Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

starmo76
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la starmo76 » 31 mar 2009, 08:22

felaini nema dva zuta i igrat ce u srijedu.mozes to da vidis ako pogledas reprizu utakmice.na pocetku tekme na ekranu je pocetni sastav obe ekipe gdje se vidi ko ima zuti.gledao sam 3 puta do sada i nisam vidio da ga ima...

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 31 mar 2009, 08:29

cole-ch je napisao/la:
lopta je okrugla je napisao/la:I ne nasjedajte(najvaznije je da strucni stab i igraci ne nasjednu na takve stvari)na izjave Del Bosque-a,stari je to lisac,svojim izjavama lukavo vrsi pritisak na nas i "uzdize" nas,a u isto vrijeme motivise svoje igrace i poziva ih na oprez,tj.da se ne opuste prije gostovanja kod Turske,ali i u nastavku kvalifikacija......
Po burek sam te poslao jer te ne dozivlajvam kao ozbiljnog forumasa, previse delujes ekscentricno!

Iskreno, i sastav ti je jako diskutabilan.
Ekscentricno ili ne,slabi su ti argumenti,mozes ti to puno bolje....vidim da nas gotovo sve saljes na burek i da ne zaboravim jogurt,to mi svi mala djeca za tebe,zasto nas nekad ne posaljes na sirnicu a Boga mi i na zeljanicu,cevape i sladoled i tako to,ili nas sve smatras pitarima,ja prvi nisam........pozz

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 31 mar 2009, 08:31

starmo76 je napisao/la:felaini nema dva zuta i igrat ce u srijedu.mozes to da vidis ako pogledas reprizu utakmice.na pocetku tekme na ekranu je pocetni sastav obe ekipe gdje se vidi ko ima zuti.gledao sam 3 puta do sada i nisam vidio da ga ima...
Dobro, i ko na kraju krajeva fali Belgijancima sutra navečer?

Van Buyten, Kompany...?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 31 mar 2009, 08:31

Click on the headings to re-order the columns
Name↓ MP Minutes Played Goal Yellow Card Second yellow card and red card [Red Card]
Anthony VANDEN BORRE 1 87 0 0 0 0
Axel WITSEL 4 346 0 0 0 0
Daniel VAN BUYTEN 2 136 0 0 0 0
Eden HAZARD 1 46 0 0 0 0
Filip DAEMS 3 137 0 0 0 0
Gaby MUDINGAYI Top cards 2 134 0 1 0 0
Gill SWERTS Top cards 2 180 0 1 0 0
Guillaume GILLET 2 93 0 0 0 0
Igor DE CAMARGO 1 44 0 0 0 0
Jan VERTONGHEN Top cards 4 360 0 1 0 0
Jelle VAN DAMME 3 127 0 0 0 0
Kevin MIRALLAS 1 76 0 0 0 0
Marouane FELLAINI Top cards Most Minutes Played 5 450 1 1 0 0
Moussa DEMBELE Top cards 3 270 1 1 0 0
Sebastien POCOGNOLI 1 31 0 0 0 0
Stein HUYSEGEMS 2 19 0 0 0 0
Steven DEFOUR 5 340 1 0 0 0
Stijn STIJNEN Top cards Most Minutes Played 5 450 0 1 0 0
Thomas VERMAELEN Top cards 4 340 0 1 0 0
Timmy SIMONS Top cards Most Minutes Played 5 450 0 1 0 0
Tom DE SUTTER 4 33 0 0 0 0
Vincent KOMPANY 4 360 0 0 0 0
Wesley SONCK Top Scorer 5 441 6 0 0 0

ja mislim da ne-igra Fellaini ima 2 zuta :D
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 31 mar 2009, 08:36

Pa možda mu je tu uračunat ovaj protiv Bosne u Genku, dakle sad kad bi u Zenici dobio žuti nebi igrao narednu utkamicu za Belgiju...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 31 mar 2009, 08:50

lopta je okrugla je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:
lopta je okrugla je napisao/la:I ne nasjedajte(najvaznije je da strucni stab i igraci ne nasjednu na takve stvari)na izjave Del Bosque-a,stari je to lisac,svojim izjavama lukavo vrsi pritisak na nas i "uzdize" nas,a u isto vrijeme motivise svoje igrace i poziva ih na oprez,tj.da se ne opuste prije gostovanja kod Turske,ali i u nastavku kvalifikacija......
Po burek sam te poslao jer te ne dozivlajvam kao ozbiljnog forumasa, previse delujes ekscentricno!

Iskreno, i sastav ti je jako diskutabilan.
Ekscentricno ili ne,slabi su ti argumenti,mozes ti to puno bolje....vidim da nas gotovo sve saljes na burek i da ne zaboravim jogurt,to mi svi mala djeca za tebe,zasto nas nekad ne posaljes na sirnicu a Boga mi i na zeljanicu,cevape i sladoled i tako to,ili nas sve smatras pitarima,ja prvi nisam........pozz
Nasmijao si me do bola, od srca hvala.

Ja sam sada zbilja gladan, smeh na prazan stomak je ko tusiranje sa carapama. :D

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 31 mar 2009, 09:06

Iskreno, i sastav ti je jako diskutabilan.[/quote]
Ekscentricno ili ne,slabi su ti argumenti,mozes ti to puno bolje....vidim da nas gotovo sve saljes na burek i da ne zaboravim jogurt,to mi svi mala djeca za tebe,zasto nas nekad ne posaljes na sirnicu a Boga mi i na zeljanicu,cevape i sladoled i tako to,ili nas sve smatras pitarima,ja prvi nisam........pozz[/quote]

Nasmijao si me do bola, od srca hvala.

Ja sam sada zbilja gladan, smeh na prazan stomak je ko tusiranje sa carapama. :D[/quote]Dobar je i ovaj tvoj,ali treba probati to tusiranje sa,naravno, carapama na nogama(sa carapom na glavi ulazim samo u banku)ali pod uslovom da si pijan,ja jednom pokusao(vise zbog toga sto sam bio pijan nego sto sam to htio)i vjerovao ili ne,odmah sam se otrijeznio,sav alkohol carape "upile",ne vjerujem da mi je tus toliko pomogao,sada dosta otisli smo sa teme.......

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2009, 09:34

Zna li neko u koliko sati je danas trening reprezentacije na Kosevu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 31 mar 2009, 09:39

Virtu4l je napisao/la:Zna li neko u koliko sati je danas trening reprezentacije na Kosevu?
Čini mi se da je negdje oko 17:30...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 mar 2009, 09:47

Pozdrav!!!

Molim Vas, moze li mi netko reci, da li ce biti prijenosa sutrasnje utakmice putem interneta??! Zivim u Zagrebu, i posto ne hvatam bh programe (a nisam nabavio ni karte) jedino mi preostaje internet...

P.s. sprema li se kakva koreografija?! vjerujem da ce sutra zenica gorit:))) samo da ne bude kakvih problema...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 31 mar 2009, 09:50

dubrava je napisao/la:Pozdrav!!!

Molim Vas, moze li mi netko reci, da li ce biti prijenosa sutrasnje utakmice putem interneta??! Zivim u Zagrebu, i posto ne hvatam bh programe (a nisam nabavio ni karte) jedino mi preostaje internet...

P.s. sprema li se kakva koreografija?! vjerujem da ce sutra zenica gorit:))) samo da ne bude kakvih problema...
Zdravo, pa sigurno da će bar na jednom internet sajtu biti direktan live prijenos iz Zenice. Ovdje će to neko već u toku dana postavit (link), ako ne, ja ti obećavam da ću ti poslati privatnu poruku do sutra (kad stignem nabavit link-ove). A na naslovnici sportsport.ba imaćeš tekstualni live prenos, ali isto tako biće i dosta radio prijenosa, ako ništa drugo :)

Dakako, koreografija će bit od strane BHF (uvjeren sam), ali Zenica će sutra da gori kao nikad, biće ludo... ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 mar 2009, 09:56

bice prenos na nekoj od ovih stranica sigurno
http://www.myp2p.eu
http://www.atdhe.net
http://www.rojadirecta.com

to su inace dobre stranice za pracenje raznih utakmica svakim vikendom ;)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 31 mar 2009, 10:16

Vicent Kompany spreman je za sutrašnji meč, De Camargo defitnitivno je otpao, kao i van Buyten koji nisu stigli u Sarajevo. Fellaini igra, ima jedan žuti karton.

Selektor Genka pred otkazom je, sutra su mu čelnici belgijskog Saveza dali posljednju šansu...

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 31 mar 2009, 11:11

Knele je napisao/la:Vicent Kompany spreman je za sutrašnji meč, De Camargo defitnitivno je otpao, kao i van Buyten koji nisu stigli u Sarajevo. Fellaini igra, ima jedan žuti karton.

Selektor Genka pred otkazom je, sutra su mu čelnici belgijskog Saveza dali posljednju šansu...
;)

**** nam je sto se vratio kompany, on je njihov najjaci igrac, samo se nadam da ce igrati na mjestu stopera a ne na svom prirodnom mjestu zadnjeg veznog (da igraju fellaini, kompany i dembele to bi bilo pravo **** probiti)...

inace kompany nije igrao stopera ima jedno brat-bratu 4,5 godina
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 31 mar 2009, 11:16

Belgija je trening utakmicu obavila u ovom sastavu i kako pise belgijska stampa verovatno ce u ovom sastavi igratu u zenicu

-------------------------Stijnen--------------------------------

-Swerts-----Kompany------Simons------Vermaelen-------

------------Mudingayi--------------Defour-------------------

-------------------------Fellaini------------------------------

Mirallas----------------Sonck-------------------Dembele--

Novi u tim su Mirallas za (De Camargo) i Kompany za (Deams)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 mar 2009, 11:17

KK_Bosna je napisao/la:
Knele je napisao/la:Vicent Kompany spreman je za sutrašnji meč, De Camargo defitnitivno je otpao, kao i van Buyten koji nisu stigli u Sarajevo. Fellaini igra, ima jedan žuti karton.

;)

**** nam je sto se vratio kompany, on je njihov najjaci igrac, samo se nadam da ce igrati na mjestu stopera a ne na svom prirodnom mjestu zadnjeg veznog (da igraju fellaini, kompany i dembele to bi bilo pravo **** probiti)...

samo sto dembele i nije neki faktor u defanzivi pa njega i nije pretesko probijati :D fellaini je igrao u genku mnogo isturenije nego sto to igra u Evertonu. ja mislim da ce ipak Kompanya staviti u odbranu jer tu su najtanji
You are someone else I am still right here

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 31 mar 2009, 11:19

kokoroko je napisao/la:Belgija je trening utakmicu obavila u ovom sastavu i kako pise belgijska stampa verovatno ce u ovom sastavi igratu u zenicu

-------------------------Stijnen--------------------------------

-Swerts-----Kompany------Simons------Vermaelen-------

------------Mudingayi--------------Defour-------------------

-------------------------Fellaini------------------------------

Mirallas----------------Sonck-------------------Dembele--

Novi u tim su Mirallas za (De Camargo) i Kompany za (Deams)
konacno se njihov selektor sabrao i ubacio mirallasa. ja se samo njega plasim i nikoga drugog, to je igracina samo takva!
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2009, 11:20

kokoroko je napisao/la: Novi u tim su Mirallas za (De Camargo) i Kompany za (Deams)
E ovaj mali je pravo opasan, gledao sam ga na Olimpijskim igrama, bit' ce paklen igrac.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 31 mar 2009, 11:24

fera je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:

;)

samo sto dembele i nije neki faktor u defanzivi pa njega i nije pretesko probijati :D fellaini je igrao u genku mnogo isturenije nego sto to igra u Evertonu. ja mislim da ce ipak Kompanya staviti u odbranu jer tu su najtanji
do mene je, nisam mislio na dembelea vec na mudingayia :) oba su cokoladna momka :)

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 31 mar 2009, 11:26

'bem vam vise felainia :S negdje kazu igra a nedgje da ne igra

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.