Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
felaini nema dva zuta i igrat ce u srijedu.mozes to da vidis ako pogledas reprizu utakmice.na pocetku tekme na ekranu je pocetni sastav obe ekipe gdje se vidi ko ima zuti.gledao sam 3 puta do sada i nisam vidio da ga ima...
-
- Kontakt:
Ekscentricno ili ne,slabi su ti argumenti,mozes ti to puno bolje....vidim da nas gotovo sve saljes na burek i da ne zaboravim jogurt,to mi svi mala djeca za tebe,zasto nas nekad ne posaljes na sirnicu a Boga mi i na zeljanicu,cevape i sladoled i tako to,ili nas sve smatras pitarima,ja prvi nisam........pozzcole-ch je napisao/la:Po burek sam te poslao jer te ne dozivlajvam kao ozbiljnog forumasa, previse delujes ekscentricno!lopta je okrugla je napisao/la:I ne nasjedajte(najvaznije je da strucni stab i igraci ne nasjednu na takve stvari)na izjave Del Bosque-a,stari je to lisac,svojim izjavama lukavo vrsi pritisak na nas i "uzdize" nas,a u isto vrijeme motivise svoje igrace i poziva ih na oprez,tj.da se ne opuste prije gostovanja kod Turske,ali i u nastavku kvalifikacija......
Iskreno, i sastav ti je jako diskutabilan.
Dobro, i ko na kraju krajeva fali Belgijancima sutra navečer?starmo76 je napisao/la:felaini nema dva zuta i igrat ce u srijedu.mozes to da vidis ako pogledas reprizu utakmice.na pocetku tekme na ekranu je pocetni sastav obe ekipe gdje se vidi ko ima zuti.gledao sam 3 puta do sada i nisam vidio da ga ima...
Van Buyten, Kompany...?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Click on the headings to re-order the columns
Name↓ MP Minutes Played Goal Yellow Card Second yellow card and red card [Red Card]
Anthony VANDEN BORRE 1 87 0 0 0 0
Axel WITSEL 4 346 0 0 0 0
Daniel VAN BUYTEN 2 136 0 0 0 0
Eden HAZARD 1 46 0 0 0 0
Filip DAEMS 3 137 0 0 0 0
Gaby MUDINGAYI Top cards 2 134 0 1 0 0
Gill SWERTS Top cards 2 180 0 1 0 0
Guillaume GILLET 2 93 0 0 0 0
Igor DE CAMARGO 1 44 0 0 0 0
Jan VERTONGHEN Top cards 4 360 0 1 0 0
Jelle VAN DAMME 3 127 0 0 0 0
Kevin MIRALLAS 1 76 0 0 0 0
Marouane FELLAINI Top cards Most Minutes Played 5 450 1 1 0 0
Moussa DEMBELE Top cards 3 270 1 1 0 0
Sebastien POCOGNOLI 1 31 0 0 0 0
Stein HUYSEGEMS 2 19 0 0 0 0
Steven DEFOUR 5 340 1 0 0 0
Stijn STIJNEN Top cards Most Minutes Played 5 450 0 1 0 0
Thomas VERMAELEN Top cards 4 340 0 1 0 0
Timmy SIMONS Top cards Most Minutes Played 5 450 0 1 0 0
Tom DE SUTTER 4 33 0 0 0 0
Vincent KOMPANY 4 360 0 0 0 0
Wesley SONCK Top Scorer 5 441 6 0 0 0
ja mislim da ne-igra Fellaini ima 2 zuta
Name↓ MP Minutes Played Goal Yellow Card Second yellow card and red card [Red Card]
Anthony VANDEN BORRE 1 87 0 0 0 0
Axel WITSEL 4 346 0 0 0 0
Daniel VAN BUYTEN 2 136 0 0 0 0
Eden HAZARD 1 46 0 0 0 0
Filip DAEMS 3 137 0 0 0 0
Gaby MUDINGAYI Top cards 2 134 0 1 0 0
Gill SWERTS Top cards 2 180 0 1 0 0
Guillaume GILLET 2 93 0 0 0 0
Igor DE CAMARGO 1 44 0 0 0 0
Jan VERTONGHEN Top cards 4 360 0 1 0 0
Jelle VAN DAMME 3 127 0 0 0 0
Kevin MIRALLAS 1 76 0 0 0 0
Marouane FELLAINI Top cards Most Minutes Played 5 450 1 1 0 0
Moussa DEMBELE Top cards 3 270 1 1 0 0
Sebastien POCOGNOLI 1 31 0 0 0 0
Stein HUYSEGEMS 2 19 0 0 0 0
Steven DEFOUR 5 340 1 0 0 0
Stijn STIJNEN Top cards Most Minutes Played 5 450 0 1 0 0
Thomas VERMAELEN Top cards 4 340 0 1 0 0
Timmy SIMONS Top cards Most Minutes Played 5 450 0 1 0 0
Tom DE SUTTER 4 33 0 0 0 0
Vincent KOMPANY 4 360 0 0 0 0
Wesley SONCK Top Scorer 5 441 6 0 0 0
ja mislim da ne-igra Fellaini ima 2 zuta

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Pa možda mu je tu uračunat ovaj protiv Bosne u Genku, dakle sad kad bi u Zenici dobio žuti nebi igrao narednu utkamicu za Belgiju...
Nasmijao si me do bola, od srca hvala.lopta je okrugla je napisao/la:Ekscentricno ili ne,slabi su ti argumenti,mozes ti to puno bolje....vidim da nas gotovo sve saljes na burek i da ne zaboravim jogurt,to mi svi mala djeca za tebe,zasto nas nekad ne posaljes na sirnicu a Boga mi i na zeljanicu,cevape i sladoled i tako to,ili nas sve smatras pitarima,ja prvi nisam........pozzcole-ch je napisao/la:Po burek sam te poslao jer te ne dozivlajvam kao ozbiljnog forumasa, previse delujes ekscentricno!lopta je okrugla je napisao/la:I ne nasjedajte(najvaznije je da strucni stab i igraci ne nasjednu na takve stvari)na izjave Del Bosque-a,stari je to lisac,svojim izjavama lukavo vrsi pritisak na nas i "uzdize" nas,a u isto vrijeme motivise svoje igrace i poziva ih na oprez,tj.da se ne opuste prije gostovanja kod Turske,ali i u nastavku kvalifikacija......
Iskreno, i sastav ti je jako diskutabilan.
Ja sam sada zbilja gladan, smeh na prazan stomak je ko tusiranje sa carapama.

-
- Kontakt:
Po burek sam te poslao jer te ne dozivlajvam kao ozbiljnog forumasa, previse delujes ekscentricno!
Iskreno, i sastav ti je jako diskutabilan.[/quote]
Ekscentricno ili ne,slabi su ti argumenti,mozes ti to puno bolje....vidim da nas gotovo sve saljes na burek i da ne zaboravim jogurt,to mi svi mala djeca za tebe,zasto nas nekad ne posaljes na sirnicu a Boga mi i na zeljanicu,cevape i sladoled i tako to,ili nas sve smatras pitarima,ja prvi nisam........pozz[/quote]
Nasmijao si me do bola, od srca hvala.
[/quote]Dobar je i ovaj tvoj,ali treba probati to tusiranje sa,naravno, carapama na nogama(sa carapom na glavi ulazim samo u banku)ali pod uslovom da si pijan,ja jednom pokusao(vise zbog toga sto sam bio pijan nego sto sam to htio)i vjerovao ili ne,odmah sam se otrijeznio,sav alkohol carape "upile",ne vjerujem da mi je tus toliko pomogao,sada dosta otisli smo sa teme.......
Iskreno, i sastav ti je jako diskutabilan.[/quote]
Ekscentricno ili ne,slabi su ti argumenti,mozes ti to puno bolje....vidim da nas gotovo sve saljes na burek i da ne zaboravim jogurt,to mi svi mala djeca za tebe,zasto nas nekad ne posaljes na sirnicu a Boga mi i na zeljanicu,cevape i sladoled i tako to,ili nas sve smatras pitarima,ja prvi nisam........pozz[/quote]
Nasmijao si me do bola, od srca hvala.

Zna li neko u koliko sati je danas trening reprezentacije na Kosevu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čini mi se da je negdje oko 17:30...Virtu4l je napisao/la:Zna li neko u koliko sati je danas trening reprezentacije na Kosevu?
Pozdrav!!!
Molim Vas, moze li mi netko reci, da li ce biti prijenosa sutrasnje utakmice putem interneta??! Zivim u Zagrebu, i posto ne hvatam bh programe (a nisam nabavio ni karte) jedino mi preostaje internet...
P.s. sprema li se kakva koreografija?! vjerujem da ce sutra zenica gorit:))) samo da ne bude kakvih problema...
Molim Vas, moze li mi netko reci, da li ce biti prijenosa sutrasnje utakmice putem interneta??! Zivim u Zagrebu, i posto ne hvatam bh programe (a nisam nabavio ni karte) jedino mi preostaje internet...
P.s. sprema li se kakva koreografija?! vjerujem da ce sutra zenica gorit:))) samo da ne bude kakvih problema...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Zdravo, pa sigurno da će bar na jednom internet sajtu biti direktan live prijenos iz Zenice. Ovdje će to neko već u toku dana postavit (link), ako ne, ja ti obećavam da ću ti poslati privatnu poruku do sutra (kad stignem nabavit link-ove). A na naslovnici sportsport.ba imaćeš tekstualni live prenos, ali isto tako biće i dosta radio prijenosa, ako ništa drugodubrava je napisao/la:Pozdrav!!!

Dakako, koreografija će bit od strane BHF (uvjeren sam), ali Zenica će sutra da gori kao nikad, biće ludo...

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
bice prenos na nekoj od ovih stranica sigurno
http://www.myp2p.eu
http://www.atdhe.net
http://www.rojadirecta.com
to su inace dobre stranice za pracenje raznih utakmica svakim vikendom
http://www.myp2p.eu
http://www.atdhe.net
http://www.rojadirecta.com
to su inace dobre stranice za pracenje raznih utakmica svakim vikendom

Vicent Kompany spreman je za sutrašnji meč, De Camargo defitnitivno je otpao, kao i van Buyten koji nisu stigli u Sarajevo. Fellaini igra, ima jedan žuti karton.
Selektor Genka pred otkazom je, sutra su mu čelnici belgijskog Saveza dali posljednju šansu...
Selektor Genka pred otkazom je, sutra su mu čelnici belgijskog Saveza dali posljednju šansu...
Knele je napisao/la:Vicent Kompany spreman je za sutrašnji meč, De Camargo defitnitivno je otpao, kao i van Buyten koji nisu stigli u Sarajevo. Fellaini igra, ima jedan žuti karton.

**** nam je sto se vratio kompany, on je njihov najjaci igrac, samo se nadam da ce igrati na mjestu stopera a ne na svom prirodnom mjestu zadnjeg veznog (da igraju fellaini, kompany i dembele to bi bilo pravo **** probiti)...
inace kompany nije igrao stopera ima jedno brat-bratu 4,5 godina
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Belgija je trening utakmicu obavila u ovom sastavu i kako pise belgijska stampa verovatno ce u ovom sastavi igratu u zenicu
-------------------------Stijnen--------------------------------
-Swerts-----Kompany------Simons------Vermaelen-------
------------Mudingayi--------------Defour-------------------
-------------------------Fellaini------------------------------
Mirallas----------------Sonck-------------------Dembele--
Novi u tim su Mirallas za (De Camargo) i Kompany za (Deams)
samo sto dembele i nije neki faktor u defanzivi pa njega i nije pretesko probijatiKK_Bosna je napisao/la:Knele je napisao/la:Vicent Kompany spreman je za sutrašnji meč, De Camargo defitnitivno je otpao, kao i van Buyten koji nisu stigli u Sarajevo. Fellaini igra, ima jedan žuti karton.
Selektor Genka pred otkazom je, sutra su mu čelnici belgijskog Saveza dali posljednju šansu...![]()
**** nam je sto se vratio kompany, on je njihov najjaci igrac, samo se nadam da ce igrati na mjestu stopera a ne na svom prirodnom mjestu zadnjeg veznog (da igraju fellaini, kompany i dembele to bi bilo pravo **** probiti)...
inace kompany nije igrao stopera ima jedno brat-bratu 4,5 godina

You are someone else I am still right here
konacno se njihov selektor sabrao i ubacio mirallasa. ja se samo njega plasim i nikoga drugog, to je igracina samo takva!kokoroko je napisao/la:Belgija je trening utakmicu obavila u ovom sastavu i kako pise belgijska stampa verovatno ce u ovom sastavi igratu u zenicu
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
E ovaj mali je pravo opasan, gledao sam ga na Olimpijskim igrama, bit' ce paklen igrac.kokoroko je napisao/la: Novi u tim su Mirallas za (De Camargo) i Kompany za (Deams)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
do mene je, nisam mislio na dembelea vec na mudingayiafera je napisao/la:samo sto dembele i nije neki faktor u defanzivi pa njega i nije pretesko probijatiKK_Bosna je napisao/la:Knele je napisao/la:Vicent Kompany spreman je za sutrašnji meč, De Camargo defitnitivno je otpao, kao i van Buyten koji nisu stigli u Sarajevo. Fellaini igra, ima jedan žuti karton.
Selektor Genka pred otkazom je, sutra su mu čelnici belgijskog Saveza dali posljednju šansu...![]()
inace kompany nije igrao stopera ima jedno brat-bratu 4,5 godinafellaini je igrao u genku mnogo isturenije nego sto to igra u Evertonu. ja mislim da ce ipak Kompanya staviti u odbranu jer tu su najtanji

'bem vam vise felainia :S negdje kazu igra a nedgje da ne igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.