FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mandrače znas li ti za onu: "nama nase, njima njihovo"?
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
OK shvatio sam, nama naše - njima njihovo, stara rumunska.Avanes je napisao/la:Mandrače znas li ti za onu: "nama nase, njima njihovo"?
-
- Kontakt:
Nema kiše u Banjaluci ?
Mnogi kažu, rezultat je u prvom planu. Tačno, ali ne u potpunosti. Danas će Željo mnoge skeptike uvjeriti u svoju mentalnu, fizičku i igračku snagu i potencijal, i nakon niza poteškoća ove jeseni, pred širokim TV-e auditorijumom prezentirati sav svoj raskoš. Živi bili, pa vidjeli. To će se desiti pod uvjetom da se igra muški, borbeno i uz korektno suđenje. Borac se treba plašiti šampiona, a ne mi njih. Uostalom, ove kalendarske godine smo igrali tri puta protiv Borca i niti jednom nismo izgubili. Samo mudro i hrabro i pozitivan rezultat sa početka ovog posta neće izostati. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nadam se da cemo ponovo vidjeti odlicnu igru kao u proslosezonskim utakmicama ovih klubova jer ovo vec postaje rivalstvo, a to samo moze povecati posjetu na stadionima.
Borac i ove godine ima nisku postavu, dakle prekidi su velika opasnost za Borac. Vjerujem da se najvise pribojavaju toga i Zeljinih krilnih igraca.
Odbrana Borca je definitivno njihova jaca strana, odbrana koja u gostima jos uvijek nije kapitulirala. Valja Lazaru ovaj put "nositi" Trivunovica.
Players to watch
Visca (Colic) vs Stupar
Ko god bude igrao, vjerujem da ce stvarati velike probleme po lijevoj strani, i da ce Stupar imati "pune ruke posla".
Zeba vs Stanceski
Igraci koji nece imati izravan duel na terenu, ali igraci od kojih puno zavisi igra Zeljeznicara, odnosno Borca. Veliki majstor, "igrac za raju" s jedne i vrlo opasni i neugodni Makedonac s druge strane.
Borac i ove godine ima nisku postavu, dakle prekidi su velika opasnost za Borac. Vjerujem da se najvise pribojavaju toga i Zeljinih krilnih igraca.
Odbrana Borca je definitivno njihova jaca strana, odbrana koja u gostima jos uvijek nije kapitulirala. Valja Lazaru ovaj put "nositi" Trivunovica.
Players to watch

Visca (Colic) vs Stupar
Ko god bude igrao, vjerujem da ce stvarati velike probleme po lijevoj strani, i da ce Stupar imati "pune ruke posla".
Zeba vs Stanceski
Igraci koji nece imati izravan duel na terenu, ali igraci od kojih puno zavisi igra Zeljeznicara, odnosno Borca. Veliki majstor, "igrac za raju" s jedne i vrlo opasni i neugodni Makedonac s druge strane.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
danas su sva tri znaka u igri ali sam uvjeren da cemo vrati ti postovanje koje smo izgubili nakon hapoela
Prekidi, prekidi. Treba to iskoristiti.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
To legendo. Kakva ona Bajraktarevička kako ti dižeš moral. Još dva sata, a mene već naka trema. Lakše mi bilo da ja igram, a i Borcu bi bilo.avlami97 je napisao/la:Mnogi kažu, rezultat je u prvom planu. Tačno, ali ne u potpunosti. Danas će Željo mnoge skeptike uvjeriti u svoju mentalnu, fizičku i igračku snagu i potencijal, i nakon niza poteškoća ove jeseni, pred širokim TV-e auditorijumom prezentirati sav svoj raskoš. Živi bili, pa vidjeli. To će se desiti pod uvjetom da se igra muški, borbeno i uz korektno suđenje. Borac se treba plašiti šampiona, a ne mi njih. Uostalom, ove kalendarske godine smo igrali tri puta protiv Borca i niti jednom nismo izgubili. Samo mudro i hrabro i pozitivan rezultat sa početka ovog posta neće izostati. Željo je šampion.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
haha oplakahčamac je napisao/la:To legendo. Kakva ona Bajraktarevička kako ti dižeš moral. Još dva sata, a mene već naka trema. Lakše mi bilo da ja igram, a i Borcu bi bilo.avlami97 je napisao/la:Mnogi kažu, rezultat je u prvom planu. Tačno, ali ne u potpunosti. Danas će Željo mnoge skeptike uvjeriti u svoju mentalnu, fizičku i igračku snagu i potencijal, i nakon niza poteškoća ove jeseni, pred širokim TV-e auditorijumom prezentirati sav svoj raskoš. Živi bili, pa vidjeli. To će se desiti pod uvjetom da se igra muški, borbeno i uz korektno suđenje. Borac se treba plašiti šampiona, a ne mi njih. Uostalom, ove kalendarske godine smo igrali tri puta protiv Borca i niti jednom nismo izgubili. Samo mudro i hrabro i pozitivan rezultat sa početka ovog posta neće izostati. Željo je šampion.

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Bravo Smeagole.
Imaju oni Vuleta i Ćorića, visoki su to igrači, i tačno da smo mi prošle sezone bili strah i trepet u igri glavom, al' smo daleko od prošlogodišnjeg nivoa što se toga tiče. Raduje me što ide na bolje, možda nas baš danas krene. (Prošle sezone u ligaškoj tekmi smo im zabili 3 glavom, ako se dobro sjećam) A može Lazo "nositi" i Vuleta, nije to neka klasa, da se razumijemo
, al' sad imaju Maletu, i onog buldoga Raspudića. Ali imamo i mi konja za utrku, itekako.
Ja bi više volio da Čolić igra, djeluje mi bezobraznije.
A Zeba,pa Zeba..
Volim te Željo..

Imaju oni Vuleta i Ćorića, visoki su to igrači, i tačno da smo mi prošle sezone bili strah i trepet u igri glavom, al' smo daleko od prošlogodišnjeg nivoa što se toga tiče. Raduje me što ide na bolje, možda nas baš danas krene. (Prošle sezone u ligaškoj tekmi smo im zabili 3 glavom, ako se dobro sjećam) A može Lazo "nositi" i Vuleta, nije to neka klasa, da se razumijemo

Ja bi više volio da Čolić igra, djeluje mi bezobraznije.

A Zeba,pa Zeba..

Volim te Željo..
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Bice tesko danas, da je kako ne izgubiti ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
bice kako budeStole iz Bora je napisao/la:Bice tesko danas, da je kako ne izgubiti ..

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ili kako treba da bude ..Seyo_TM je napisao/la:bice kako budeStole iz Bora je napisao/la:Bice tesko danas, da je kako ne izgubiti ..![]()

AMAR OSIM
A vidim Borac se stavlja u ulogu favorita, pa valjda cemo se i mi nešto pitati na terenu po tom pitanju.
Pa nece samo jedna ekipa igrati, a druga gledati kako ovi prvi igraju.
Vidjet cemo te papirnate favorite veceras na terenu.
Pa nece samo jedna ekipa igrati, a druga gledati kako ovi prvi igraju.
Vidjet cemo te papirnate favorite veceras na terenu.
[youtube][/youtube]
IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
Ovo je sve što meni treba.1921 ! je napisao/la:IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE

A bolje po meni što se Borac stavlja u ulogu favorita.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- samir_tm87
- Kontakt:
SAMO PONOSNO I HRABRO
Kao sto rece jedan kolega sa ovog foruma trema me spucala, evo ni doruckovo nisam
Da pozelim igracima puno srece i ostavite srce na teren, Volim te Željo. Ocekujem borbenu utakmicu, samo da ne primimo rano go, to me brine. I momcima koju su na putu za BL puno srece takodje TM '87

Da pozelim igracima puno srece i ostavite srce na teren, Volim te Željo. Ocekujem borbenu utakmicu, samo da ne primimo rano go, to me brine. I momcima koju su na putu za BL puno srece takodje TM '87
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Kako mislis da nije, prijatelju? Pa, najbolji stoper u ligi, definitivno. Sto ne mora znaciti da Lazo nece odigrati dobro.tanzla je napisao/la:A može Lazo "nositi" i Vuleta, nije to neka klasa, da se razumijemo
P.S. Dobra ti lokacija, ali ne i neosvojiva, izginuse ljudi u njoj.

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.