FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Mali skup a nije bila skupa plejada od Kramarica,Mailsona, Mladenovica, Husica, Bevaba, Mehremica, Projica mogli smo Bainesa dovesti šta smo para bacili.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
TMovac je napisao/la:

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hoce biti uzivanje gledati tekme
, jos kad bi Amar na klupi bio da to vodi a miske sto dalje od kluba to bi perfektno bilo 

- DobojskiManijak
- Kontakt:
malo više fotki historijskog projekta zvani travnjak....
https://www.klix.ba/sport/nogomet/pocel ... /180626076
kako je lijepo biti navijač Želje

https://www.klix.ba/sport/nogomet/pocel ... /180626076
kako je lijepo biti navijač Želje

Miske da je bio što dalje od kluba, baš bi i gledao novi teren
Za Amara se slažemo, ali nadat' se da će pročepiti ove godine i bez njega, kad se već mora..
P.S. Pozdrav svima, novi sam. (Pošto je jedna od bitnijih stvari na forumu na čijoj je ko strani, da se zna da sam na Željinoj. Ne opravdavam ni pljuvanje čovjeka koji trenutno radi velike stvari za FKŽ, a ni pljuvanje čovjeka koji je Želju učinio najtrofejnijim.)

P.S. Pozdrav svima, novi sam. (Pošto je jedna od bitnijih stvari na forumu na čijoj je ko strani, da se zna da sam na Željinoj. Ne opravdavam ni pljuvanje čovjeka koji trenutno radi velike stvari za FKŽ, a ni pljuvanje čovjeka koji je Želju učinio najtrofejnijim.)
Željezničar über alles!
Potpisa i Pavic na dvije godine, smijesno kakvi igraci bez probe potpisuju i to na dvije godine, za 6 mjeseci ce uslijedit raskid i onda mu valja isplatit 18 placa jos, uhodana prica kad je ova uprava u pitanju
- predsjednik
- Kontakt:
Prestani pisati nebuloze decko ... Neozbiljno je ovo sa tvoje strane sto radis ... Trujes ljude ...irfo je napisao/la:Potpisa i Pavic na dvije godine, smijesno kakvi igraci bez probe potpisuju i to na dvije godine, za 6 mjeseci ce uslijedit raskid i onda mu valja isplatit 18 placa jos, uhodana prica kad je ova uprava u pitanju
ima posla ko hoce da radi
Bas kao da namjerno to rade. Amatere dovode I to je to. Novi hadzic, projic, itd itd... and bar se navijaci ne trebaju nadati nicemu. To je jedino dobro.irfo je napisao/la:Potpisa i Pavic na dvije godine, smijesno kakvi igraci bez probe potpisuju i to na dvije godine, za 6 mjeseci ce uslijedit raskid i onda mu valja isplatit 18 placa jos, uhodana prica kad je ova uprava u pitanju
Jeko ovaj ?
Mix Zeca i Hasanovica po izgledu
Mix Zeca i Hasanovica po izgledu

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta sam pogresno napiso, slobodno reci, raspravi sa mnompredsjednik je napisao/la:Prestani pisati nebuloze decko ... Neozbiljno je ovo sa tvoje strane sto radis ... Trujes ljude ...irfo je napisao/la:Potpisa i Pavic na dvije godine, smijesno kakvi igraci bez probe potpisuju i to na dvije godine, za 6 mjeseci ce uslijedit raskid i onda mu valja isplatit 18 placa jos, uhodana prica kad je ova uprava u pitanju
Mladenovic-igrao pola godine(prijevremeni raskid)
Kramaric-igrao pola godine(prijevremeni raskid)
Bevab, Husic-igrali mjesec dana(prijevremeni raskid)
Stojanovic-igrao pola godine(prijevremeni raskid)
Projic- igrao pola godine(prijevremeni raskid uskoro?)
Mehremic- igrao pola godine(prijevremeni raskid uskoro?)
Pavic-Nije tesko skontati sta ce se sa njim desiti
Btw. jos im je svima zajedincko sto je svaki bio gori od prethodnog, vidjecemo hoce li i Pavicu to poci za rukom, pardon nogom
Btw. jos im je svima zajedincko sto je svaki bio gori od prethodnog, vidjecemo hoce li i Pavicu to poci za rukom, pardon nogom
Tesko da moze gori biti od Mehremica. Moze biti samo u rangu s njim ili bolji. Vrijeme ce pokazati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Sise ti karam, kakav Beslija? On je klupski skaut. Gdje je mogao koje igraca gledati od imenovanja?vorkapa je napisao/la:Neću paša o tome dali se peru novci ili ne,ali je taj isti Bešlija morao reagirat i prije početka priprema i ne mogu se sada tražit lijevi bek i stoper.Lijevi bek pravi košta puno para,ali eto dovest i nekog mladog igrača koji je igrao i dati mu šansu.Stopera pod hitno.Mora sam Miske da se zauzme jer Bešliji to ne ide od ruke,a ako dođete u situaciju da vam ovaj trener dovodi igrače nije dobro jer sam načuo da se ugrađuje u svaku preporuku.Bokoko88 je napisao/la:nema nista logicno osim da se peru pare preko igraca. hervas, modic i da ne nabrajam nemam zivaca ospem se momentalno!!![]()
Kad se sjetim taj Mladenović i nije nešto loše odigro,što nije ostao neznam,ali kad je odlazio neko mi je prenio da se svima srdačno zahvalio na boravku,druženju u našem gradu.irfo je napisao/la:Mladenovic-igrao pola godine(prijevremeni raskid)
Samo da hoće Pavić normala biti znači ne mora biti novi Kvesić, bar ono da se možeš koliko toliko pouzdat u njega. Ljestvica za poziciju lijevog beka je toliko nisko postavljena, da bih objeručke prihvatio da Pavić bude samo ok igrač.irfo je napisao/la:Mladenovic-igrao pola godine(prijevremeni raskid)

Mozes li nam sta iskopat za njega, sta kazu navijaci i tobraco je napisao/la: Samo da hoće Pavić normala biti znači ne mora biti novi Kvesić, bar ono da se možeš koliko toliko pouzdat u njega. Ljestvica za poziciju lijevog beka je toliko nisko postavljena, da bih objeručke prihvatio da Pavić bude samo ok igrač.

- MocMahale444
Prestani se nadati paša, sportski dio je halairfo je napisao/la:Hoce biti uzivanje gledati tekme, jos kad bi Amar na klupi bio da to vodi a miske sto dalje od kluba to bi perfektno bilo

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Evo zayebah se ja jutros rekoh da smo dobili novog Marcela, a dobismo ustvari Carlosa.irfo je napisao/la:Mozes li nam sta iskopat za njega, sta kazu navijaci i tobraco je napisao/la: Samo da hoće Pavić normala biti znači ne mora biti novi Kvesić, bar ono da se možeš koliko toliko pouzdat u njega. Ljestvica za poziciju lijevog beka je toliko nisko postavljena, da bih objeručke prihvatio da Pavić bude samo ok igrač.

Ma slabo šta možeš naći o njemu jedino, nađoh jedino prije 3 godine jedan komentar navijača Osijeka kad je trebao na posudbu u Zavrč ali mu je propala:Pavića su neki zbog svoje visine (175 centimetara) počeli uspoređivati sa slavnim brazilskim lijevim bekom Robertom Carlosom. Uzor mu je jedan drugi brazilski ljevak - Marcelo iz Real Madrida. O svojim manama i prednostima je rekao:
- Moram poraditi na desnoj nozi, kao i još bolje igrati fazu obrane. I centaršut mogu popraviti, jer to jako važan detalj pozicije koju igram. Ipak, mislim da su mi upravo ubačaji i brzina najveće prednosti.
brz, može centrirat, bolji prema naprijed, u obrani zna bit ozbiljan propuh
mi smo postali bas teski navijaci to je ocigledno gdje svakog igraca docekamo na noz. opet s druge strane to je normalan slijed dogadjaja nakon sto iz godine u godinu ne(radimo) nista sto se tice pravilnog skautiranja i dovedjenja igraca. dovodimo povrijedjene igrace jer nemamo para to je svima ocigledno, a zasto nemamo para nije tesko zakljuciti. katastrofalno vodjenje FUDBALSKOG kluba.
trava je jucer zapela na carini jer direktor firme koja to carini nesto kocila, zasto bog sami zna..
trava je jucer zapela na carini jer direktor firme koja to carini nesto kocila, zasto bog sami zna..