Hajde brzo sad brato, kako te tvoji uce da te i mi naucimo, hajde odmah ovo tri puta ponovi i pustit cemo te budes Velezovac...
"Zvijezda je nastala 1922 prije komunizma i nema nikave veze sa tim glupostima za maloumnike...
Postujemo sve ostale, cak i one koje nas mrze i svasta nam rade, dok ne udare po Velezu i po nama...
Onda postajemo deset puta gori od njih!!!" Amin...Amin..Amin...
Bola Edinko, mi smo islu u skolu, shvatas, u skolu...To je ona zgrada gdje ides i gdje ti neke stare cike i tete, govore da nisi sam na svijetu, da ne mrzis i da uzivas u zivotu...Idi bola lijeci se negdje drugo, idi navijaj za drugi klub, ovaj nije za tebe..Mi da hocemo te sponzore i takve ko ti, davno bi bili prvaci ove" nazovi" lige...
I da te vise nisam cuo, jer cu pozvat svoga sefa Piku, i sve ce vas SIK, odjednom

@nem73
Ja brate govorim da svako radi svoj posao...Znaci, ta skupstina kluba treba sacinjavati samo ljude koje koje misle dobro klubu..I nemoraju biti strucni, ni znati mnogo o mnogim stvarima, ali oni ce izabrati upravni odbor, onakakv kakav mi svi zelimo...
Dalje, jak upravni odbor i jest temelj svakog kluba...On je pokretac svega i on kontrolise sve, zapravo skoro sve u klubu i oko njega...Sad pogledaj zadnjih godina samo ljude, teletabise koji su nam sjedili u upravnom odboru??? Sve ljudi, koji ne mogu zavrsiti da im ne naplate pogresno parkiranje na ulici, a ne da nam osiguraju finansijsku egzisteniciju ili nesto vise...I u tom smjeru ide sva moja prica...Tu nam trebaju ljudi, iz svih segmenata drustva, od politike do ovih tajkuna..I tu moramo biti agresivni, jer iako ne budu htjeli, ima da tu sjede i rade.....Kako i na koji nacin??? E pa onim bojkotom koji je bio objavljen na pocetku....A ja i dalje mislim, da je zbog par likova, taj bojkot okrenut na AntiPika bojkot, bas od tih slojeva drustva, pogotovo pred ove izbore.....Ja ne znam jesi li ti bio na ovim ceremonijama stranackim, pogotovo onoj sramotnoj sinocnjoj u Sjevernom??? Brate, od desetog dijela njihovog sluzbenog voznog parka, mogli bi osigurati izlazak u Ligu prvaka , a ne opstanak...Daj bola i nama malo...Nas je masa, to udruzenje RA broji 10000 ljudi, ako postoje i sad negdje ti papiri...Ali da ne duljim, sad je vec prekasno...