Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

LFCBiH
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la LFCBiH » 31 mar 2009, 02:11

lopta je okrugla je napisao/la:Muratovic out-kao sto sam rekao prije nekoliko dana,igra u ligi gdje se igra spor tempo,slabiji tempo treniranja + on u Sturmu ima gotovo zagarantovano mjesto i moze skoro da radi sto mu je volja,tu su i godine i ne vjerujem da u samo par dana,moze da odigra dvije jake tekme u paklenom tempu,ukratko,dobar je da ulazi sa klupe i dobar je za tekme protiv "malih" repki,u tim tekmama moze da bude starter.....u Genku puno grijesio,da li zbog umora ili...
Berberovic-Dosta vise sa ovim alibi igracem,krije se po terenu,suigrace uvaljuje u g.... tako sto ispada,pa onda oni moraju da prave faulove u blizini naseg 16-terca,daje im loptu samo da se on rijesi lopte a to sto su oni u g...... to ga boli briga.....mogao bi o njemu do sutra,korak mu "dugacak" ko u patka,ne zna da trci a kamoli nesto drugo,ko do sada nije vidio sve njegove "kvalitete" onda stvarno.....bojim se da ce nam on kad-tad doci glave....
Ibricic out-Dosta vise selektore Prosviro sa trazenjem pozicije za svoga sina kako bi ga samo utrpao u ekipu(tako ce biti sve dok se ne proda iz Hajduka i Prosviro ne zaradi na talu),Ibricic dobar u prvom poluvremenu,u dugom se desilo ono sto sam i predpostavljao,"ostao bez daha",jednostavno nije navikao da igra tekme u ovako paklenom ritmu,u vrh glave moze da odigra 45. minuta,idi u jacu ligu ako hoces da budes standardni u repci,nema tako je to u modernom fudbalu,belgijski selektor do poluvremena procitao da to nije Ibrina pozicija i da nas moze napasti na toj strani,jedan pas i kazna,samo idiot od selektora ne bi skontao i trazio od svojih igraca da "podvale" pas iza ledja......

Hajde ti sebi "strucnjak" nadji neki drugi sport mozda budes bolji kriticar o fudbalu nemas tri ciste dobro bi ti bilo da se pocnes baviti bacanjem pogleda u vis...
A sto se tice nase reprezentacije ako ti nevaljaju igraci u reprezentaciji koji u genku istrce i bore se iznad svog maksimuma i ginu za svaku loptu molim lijepo nadji sebi bolju reprezentaciju sa boljim igracima pa nju blati a nasu reprezentaciju ostavi nama !!!
Samo BUDALA moze naci zamjerki onim momcima koji su istrcali u srijedu pa ako nizbog ceg drugog onda zbog borbenosti a bogami imaju ti momci koje ti kritikujes itekako kvaliteta i to su dokazali i tebi i svim takvim poput tebe koji mrze ovu zemlju i ovu reprezentaciju ...Pa pobogu sta vi mislite da je Belgija neka trecerazredna reprezentaicja ? Ta ista Belgija je do utakmice sa BiH u dosadasnjem dijelu kvalifikacija primila svega cinimise 5 golova a od BiH je primila 4 .....
Ma idi bacaj pogled uvis ostavi se nase reprezentacije i ljudi koji ginu za nju ......

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 31 mar 2009, 02:18

lopta je okrugla je napisao/la:Evo mene,vidim mnogi su me prozivali,znam, nisu to radili zbog toga sto sam im nedostajao,ali to je manje bitno,svako ima pravo na svoje misljenje,pa tako i na kritike,a vjerovali ili ne,ja i poslije ove pobjede,imam samo kritike,kritike,kritike i samo kritike....ove igrace i repku cu kritikovati sve do tada(ako to dozivim) dok ne vidim,da su protiv neke jake repke preokrenuli rezultat,tj.da su gotovo ocigledan poraz-pretvorili u pobjedu,npr.od 1:0 oni pretvore u 2:1,ili,od 0:1 kod kuce-oni pretvore u 2:1,tada cu znati da su zrela ekipa i da su spremni na sve.....sto se tice tekme u Genku,pratio sam je iz bunkera("bojao" se da ce me naci ovi sto ne vole moje kritike pa da me ne isutaju),jos jedna prednost bunkera je da tamo ne mozes da podlegnes euforiji(sto smo mi mahnit narod,pa mi kada bi se plasirali negdje mi bi zapalili drzavu a i sire),samo bi pohvalio nasu igru poslije bakljade(moze Prosviro da levati nekog drugog,ali bakljada nas je spasila,druga je prica zasto je on onako pricao protiv bakljada),ostalo nista posebno,od sedmog minuta kada smo postigli gol,pa sve do pocetka drugog poluvremena i Dzekine sanse kada mu je golman skinuo zicer,nismo stvorili niti jednu pravu sansu,sto zabrinjava.....opet se ponovila nasa stara boljka,od sedmog minuta i naseg vodstva,svjesno smo protivniku prepustili inicijativu,umjesto da nastavimo igrati i da trazimo drugi gol.......
da ti nisi gledo neku drugu tekmu druze.stalno smo isli naprijed kad smo imali loptu.imas sansu da pogledas utakmicu jos jednom,negdje ima link.ja sam je gledao 3 puta vec.igrali smo maximalno napadacki.a jos smo igrali u gostima jarane.ni evropski prvak nije se pokazao kao mi protiv belgije gdje su oni igrali na jedan bod.vidit ces u zenici napada i kako se igra za svoju drzavu.nije ovo ona stara repka jarane.ovo je nesto sasvim novo,nesto sto ce tek da se vidi.ovi momci znaju da igraju lopte a vidio si sastav kao i svi mi gdje se nismo nadali previse.jos kad se vrate hasagic,ibisevic,rahimic pa i bajramovic do super forme.ovo je repka koja moze da pobjedi svaku repku na svijetu a moze da se izgubi utakmica isto tako.uglavnom svima mozemo da ga zabijemo.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 mar 2009, 02:21

ljudi ba sta se obazirete na ovake postove...sve i da smo 1-1 odigrali ja sam zadovoljan ako nista borbenoscu momaka...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 31 mar 2009, 02:28

volio bi vidjeti stilica i vladavica u prvoj postavi ili barem drugo poluvrijeme.svaka cast berberovicu al vladavic je puno bolji igrac od njega pa cak i od mnogih u repci.njegova brzina je itekako potrebna u zenici.momak zna da igra lopte,zna cuvati loptu,prodoran je i zna uposliti napadaca pa cak i dati gol sa velike udaljenosti.po meni ima prednost nad berberovicem koji je u vise navrata pogrijesio kod primanja lopte.Stilica jos nisam vidio u dresu a imam osjecaj da bi debitovao kao Jahic u genku.i on zna da barata sa loptom i stavio bi ga zajedno sa rahimicem ispred misketa i ibricica-pjanica.stvarno nam je klupa zajebana,sve bolji od boljeg.slatke muke CIRE BLAZEVICA.moj sastav bi bio:

SUPIC

VLADAVIC DAMJANOVIC JAHIC

RAHIMIC STILIC

PJANIC IBRICIC MISIMOVIC

DZEKO TOPIC

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 31 mar 2009, 02:37

Supic-ne znam je li negdje javno izjavio da je imao tremu,imao je 100 %,kada se to uzme u obzir,prema tome je bio sasvim solidan,u par navrata djelovao nesigurno,nije znao da li da ostane na liniji ili da istrci do kraja na loptu,zbog toga je u par navrata ostao u "praznom" prostoru,srecom,Belgijanci nisu to kaznili,nadam se da ce mu onaj kloc Lugusic(trenutno ima angazman u Kini i izgleda da formu standardnih i potencijalnih golmana,prati preko telefona)ukazati na to,ili ostani na liniji ili kad krenes idi do kraja na loptu,nema premisljanja,degaziranje mu je bilo kriminalno,mozda je do treme,ako nije do treme onda imamo problem,mozda je i kod gola Belgijanaca mogao da istrci na onu loptu i pokusa da je pokupi prije belgijskog igraca, ali bila je vrlo "cupava" situacija i lako je biti general poslije bitke....
Berberovic-o njemu sam vec piskarao u svome prethodnom postu
Ibricic-pogledaj pod Berberovic
Spahic-odigrao lavovski,kapitenski,do povrede bio je bez greske,kao sto sam i rekao u najavi tekme,odigrat ce na iskustvo i svjezinu....
Pandza-odlican,borben,oprezan i dosta "pokretan"neustrasiv i sto je najvaznije-nije imao niti jednog kiksa,ovo mu je bio debi ako zanemarimo onu ne vaznu tekmu sa Azerbejdzanom
Nadarevic-isto kao i Pandza,jedino je po meni,pogrijesio kada je kod gola Belgijanaca,bez potrebe istrcao prema kraju 16-terca na desnoj strani i uklizao,misleci tako da ce izblokirati centarsut protivnickog igraca,kada se vec uspio da vrati u liniju,trebao je ostati u liniji jer belgijski igrac nije imao sanse da puca iz onog ugla kao sto i nije,vec je centrirao,da je Nadarevic ostao u liniji,mogao je da izblokira centarsut,a jos je iza njega bio Pandza koji je barem malo zasmetao onome sto je zabio gol....
Jahic-ukratko,sjajan,svaka cast,neka je sramota onoga sto je na prethodnim stranicama napisao,citiram"Jahic odigrao bas onako kako nam je trebalo,krkanski",vjerovatno je to neki pitar napisao,ali njemu na obraz,svaki normalan selektor,sto nas nije,bi pozelio Jahica u svojoj ekipi,pravi "univerzalac" jer moze da igra vise pozicija,stopera,defanzivnog veznog,desnog beka i napadaca,mislim da grijese oni koji tvrde da Jahic moze da igra na poziciji lijevog beka,koliko sam ja upoznat,nije to nikada igrao....
Muratovic-o njemu sam vec pisao u svome prethodnom postu....
Misimovic-svaki komentar suvisan,ali imam jednu kritiku,mislim da je njemu,Dzeki i Ibricicu-slava pomalo vec udarila u glavu i da su ova trojica vec stvorila svoj klan.....
Muslimovic-kao sto sam i ocekivao,nije u formi,u Paok-u nije vec dugo zabio,totalno podbacio u Genku...
Dzeko-pogledaj pod Misimovic
Bajramovic-komentar suvisan
Pjanic-mala minutaza za neku ocjenu,ono par minuta sto je odigrao i kada je imao loptu kod sebe,smirio je,mozda je mogao odigrati bolje jednu loptu kada je bio sam na lijevoj strani i pokusao naci Dzeku na desnoj,ali lopta mu je bila na lijevoj ,njegovoj "slabijoj" nozi pa vjerovatno zbog toga nije uspio,da je lopta dosla do Dzeke ovaj bi izbio sam pred golmana....
Mravac-solidan do penala,poslije tekme sa Slovenijom,ovo mu je drugi penal koji je napravio bez ikakve potrebe,Sonck je bio i suvise daleko od lopte da bi nesto vise napravio,ali Mravac nije pratio igru,vec je gledao kako da se hrva sa Soncom,jaca mu je strana skok igra,ali u ostalim situacijama izgleda dosta ne siguran,valjda nije navikao na ovaj nivo igre,tu je i trema,opet se vracam na kvalitet lige u kojoj igra i njegov tim je zadnji na tabeli,znaci manjak kvalitete i jake konkurencije u maticnom klubu u kojem igra,izgleda da je tu i manjak samopouzdanja,neka ga tu u repci,ali da igra samo u slucaju izostanka drugih igraca......

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 31 mar 2009, 02:41

Auuu trebamo biti oprezni previse smo se digli -ko visoko leti nisko pada - sa remijem bi bio zadovoljan ko macija guza :D
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2009, 02:51

lopta je okrugla je napisao/la:Supic-ne znam je li negdje javno izjavio da je imao tremu,imao je 100 %,kada se to uzme u obzir,prema tome je bio sasvim solidan,u par navrata djelovao nesigurno,nije znao da li da ostane na liniji ili da istrci do kraja na loptu,zbog toga je u par navrata ostao u "praznom" prostoru,srecom,Belgijanci nisu to kaznili,nadam se da ce mu onaj kloc Lugusic(trenutno ima angazman u Kini i izgleda da formu standardnih i potencijalnih golmana,prati preko telefona)ukazati na to,ili ostani na liniji ili kad krenes idi do kraja na loptu,nema premisljanja,degaziranje mu je bilo kriminalno,mozda je do treme,ako nije do treme onda imamo problem,mozda je i kod gola Belgijanaca mogao da istrci na onu loptu i pokusa da je pokupi prije belgijskog igraca, ali bila je vrlo "cupava" situacija i lako je biti general poslije bitke....
Spahic-odigrao lavovski,kapitenski,do povrede bio je bez greske,kao sto sam i rekao u najavi tekme,odigrat ce na iskustvo i svjezinu....
Pandza-odlican,borben,oprezan i dosta "pokretan"neustrasiv i sto je najvaznije-nije imao niti jednog kiksa,ovo mu je bio debi ako zanemarimo onu ne vaznu tekmu sa Azerbejdzanom
Nadarevic-isto kao i Pandza,jedino je po meni,pogrijesio kada je kod gola Belgijanaca,bez potrebe istrcao prema kraju 16-terca na desnoj strani i uklizao,misleci tako da ce izblokirati centarsut protivnickog igraca,kada se vec uspio da vrati u liniju,trebao je ostati u liniji jer belgijski igrac nije imao sanse da puca iz onog ugla kao sto i nije,vec je centrirao,da je Nadarevic ostao u liniji,mogao je da izblokira centarsut,a jos je iza njega bio Pandza koji je barem malo zasmetao onome sto je zabio gol....
Jahic-ukratko,sjajan,svaka cast,neka je sramota onoga sto je na prethodnim stranicama napisao,citiram"Jahic odigrao bas onako kako nam je trebalo,krkanski",vjerovatno je to neki pitar napisao,ali njemu na obraz,svaki normalan selektor,sto nas nije,bi pozelio Jahica u svojoj ekipi,pravi "univerzalac" jer moze da igra vise pozicija,stopera,defanzivnog veznog,desnog beka i napadaca,mislim da grijese oni koji tvrde da Jahic moze da igra na poziciji lijevog beka,koliko sam ja upoznat,nije to nikada igrao....
Misimovic-svaki komentar suvisan,ali imam jednu kritiku,mislim da je njemu,Dzeki i Ibricicu-slava pomalo vec udarila u glavu i da su ova trojica vec stvorila svoj klan.....
Muslimovic-kao sto sam i ocekivao,nije u formi,u Paok-u nije vec dugo zabio,totalno podbacio u Genku...
Pjanic-mala minutaza za neku ocjenu,ono par minuta sto je odigrao i kada je imao loptu kod sebe,smirio je,mozda je mogao odigrati bolje jednu loptu kada je bio sam na lijevoj strani i pokusao naci Dzeku na desnoj,ali lopta mu je bila na lijevoj ,njegovoj "slabijoj" nozi pa vjerovatno zbog toga nije uspio,da je lopta dosla do Dzeke ovaj bi izbio sam pred golmana....
Mravac-solidan do penala,poslije tekme sa Slovenijom,ovo mu je drugi penal koji je napravio bez ikakve potrebe,Sonck je bio i suvise daleko od lopte da bi nesto vise napravio,ali Mravac nije pratio igru,vec je gledao kako da se hrva sa Soncom,jaca mu je strana skok igra,ali u ostalim situacijama izgleda dosta ne siguran,valjda nije navikao na ovaj nivo igre,tu je i trema,opet se vracam na kvalitet lige u kojoj igra i njegov tim je zadnji na tabeli,znaci manjak kvalitete i jake konkurencije u maticnom klubu u kojem igra,izgleda da je tu i manjak samopouzdanja,neka ga tu u repci,ali da igra samo u slucaju izostanka drugih igraca......
Nakon ovoga posta i laiku je jasno da ti tekme nisi ni gledao ili ako jesi mora da je na cvikama kajmaka bilo :mrgreen:
Plus sto ovi komentari bas ono napisani pa haman dva mijeseca prije tekme pa greskom stavljeni.
Bas kako rece jedan forumas disciplina pogleda u vis mozda biti pasala ali prije toga dobro cvike obrisi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 31 mar 2009, 03:12

Moj sastav za srijedu:
_______________________________________Supic_____________________________________________________

___________Damjanovic_______________Nadarevic_______________________Pandza_______________________

_________Jahic_________________________________________________________________Vladavic____________

__________________________Rahimic_________________________Bajramovic_______________________________

____________________________________Misimovic_____________________________________________________

_____________________Topic____________________________________________Dzeko_______________________

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 31 mar 2009, 03:29

ili ovaj:
____________________________________________Supic_________________________________________________

______________Damjanovic________________Nadarevic___________________Pandza_________________________

______________Jahic__________________________________________________________________Vladavic_______

_____________________________________________Bajramovic___________________________________________

_________________________Stilic__________________________________________Misimovic__________________

_________________________________________Dzeko___________________________________________________
__________________________________________________________________Topic______________________

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 31 mar 2009, 04:20

lopta je okrugla je napisao/la:Supic-ne znam je li negdje javno izjavio da je imao tremu,imao je 100 %,kada se to uzme u obzir,prema tome je bio sasvim solidan,u par navrata djelovao nesigurno,nije znao da li da ostane na liniji ili da istrci do kraja na loptu,zbog toga je u par navrata ostao u "praznom" prostoru,srecom,Belgijanci nisu to kaznili,nadam se da ce mu onaj kloc Lugusic(trenutno ima angazman u Kini i izgleda da formu standardnih i potencijalnih golmana,prati preko telefona)ukazati na to,ili ostani na liniji ili kad krenes idi do kraja na loptu,nema premisljanja,degaziranje mu je bilo kriminalno,mozda je do treme,ako nije do treme onda imamo problem,mozda je i kod gola Belgijanaca mogao da istrci na onu loptu i pokusa da je pokupi prije belgijskog igraca, ali bila je vrlo "cupava" situacija i lako je biti general poslije bitke....
Pandza je imo debi protiv Malte na Kosevu.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 31 mar 2009, 04:55

lopta je okrugla je napisao/la:ili ovaj:
____________________________________________Supic_________________________________________________

______________Damjanovic________________Nadarevic___________________Pandza_________________________

______________Jahic__________________________________________________________________Vladavic_______

_____________________________________________Bajramovic___________________________________________

_________________________Stilic__________________________________________Misimovic__________________

_________________________________________Dzeko___________________________________________________
__________________________________________________________________Topic______________________
IDI PO BUREK I TRK NAZAD U BUNKER!!!

NE JAVLJAJ SE NAREDNA 3 DANA!!!

U IME FUDBALA TE MOLIM!!!

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 31 mar 2009, 05:00

cole-ch je napisao/la:

NE JAVLJAJ SE NAREDNA 3 DANA!!!

pa nije tako los sastav.samo sto bi vladavica desno umjesto jahica, da moze defoura zajebavat i da mu pokaze kako se lopte igra.

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 31 mar 2009, 06:57

starmo76 je napisao/la:volio bi vidjeti stilica i vladavica u prvoj postavi ili barem drugo poluvrijeme.svaka cast berberovicu al vladavic je puno bolji igrac od njega pa cak i od mnogih u repci.njegova brzina je itekako potrebna u zenici.momak zna da igra lopte,zna cuvati loptu,prodoran je i zna uposliti napadaca pa cak i dati gol sa velike udaljenosti.po meni ima prednost nad berberovicem koji je u vise navrata pogrijesio kod primanja lopte.Stilica jos nisam vidio u dresu a imam osjecaj da bi debitovao kao Jahic u genku.i on zna da barata sa loptom i stavio bi ga zajedno sa rahimicem ispred misketa i ibricica-pjanica.stvarno nam je klupa zajebana,sve bolji od boljeg.slatke muke CIRE BLAZEVICA.moj sastav bi bio:

SUPIC

VLADAVIC DAMJANOVIC

RAHIMIC STILIC

PJANIC IBRICIC MISIMOVIC

DZEKO TOPIC

Ti ili glumis ,ili stvarno pojma nemas,bice da je ovo drugo!!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 31 mar 2009, 07:11

cole-ch je napisao/la:

NE JAVLJAJ SE NAREDNA 3 DANA!!!U cemu je problem?Argumente molim!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 mar 2009, 07:29

Sad cu i ja malo glumit selektora...
----------------------------Supic------------------------------

--------Pandza---------Damjanovic--------Nadarevic------

Jahic--------------------------------------------------Ibricic

----------------Rahimic---------Muratovic-----------------

----------------------- Misimovic----------------------------

------------------Topic-------------Dzeko-------------------

Ja mislim da je ovo otprilike ta ekipa koja ce poceti sutra... 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 31 mar 2009, 07:32

doe78 je napisao/la:
starmo76 je napisao/la:volio bi vidjeti stilica i vladavica u prvoj postavi ili barem drugo poluvrijeme.svaka cast berberovicu al vladavic je puno bolji igrac od njega pa cak i od mnogih u repci.njegova brzina je itekako potrebna u zenici.momak zna da igra lopte,zna cuvati loptu,prodoran je i zna uposliti napadaca pa cak i dati gol sa velike udaljenosti.po meni ima prednost nad berberovicem koji je u vise navrata pogrijesio kod primanja lopte.Stilica jos nisam vidio u dresu a imam osjecaj da bi debitovao kao Jahic u genku.i on zna da barata sa loptom i stavio bi ga zajedno sa rahimicem ispred misketa i ibricica-pjanica.stvarno nam je klupa zajebana,sve bolji od boljeg.slatke muke CIRE BLAZEVICA.moj sastav bi bio:

SUPIC

VLADAVIC ----------- DAMJANOVIC -----
RAHIMIC ---- STILIC-----

PJANIC -- IBRICIC --- MISIMOVIC --

DZEKO--- TOPIC
----

Ti ili glumis ,ili stvarno pojma nemas,bice da je ovo drugo!!
ovo je najbolje sto imamo...niti glumim niti nemam pojma.reci mi mozda grijesim sto mislim kao i 99% raje na forumu ili sto nisam stavio nadarevica i spahica.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 31 mar 2009, 07:34

I STOP EUFORIJI!! Mislim da ce ova tekma u srijedu biti 10 puta teza od one u Genku,zbog "hiljadu"(mnogo) razloga,i treba "hiljadu"(mnogo) stvari da se poklopi da bi ostvarili pozitivan rezultat,a mislim da je po nas jedini povoljan rezultat,ako hocemo da napravimo nesto u ovim kvalifikacijama,da je to pobjeda......i prestanite pricati o nekim drugim tekmama koje nas cekaju kasnije u kvalifikacijama,treba ici tekmu po tekmu,a prva sljedeca tekma je protiv Belgije i treba samo misliti o toj tekmi,to je jedini pravi recept ako hocemo nesto da napravimo,nadam se da tako razmislja i selektor Prosviro i da takvo misljenje prenosi i na igrace,treba otjerati sve novinare iz hotela,sa treninga(najbolje zatvoreni trening za javnost),zabraniti igracima intervjue(pricali su i previse ova dva dana) sve do zavrsetka tekme sa Belgijom,najvise bih volio da ih je odveo u neki planinarski dom,gdje nema zive duse,pa neka onda sa medvjedom pricaju.......i idu mi oni novinari klocevi na zivce,"hajde sto su navijaci podigli euforiju",nego i oni,samo da se proda sto vise novina i da emisije budu sto gledanije,zato sam ja postavio sebi zadatak,da u toku dana,svim poznatijim sportskim redakcijama saljem mail u kojima cu ih zamoliti da prestanu sa euforijom i da pozovu,prije svega,igrace i strucni stab,pa i siru javnost, na krajnji oprez i "da se svi spuste na zemlju"......bilo bi dobro da neko i od vas isto ucini,uspjeh je ako barem jednom novinaru dodje iz dupeta u glavu!!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 31 mar 2009, 07:42

I ne nasjedajte(najvaznije je da strucni stab i igraci ne nasjednu na takve stvari)na izjave Del Bosque-a,stari je to lisac,svojim izjavama lukavo vrsi pritisak na nas i "uzdize" nas,a u isto vrijeme motivise svoje igrace i poziva ih na oprez,tj.da se ne opuste prije gostovanja kod Turske,ali i u nastavku kvalifikacija......

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 31 mar 2009, 07:59

lopta je okrugla je napisao/la:I ne nasjedajte(najvaznije je da strucni stab i igraci ne nasjednu na takve stvari)na izjave Del Bosque-a,stari je to lisac,svojim izjavama lukavo vrsi pritisak na nas i "uzdize" nas,a u isto vrijeme motivise svoje igrace i poziva ih na oprez,tj.da se ne opuste prije gostovanja kod Turske,ali i u nastavku kvalifikacija......
Po burek sam te poslao jer te ne dozivlajvam kao ozbiljnog forumasa, previse delujes ekscentricno!

Iskreno, i sastav ti je jako diskutabilan.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 31 mar 2009, 08:16

Ima li neko da trenutno zivi u Belgiji a da posjecuje ovaj forum!?Ako ima,sta kazu belgijski mediji u vezi kartona Felainija!?Oni sigurno imaju 100 % provjerene informacije i iz prve ruke,ako oni kazu da igra onda je tako,ja ne mogu da vjerujem da tako jedan prgav igrac kao sto je on-nije imao zuti karton do one tekme protiv nas u subotu,ne znam kako je sa prijateljskim utakmicama i kakvo je pravilo tu,mozda je dobio jedan karton tokom ovih kvalifikacija,a onda ga odradio u prijateljskoj.....ako bude imao pravo nastupa u srijedu,mislim da ga treba pokusati isprovocirati jer lik ima kratak fitilj do bola i previse se k.... - ne bitno,igrao ne igrao,jedan igrac ne cini ekipu i treba na sve podjednako paziti,pustite statistiku na sluzbenoj stranici Fifa-e,kao da su oni ne pogrijesivi,pa po njihovom(ako nisu u medjuvremenu ispravili tu gresku),na tekmi u Genku,ni Dzeko ni Muslimovic nisu bili u startnoj postavi,to je po njihovoj statistici,ima par godina,igrali smo protiv nekog,ne sjecam se sada,i odem ja na njihovu stranicu(gledao sam tekmu i znao rezultat),otisao na njihovu stranicu cisto iz znatizelje da vidim sta pisu o nama,kad oni skoro pola sastava pogrijesili,umjesto Muzurovica(tada nas on vodio),pisalo da je trener Baka,cak i neki igraci sto su ulazili sa klupe i to pogresno bilo,mene to raspalilo(plus mislim da smo tu tekmu zijanili) i svasta im napisem u mailu(na engleskom naravno,nije da se sada hvalim,pisem ovo zbog onih koji mogu da provociraju sa onim- jesi li im to na nasem pisao),necu sada navoditi sve(na radost mnogih)iz toga maila,ukratko reci cu samo ovo-napisem ja njima pa sta vi mislite zato sto smo mala zemlja da nas mozete ponizavati kako vi to zelite itd itdsljedeci dan,vjerovali ili ne,greska ispravljena,zapadna disciplina jbg,nas bi se neko samo nasmijao na taj mail....sorry za off topic-vracamo se na temu......

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.