https://fkvelez.ba/kadeti-veleza-pobjed ... m-turniru/Kadeti Veleža pobjedom protiv Rudara iz Kaknja osvojili 3. mjesto na završnom turniru
22.06.2018.
Banja Luka i FS RS bili su domaćini završnog turnira za kadete u okviru Omladinske lige BiH. Pored Veleža, kao pobjednika grupe Jug, tu su bile još ekipe Budućnosti, Rudara iz Kaknja i Željezničara Sport Team.
Nakon jučerašnjeg poraza protiv Budućnosti rezultatom 2:1, danas su Rođeni igrali za 3. mjesto protiv Rudara, koji je u polufinalu poražen od Željezničara ST sa 4:1. Naši Rođeni su odigrali odličnu utakmicu i upisali pobjedu rezultatom 3:1.
Danas su igrali : Aličić – Zvizdić, Dizdarević, Zaimović, Demić – Balavac, Bašić, Muraspahić – Haljković, Pehilj, Pirija. Na klupi su bili Fišić, Bešo, Zekić, Husović, Pirić, Bajramović, Sefo.
Rođeni su poveli golom Haljkovića u 17. minuti, da bi Rudar preko Selimovića poravnao na 1:1 u 48. minuti. Ipak, Rođeni su sjajno reagovali nakon primljenog gola, pa su u 56. preko Pehilja sa penala i Zekića u 59. minuti došli do 3:1, što se na kraju ispostavilo kao konačan rezultat.
Ovom prilikom šef Omladinske škole, Igor Remetić, izražava zahvalnost domaćinu i Savezu na gostoprimstvu, ljubaznošću i susretljivošću koju su imali naši momci.
Čestitke igračima i treneru Taslidži, i sretan povratak kući.
Bravo Rođeni !
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- ASD
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Pozz rođeni .. Salko Mujanović, par riječi ?
pristojan igrač za federalnih uslova. nije se uklapao u viziju fudbala koju gaji Ibro Rahimić pa je dobio slobodne papire na kraju sezone.Convicts1988 je napisao/la:Pozz rođeni .. Salko Mujanović, par riječi ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Fula nemoguce. Nije mi jasno kako je mogao dobit ugovor 3 godine. Prosjek za federalke.Convicts1988 je napisao/la:Pozz rođeni .. Salko Mujanović, par riječi ?
-
- Kontakt:
Ima nekih slika sa stadiona(sto se tribina rusi)?
-
- Kontakt:
Hvala!
Ambiciozno rukovostvo tima iz Bihaća je uspješno okončalo pregovore s ovim 30-godišnjim napadačem, koji će, kako očekuju, predstavljati veliko pojačanje za crveno-bijeli tim.
Rovčanin je u svojoj karijeri nastupao za brojne klubove. Posljednji angažman je imao u Travniku, a nosio je još dresove Željezničara, Veleža, Goražda, Slavije, Rudar Prijedora, albanskog Lacija...
U Jedinstvo su, podsjećamo, prethodno stigli Armin Sarvan, Fadil Čizmić, Momir Zečević, Sinan Samardžić.
J***** se Bišcani pojačavju...
Rovčanin je u svojoj karijeri nastupao za brojne klubove. Posljednji angažman je imao u Travniku, a nosio je još dresove Željezničara, Veleža, Goražda, Slavije, Rudar Prijedora, albanskog Lacija...
U Jedinstvo su, podsjećamo, prethodno stigli Armin Sarvan, Fadil Čizmić, Momir Zečević, Sinan Samardžić.
-
- Kontakt:
Ako je Damir yebeni Rovcanin pojacanje,onda ne znam .. Tanko vam je sve to, nemate vi jos konja za trku sto ne znaci da necete imat za gosinu dvije.. Ali bas bi nesto volio da se zadate u ppvrstak u PL pa da vas ohladimo za stara dobra vremenaIsmar1986 je napisao/la:Ambiciozno rukovostvo tima iz Bihaća je uspješno okončalo pregovore s ovim 30-godišnjim napadačem, koji će, kako očekuju, predstavljati veliko pojačanje za crveno-bijeli tim.

Decko moj negine Vama i dogodine prva liga, sto se prije pomiris s tim bice ti lakse...
-
- Kontakt:
Jedinstvo ce uc u PL kad dodje vise od 10 pripadnika SN u MostarIsmar1986 je napisao/la:Decko moj negine Vama i dogodine prva liga, sto se prije pomiris s tim bice ti lakse...

Jel planirate sa Zecevicem, Samardzicem i Rovcaninom napast PL?

Napast ce Jedinstvo premijer ligu uz pomoc sudija i saveza koji ih je i ostavio u ligi na sramotan nacin.
- Bazinga12345
- Kontakt:
O pa gdje si ti Nostradamuse, prepoznao te nisam.Ismar1986 je napisao/la:Decko moj negine Vama i dogodine prva liga, sto se prije pomiris s tim bice ti lakse...

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Mislim da to nece vise biti slucaj, ali svakako je pred nama, pa cemo i to vidjeti, a realno ovu ligu niko nikad nije napustio na posten nacin, zato sto je imao tim koji je derao guzove svima, tako da ne ocekujem niti ove sezone da ce biti drugacije...
Jedino ako u prvoj polusezoni neki tim napravi razliku bodova +10 onda se to moze u drugoj polusezoni i zadrzati uz domace pobjede...
Jedino ako u prvoj polusezoni neki tim napravi razliku bodova +10 onda se to moze u drugoj polusezoni i zadrzati uz domace pobjede...
Ismar1986 je napisao/la:Decko moj negine Vama i dogodine prva liga, sto se prije pomiris s tim bice ti lakse...
Najebat ce te opet kao protiv Slobode, pa ce vas opet savez cuvati 5 godina da ne ispadnete u 2.ligu

ovi biscani nikad da nauce, docepajuse malo para, uloze sve u poluigrace, pare se potrose, ciljevi se ne ostvare pa onda ih savez cupa 5 godina

Ne kontam kakve veze ovaj članak ima s Veležom osim što je taj lik igr'o prije za nas mada ni to nije, niti može biti poveznica? Sada namirište deset postova prepucavanja koji me interesuju k'o lanjski snijeg. Brinite se za svoje Jedinstvo, gledajte u svoju avliju, koga boli kurrrac za pojačanjima istoimenog kluba?Ismar1986 je napisao/la:Ambiciozno rukovostvo tima iz Bihaća je uspješno okončalo pregovore s ovim 30-godišnjim napadačem, koji će, kako očekuju, predstavljati veliko pojačanje za crveno-bijeli tim.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- prisonbreak
- Kontakt:
Vas će Olimpik pregaziti ko plitak potok, hamn još jednu sezonu će te vi provesti u prvoj.
Trenutno su jači.
Trenutno su jači.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Počele pripreme a od krova i stolica na stadionu još uvijek ništa 

Haman vas k.u.rac boli zato,imate svoju temu pa tamo naprđivajte. Imate vi pametnijeg posla vec da se o nama brinete.prisonbreak je napisao/la:Vas će Olimpik pregaziti ko plitak potok, hamn još jednu sezonu će te vi provesti u prvoj.
Trenutno su jači.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Haj obriši tu ćeten halvu pomješanu sa turskom spermom oko labrnje i briši s teme. On mi zna ko se pojačao i ko će provesti još jednu sezonu u federalnojprisonbreak je napisao/la:Vas će Olimpik pregaziti ko plitak potok, hamn još jednu sezonu će te vi provesti u prvoj.
Trenutno su jači.

Tek sada uprati da se ovaj hvali Rovčaninom kao pojačanjem koji će ih baciti u kandidate za povratak u PL

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.