BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Svakako odlican uspjeh Setikica, ovo ce mu dati veliko samopouzdanje za buduci rad, mislim da u njemu nemamo nekog igraca koji ce uci u Top-10 ali sam siguran da moze u Top-100 pa da ga bar gledamo na Grand Slamu, jedva cekam slijedeci Grand Slam gdje ce Delic igrati ako bude 100% spreman, sjecam se meca sa Djokovicem, uh kad bi se to ponovilo bila bi ludnica na tribinama.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Machado, Bozoljac i danas Volandri, najzvucnija imena koja je Aldin dobijao u karijeri, i protiv Karola Becka je bio blizu ove godine u Sarajevu kada je 2 i 3 set izgubio 7-6 7-6 a imao par mec lopti.
Ne znam zasto Aldin nije igrao vise Challengera ove godine, na takvim turnirima sigurno ima igraca koji se mogu dobiti, posebno na brzim podlogama, jer ima servu i itekako mu odgovaraju takve podloge. Koji je razlog ne znam, mozda finasijska situacija, jer znam da to kosta.
Nadam se da cemo sve cesce gledati imena svih nasih tenisera u glavnim zdrijebovima barem Challengera, kasnije mozda i GS turnira, jer Delic, Setkic i Dzumhur su sigurno igraci koji mogu medju 100 najboljih.
Ne znam zasto Aldin nije igrao vise Challengera ove godine, na takvim turnirima sigurno ima igraca koji se mogu dobiti, posebno na brzim podlogama, jer ima servu i itekako mu odgovaraju takve podloge. Koji je razlog ne znam, mozda finasijska situacija, jer znam da to kosta.
Nadam se da cemo sve cesce gledati imena svih nasih tenisera u glavnim zdrijebovima barem Challengera, kasnije mozda i GS turnira, jer Delic, Setkic i Dzumhur su sigurno igraci koji mogu medju 100 najboljih.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
11:00 Antonio VEIC - Aldin SETKIC
Meč se igra na terenu broj 2, tako da mislim da neće biti streaminga.
Meč se igra na terenu broj 2, tako da mislim da neće biti streaminga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gorčić je također startao pobjedom na Futuresu u Hambachu.
Ismar GORČIĆ - Jiri KOSLER 6-1 6-7(6) 6-3
Ismar GORČIĆ - Jiri KOSLER 6-1 6-7(6) 6-3
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mec pocinje za par trenutaka, Aldin prvi servira. Idemo!
Može li za nas koji nemamo gdje pratiti info o promjenama rezultata?
Unaprijed hvala.
Unaprijed hvala.

Veic vodi 3-2 i servira, do sada Aldin nije uzeo nijedan poen na Veicevu servu.
5-3 za veica, setkic servira
http://www.tennislive.net/atp-men/napol ... er-2010_1/mirzza je napisao/la:Hajmo Aldineeee, ima li neko link da podijeli?
Veic 6-3, frajer izgubio jedan poen na svoj servis, ovo mi nije nikako jasno, ko goda da je gledao Veica, zna se o kakvom se servisu radi.
Aldin izgubio dvije serve i tesko da ce se vratiti.
http://www.protennislive.com/frameset.a ... ldtour.com
Evo link i izaberite gore Napoli turnir.
Aldin izgubio dvije serve i tesko da ce se vratiti.
http://www.protennislive.com/frameset.a ... ldtour.com
Evo link i izaberite gore Napoli turnir.
6-3 2-0 izzgleda da nema nista od novog trijumfa
Gotovo 6:3, 6:3. Bit će bolje drugi put.Interista je napisao/la:6-3 2-0 izzgleda da nema nista od novog trijumfa
Idemo dalje, skinut je prvi top 100 skalp.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sutra amer delic igra mec prvog kola challengera u sacramentu sa tobiasom kamkeom koji je 88 igrac na atp listi
ipak se mec igra sutra ali pogledajte ovu sliku sa livescore

Ma glupi ljudi sta ces, ja jos nisam vidjeo nigdje da je nasa zastavaInterista je napisao/la:ipak se mec igra sutra ali pogledajte ovu sliku sa livescore

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
kamke-delic 4-2 u prvom setu prekinuto zbog kise
edit:nastavlja se mec 5-2 za kamkea
edit:nastavlja se mec 5-2 za kamkea
- legenda reala
- Kontakt:
6:2,4:6,7:5
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.