FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 29 sep 2010, 12:02

Stole iz Bora je napisao/la:Mirsad Bešlija je novi kapiten Želje!
Zasluženo!
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 sep 2010, 12:06

pile87 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Mirsad Bešlija je novi kapiten Želje!
Vec odavno, samo sto nije igrao zbog smrtnog slucaja inace bi vec istrcao sa kapitenskom trakom, ovo se desilo jos onda kad sam pisao u produzenju ugovora kod Sehe nakon toga je izasao i njegov intervju u kom kaze da ce tek na proljece pregovarati o produzenju.
Znas da nikad nisam sumnjao u tvoje informacije ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 sep 2010, 12:06

pile87 je napisao/la: Vec odavno, samo sto nije igrao zbog smrtnog slucaja inace bi vec istrcao sa kapitenskom trakom, ovo se desilo jos onda kad sam pisao u produzenju ugovora kod Sehe nakon toga je izasao i njegov intervju u kom kaze da ce tek na proljece pregovarati o produzenju.

"Na polusezoni ću sjesti sa menadžerom Osimom i ostalim ljudima koji su odgovorni za to, pa porazgovarati."
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 29 sep 2010, 12:17

Bešlija je zaslužio traku ali nije uredu Šehi uzeti traku usred sezone samo zato što neće da produži ugovor. Ako ćemo realno nijedan igrač neće za klub da igra vječno iz ljubavi mora se nešto i zaraditi. Da li neko zna da li Šehi istiće ugovor u januaru ili na kraju sezone? Bila bi šteta da ne dobijemo neko solidno obeštećenje.
FEDERER= KLOC

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 29 sep 2010, 12:26

Bitna je utakmica danas iz hiljadu razloga,nema veze sto je kup...ona protiv Veleza je bila jos bitnija i igraci su ispunili sva ocekivanja,dali su sve od sebe od prvog do zadnjeg za sveti dres...onakav pristup je za mene ohrabrujuci...problemi sa povredama su evidentni,Amar pronalazi rjesenja kako zna i umije,radi se solidno i igraci su psihicki spremniji za utakmice koje slijede,mislim da su poceli izlaziti na kraj sa problemima...ne treba ocekivati da smo favoriti u utakmici sa Borcem,ali bi trebali ocekivati mnogo bolju igru nego protiv Sirokog..a protiv Celika pred nadam se punim stadionom razvaliti...imamo mi moc da iznesemo sve probleme kao tim...a svi skupa mozemo daleko dogurati...Beslija je prirodni kapiten naseg tima i drago mi je sto je napokon dobio traku...to Sehica ne smije da obeshrabri,vec da mu da motiv vise da bolje radi i da nas obraduje svojim intervencijama...a mi tu moramo pomoci...svima njima,pa i Culumu koji je malo pao duhom...Culum je dobar igrac,koji ima mnogo problema,ne smijemo ga otpisati,vec moramo zapjevati za njega,dati mu aplauz,gurati ga kao sto to radimo sa Lazom...moramo tako i Sehi i svima njima...neka pogrijese,neka primimo ako bas mora...ali moramo biti maksimalno uz njih,jer oni to najmanje zele da se desi...i Mesic je pao u zadnje vrijeme,moramo dati glas i za njega...da dobiju podrsku,da proradi inat u njima,da budu zahvalni za to sto radimo...i bice rezultat,jer period u kojem se nalazimo nije lagan...mi smo sada 80% njihove snage,ako mi iznevjerimo to,onda ne trebamo ocekivati neko uzdizanje...mi smo prava Zeljina snaga,to treba da zna i onaj skolarac i onaj koji je najstariji...sretno plavi danas,mi smo uz vas...i uvijek cemo biti,to cete osjetiti protiv Celika najvise!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

titula2010
Kontakt:

Post Postao/la titula2010 » 29 sep 2010, 12:38

Moze li mi neko reci hoce li biti prenosa na nekoj radio stanici?Nije da nemam tv-a,nego radim drugu!

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 29 sep 2010, 12:59

jeste li krenuli put banjaluke? ;)
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 13:03

blrs je napisao/la:jeste li krenuli put banjaluke? ;)
gledaj svoja posla

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 29 sep 2010, 13:07

Znali ko oce li veceras igrati ovaj crnjo ? : D

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 29 sep 2010, 13:08

mandrak,na tebe nisam ni mislio,ti bi zalutao...vidjelo se po tvojim postovima koliko si (ne)inteligentan

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 13:12

blrs je napisao/la:mandrak,na tebe nisam ni mislio,ti bi zalutao...vidjelo se po tvojim postovima koliko si (ne)inteligentan
aaa srbina što se raspisao i ne prestaje lupati gluposti...de malo Administracija iskontrolišite ovog napaceng decka.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 sep 2010, 13:13

mogo si i ti mandrak u skokovim...narod zna...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 sep 2010, 13:14

Seyo_TM je napisao/la:mogo si i ti mandrak u skokovim...narod zna...
:lol:

Aferim..
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 13:15

Seyo_TM je napisao/la:mogo si i ti mandrak u skokovim...narod zna...
:roll: :?: da prevedi to na bosanski ako ikako možeš

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 29 sep 2010, 13:15

nemoj prevoditi...nacrtaj mu

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 13:17

A vi pišete krajnje inteligentne postove tipa : Još 17 sati i 24 minute...i tako danima.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 sep 2010, 13:43

Paša ne mo'š nekog tjerat i kritikovat samo zato što je srbin, time nas degradiraš. Zato što je lešinar već možeš. :lol: Znaš li ti koliko je među nama srba?!
Ja večeras zadovoljan minimalnim porazom uz postignut gol. Borac jeste u strašnoj formi trenutno, al' ja se ne bojim. Samo hrabro.

p.s.A đe da zna. :roll:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 13:46

tanzla je napisao/la:Paša ne mo'š nekog tjerat i kritikovat samo zato što je srbin, time nas degradiraš. Zato što je lešinar već možeš. :lol: Znaš li ti koliko je među nama srba?!
Ja večeras zadovoljan minimalnim porazom uz postignut gol. Borac jeste u strašnoj formi trenutno, al' ja se ne bojim. Samo hrabro.

p.s.A đe da zna. :roll:
Pa sam se covjek predstavlja ko srbin i to redovno naglašava...kao i citava njegova navijacka skupina.
Jesam li ja šta slago po tom pitanju :?: ...ljudi uredno svojom ikonografijom naglašavaju srpstvo.
Pa ako se on sam naziva tako i sebe tako doživljava, što ga ne bih i ja nazivao tako??...to uopšte nije uvrede..i ne zna šta ti za njega reaguješ, ako on sam to ne radi

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 sep 2010, 13:47

Ne reagujem ja za njega, nego za sebe. :roll: I dosta o tome više, svakako uskoro ide na brisanje.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 13:51

tanzla je napisao/la:Ne reagujem ja za njega, nego za sebe. :roll: I dosta o tome više, svakako uskoro ide na brisanje.
hajd dobro...ai samo i pogledaj avatare i na svakom je trobojka, a to je simbol znamo odlicno kojega naroda- nije kineskog garant ;) mislim, kako cu ga drugacije nazvati nego srbine?? kad sam sebe tako naziva i tako doživljava...i šta je loše u tome sad?
Mislim, bezveze ti to spocitavanje ali eto hajd...nebitno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Hrammm1921, Mostarska, Orvel i 49 gostiju.