kim igrate?
Mou me zaposlio ko špijuna pa se trenutno po forumima razvlačim
nemam ja prigovora na igru Barse - igraju dobro i bice dobro*p!p!t@* je napisao/la:Ko je ono sinoc nesto prigovarao igri reala?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.