FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 18 sep 2010, 22:15

Kakva strepnja do zadnjeg minuta,ali vredelo je,pobeda od 1:0 golom Kaludjerovica u 90.minuti.Citavo vreme smo napadali,JAvor jedva isao preko centra,ali lopta nije htela u gol.Vec od samog starta krecemo jako Vesovic pogadja precku,onda Milovanovic promasuje zicer prazan gol i to odlazi u nepovrat.Onda odlican sut Milovanovica(jedino vredno na tekmi)ali fenomenalno brani Kahriman,jedino vredno pomena za Javor u prvom delu je kontra koju je sprecio na kraju Ady.Drugo poluvreme pocinje kornerom Javora ali to je kraj njihovih napada.U 60.minutu kolosalna sansa Trifunovic sutira ali pogadja obe stative,to je morao pogoditi.Posle toga tempo opada ali i dalje drzimo loptu u svojim nogama.Stanisavljevic dobija crveni karton te su nam tako snage poravnate(Kada igra Milovanovic to je igrac manje :roll: )Posle toga dva slobodnjaka Milovanovic i Koroman ali oba ne pogadjaju cilj.I onda 90.minuta lep centarsut Korocoveka i Andrija pogadja za veliko slavlje.
Stamenkovic-Bez ocene,jedva da je osetio loptu u toku tekme
Lee Ady-Fenomenalno,vec u prvoj tekmi pokazuje da je veliko pojacanje za nas,odlican tajming,odlicna kretnja,sve sto je potrebno za velikog igraca,ako ne bude nekih nezeljenih problema on ce biti nas nositelj u odbrani.
Mihajlovic-Kao i Ady i veoma mi je drago da njih vidim,povreda Djordjevica je dosla u pravo vreme i nadam se da ce ovo i u buducnosti biti stoperski par,ali poznavajuci politiku nove uprave kapiten mora imati mesto u ekipu bez obzira na ostale i na njegovu formu,tako da mislim da ce Rus opet u ekipu.
Tosic-Ne znam da li se neko seca mojih postova pred mec sa Slovanom kada me je jedan forumas ovde ubedjivao da su Tosic i Milovanovic velika pojacanja za Zvezdu,bas me interesuje gde je on sada da mi kaze kako igraju njih dvojica.Vec sam rekao i opet ponavljam,ja Tosicu ne bi dao ni da igra u zeninim spotovima,a ne u ozbiljnoj tekmi.Lik nema centarsut,brzinu,pregled igre,jednostavno nista,za njega je Ignjatijevic licno Patrice Evra,na stoperu je kud i kamo bolji ali nije on vise za profi fudbala.
Paja NInkov-Odlicno prvo poluvreme,drugo malo slabije ali visoka ocena,nekoliko potez kojima je dizao publiku na noge,pogotovo primanje ala Piksi iz najboljih dana,vidi se da kada hoce moze da odigra i da moze da potvrdi svoju klasu.
Milovanovic.Vidi pod Tosic,apsolutna truba od igraca,jedino sto ima je slobodnjak,verovatno sto nemora da ima pregled igre i brzinu za taj manevar,njega sto pre udaljiti iz Ljutice Bogdana.
Kadu-Ponovo greska trenera,mislio sam da ga samo ludi Kratko moze staviti na krilo ali vidim da to i Kristic radi,i laik vidi da ne moze tamo igrati.Njega treba na playa staviti i bice samba na terenu.
Aval ISah-Solidan poprilicno mada bolja je bila partija protiv BSK-a,no u ovakvoj igri Javora on se nije mogao snaci,nije bilo akcija na nasoj polovini te ni ovaj zadnji nije mogao doci do izrazaja.
Vesovic-Kako mi se svideo ovaj momak,no izveo ga je rano Kristic,jos jedna njegova greska u ovoj tekmi,odlicu rolu je imao,precku pogodio i najbolji u prvom delu.
Trifunovic-Veoma los zna on to mnogo bolje,nije postigao gol iz zicer sanse da je tada dao verujem da bi dali bar 3 komada do kraja
Kaludjerovic-Nudi se momak,lepo igra i to se isplatilo u 90.minuti.I on pokazuje da je veliko pojacanje koje sam ja cekao ali i koje je vredelo cekati.
Perovic-Veoma los ne shvatam poentu njegove zamene za Vesovica,igrao je iza spiceva sto on ne igra kvalitetno,daleko je on od prave forme
Jevtic-Za vreme provedeno u igri malo za neki bolji utisak no i on je daleko od prave forme
Koroman-KAda je usao imao sam neki osecaj da ce nesta uspeti pa makar i na silu,imao jednu u najmanju ruku smesnu kontru ali i odlican centarsut za gol.

Na tribinama pa opet negde oko 10000 kasnije i vise kako je odmicala tekma,ali sticem dojam da je opet za sve kriv TV Prenos,da nije njega bilo siguran sam da bi doslo 15000,ali to ce ove godine biti izrazeno jer tri TV kuce prenose ligu i svaki put neko prenosi Zvezdu.
JAvor je eto nekako apsolviran,te tako i druga tekma u BEogradu od 4,sledeca stanica je Banovo Brdo i tekma protiv (polu)raspalog Cukarickog.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 sep 2010, 12:49

slika
slika

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 sep 2010, 22:05

Jako loša igra koja je na kraju ipak dovela do gola. Mislim da bismo imali mnogo više problema da je Javor igrao malo otvorenije. Koroman kao i protiv Jagodine ušao i asistirao na identičan način (sve pohvale za lažnjak). Ady i Mihajlović su pojačanja i to velika. Milovanovića naprosto nema nigdje na terenu. :shock: :roll:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 sep 2010, 20:14

slikaslika

Sutra od 15:30 u Kraljevu.Iako na sajtu kluba stoji 10000 stvari kapacitet je oko 5000 koji bi sutra trebao da bude ispunjen do zadnjeg mesta.Na Marakanu je stiglo 500 karata za momke iz Bg ali naravno da ko god krene uci ce kao i na svako gostovanje.
Sto se tice tekme,pozvani su:
1. & ", 22. % ",
3. $ ", 6. ? ", 13. ? $, 14. ? ", 24. ? ", 25. $ ?,
8. $ ?, 9. Огњен &, 20. $, 26. $ ? ", 29. & ", 32. $ $, 88. $ ?,
11. ? ", 21. $ ", 23. ? " " 99. $ ?.

Ja bih voleo sastav:Stamenkovic,Ignjatijevic,Ady,Mihajlovic,Mikic,Lazovic,Vesovic,Isah,Bogdanovic,Jevtic,Perovic
Dakle malo izmenjeni sastav u odnosu na ligu samo da rasteretimo male ove bolje igrace.
Sto se tice Sloge,vec sam rekao nekidan ona je clan Srpske lige Zapad i tamo za tu ligu pristojno igra,naravno ne treba je samo potceniti ali pobeda ne sme da dodje u pitanje.
Koga zanima prenos ima na TV Melos Kraljevo,to ima na Eutelsat setelitu ako zanimaju frekvencije poslacu,a na netu tesko da ce biti negde osim na Balkansportu ali ce biti VIP.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 sep 2010, 17:23

Kaluđerović dvostruki strijelac u Kraljevu. :D Sloga-Zvezda 0:2.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 sep 2010, 17:39

Ja stvarno ne mogu da se radujem ovoj pobedi,pa mi suta kako Bog zapoveda nismo imali do 80.minute.Takodje jos jednom pozdravljam sve najmilije Tosicu i Milovanovicu i dabogda vise nikada ne prisli Marakani,niti je videli ikada uzivo. :evil: Koliko su oni nesposobni mislim da bi i jedan prosecni kadet CZV odigrao bolje.Brigel i Guma su institucije za njih,mislio sam da nikada necu prizeljkivati Bogdanovica u ekipi,ali sada ga zelim videti jednako kao Ronaldinha. ;)
Naravno najbolji kod nas Ady,profesorska tekma,Kaludjerovic je dao tri gola(jedan ponisten zbog ofsajda),a osim dva gola i toga ofsajda nije se video,no hvala mu za golove.
VElika greska je i Kristica,nije smeo ici sa najjacim sastavom ovde,trebao je odmoriti neke igrace pogotovo Milovanovica ,Tosica i Koromana,pa jbt Isah je u vreme ramazana imao vise snage nego sva trojica zajedno. :lol:
Pod hitno oterati Adzica jer sa njim mi necemo dovesti igraca da valja nego ce dolaziti raspale zvezde u vidu Tosica i Milovanovica.Njih dvojici naravno pokazati put izvan Beograda a dovesti samo jednog kvalitetnog playa i to je to sto nam treba.
Sloga danas odlicno izdanje ja nisam video razliku izmedju srpske lige i Superlige jednostavno razlika je samo u dresovima.
Na tribinama oko 5000 gledalaca 95% navijaci Zvezde.
Jedino losije od nase igre je bio kamerman i realizacija prenosa na Tv Melos,vidi se da im je ovo zadatak ravan SP jer stvarno losi prenos nisam gledao u zivotu.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 sep 2010, 17:47

Kristić je prije par dana najavio da će igrati najjači tim. I ja mislim da je pogriješio ali pobjeda je najbitinija.
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 sep 2010, 17:17

[youtube][/youtube]

Jedno od losih izdanja kako na terenu tako i na tribinama u poslednje vreme iako je brojka bila odlicna.

Posle sledi pogled na mec sa Cukarickim.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 sep 2010, 18:55

slikaslika

Cukaricki-Crvena Zvezda sutra na Banovom brdu od 16:00,kisa se ocekuje i sutra nakon sto je i malopre pocela padati,tako da ako bude padala ionako los teren na Banovom Brdu ce biti katastrofa.
Cukaricki 90% napusta ligu ove godine,u velikim su problemima,stecaj los igracki kadar sve ih je pritisklo.U ekipi najbolji igrac im je mladi reprezentativac BIH NEnad Kiso a tu su jos bivsi igraci Zvezde Raskovic i Radivojevic.Uglavnom veoma losa ekipa koju svi ljubitelji fudbala zele da vide u drugoj ligi.
Sto se nas tice na golu sigurno Stamenkovic,odbrana verovatno ponovo Paja,Ady,Deni,Karleusa,u vezi Milovanovic,Vesovic,Kadu,Isah,te u napadu Trifa i Andrija.Ocekujem pobedu te da nakon kiksa komsija potpuno neutralizujemo njihovu prednost.
Cuka ponovo povisila karte za mec na 500 dinara kao i obicno kada igra Zvezda.
Ovako je to bilo prosle sezone a ove ocekujem jos vise.
slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 sep 2010, 22:56

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 sep 2010, 14:30

Upravo pocinje kisa,nadam se da gresim ali tesko ce mi do pobede danas doci,jer po blatnjavom terenu bunker je vise nego ucinkovit.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 sep 2010, 14:45

Hoće li slučajno negdje biti prenosa?
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 sep 2010, 14:47

alan_kardec je napisao/la:Hoće li slučajno negdje biti prenosa?
Na tv-u nigde,verujem da ce biti neka radio ukljucenja kao i text prenosi na sajtu i ****.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 sep 2010, 20:04

Pobeda od 1:0 na Banovom brdu u ponovo bledom izdanju,a kakvom ce biti sa ovim "zvezdama",dok god nam oni igraju nema nama pomoci.Gol je postigao Milovanovic(naravno iz slobodnjaka,ne dao Bog da taj potrci).Ovo sam napisao posle tekme sa Javorom.
apsolutna truba od igraca,jedino sto ima je slobodnjak,verovatno sto nemora da ima pregled igre i brzinu za taj manevar
i i dalje tako mislim.Realno mi sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo u ovoj ligi,danas na Banovom brdu kao da sam gledao neke nizeligase a ne tim koji bi trebao da se bori za titulu.Trenutno smo poravnati sa "komsijama"ali sve dok Kristic ne shvati da Kadu NE MOZE da igra na krilu,da u prvoj postavi ne trebaju da igraju "zvezde"Milovanovic i Tosic,da mora da igra sa dva klasicna spica mi se nemozemo i nesmemo nadati tituli.
Prosle sezone smo iste ovakve rezultate imali sa Zonpiem ali je on bar imao viziju,imao je plan kako da uzmemo titulu,ali eto pokerface ga je morao udaljiti sa klupe,pozdravim mu svu dragu familiju.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 sep 2010, 01:27

Opet kažem, bodovi su mi najbitiniji, a igra manje-više. Sve je dobro dok se pobjeđuje. Evo igramo loše i upisujemo bodove, stigli smo partizana, a šta će tek biti kad se razigramo. Kakav je bio Jevtić danas? Znam da je ušao u igru u drugom poluvremenu, ali me zanim jel išta pozitivno napravio? Ako bi se on razigrao to bi bila super stvar jer je u prošloj sezoni uz Lazetića bio možda naš najbolji igrač.
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 sep 2010, 12:33

UEFA = MAFIOSI
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 sep 2010, 15:24

alan_kardec je napisao/la:UEFA = MAFIOSI
Da se i ja pridruzim,cuj 27000 jbt kao da smo ne znam sta skriveli. :lol: :evil:

Ali gore od kazne je povreda Denija zbog koje nece poceti igrati pre sledece polusezone,sada smo ostali na Adyu i Djordjevicu kao starterima i Mikicem i Karleusom kao zamenama. :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 sep 2010, 15:37

POSETA 2010/2011.
CRVENA ZVEZDA 11.000
PARTIZAN 5.500
SMEDEREVO 3.200
INĐIJA 2.330
BORAC 2.330
BSK BORČA 2.300
JAGODINA 1.750
SLOBODA 1.730
VOJVODINA 1.500
OFK BEOGRAD 1.460
ČUKARIČKI 1.200
RAD 933
SPARTAK ZV 900
JAVOR 833
METALAC 333
HAJDUK 250

:lol: :lol:
Satro akcija vracanja navijaca na tribinu,iz prilozenog se vidi ko vraca publiku na stadion,ali ovo je i dalje malo ocekujem jos vise,pogotovo jer su sve tekme sa Marakane isle direktno na TV a i sada Metalac ide direktno na Areni,no posto je koncert posle tekme mozda i bude vise ljudi.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 sep 2010, 16:45

Devil je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:UEFA = MAFIOSI
Da se i ja pridruzim,cuj 27000 jbt kao da smo ne znam sta skriveli. :lol: :evil:

Ma ništa, njima kad malo zafali para, obrate se Zvezdi. :lol: Kakva su to đubrad pa to je nečuveno! Nije meni toliko krivo što smo kažnjeni (dal` smo zaslužili ovoliku kaznu, dal` nismo, ne bih previše raspravljao), nego što kriterijumi nisu isti prema svima. Zvezda po automatizmu nakon svake evro utakmice bude kažnjena, ali svake! Baš me zanima koliko je Zvezda iskeširala uefi u zadnjih deset godina.
A holanđani, englezi, talijani, francuzi, njemci... ne prave nerede. Nikako!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 okt 2010, 15:36

slika

Dakle kao sto vidite na slici Crvena Zvezda-Metalac u nedelju 3.oktobra od 18:00.Mec je posebno bitan zbog koncerta koji ce se odrzati na severu Marakane posle tekme radi skupljanja pomoci za Kosmet.
Metalac je lose usao u sezonu,tesko prilaze golu,tesko stvaraju sanse i realan pokazatelj je tabela gde su sa samo 2 boda.Ekipa im je zanimljiva ali nedovoljno uigrana.
Na golu im je veoma dobri Bogunovic,odbrana Branislav Bajic,Brezancic,Adamovic i Otasevic,u vezi Krasic,Pavlovic,Krnjinac,Lukic te u napadu Svojic i bivsi nas igrac Misdongard.
Za nas nece biti Mihajlovica koji ce odsustvovati 6 meseci.
Ocekujem parkiran autobus pred Bogunovicem te se biti tesko proci,no nadam se da mora jednom krenuti te mislim da mozemo dati 2-3 gola Metalcu.
Koga zanima prenosi imaju na Arenisport 1 i Tv Fox.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.