Opet on...ja cheshe majko moja. Naravno da Pjanic nikada nije mogao zaigrati za reprezentaciju Francuske, posto ni po kojem osnovu nije mogao imati drzavljanstvo Francuske u trenutku kada je zaigrao za Luxemburg. Da si malo vise upucen u stvari i da si radio nesto konkretno za dobrobit BiH nogometa umjesto da se ponasas u skladu sa nikom, znao bi i kako je fora sa Francuskom nastala i zasto je proturena. Pjanic je imao drzavljanstvo Luxemburga po osnovi boravka a mogao je imati i BiH (nije zvanicno imao prije nego je podnio zahtijev kada je odlucio zaigrati za BiH) po osnovi porijekla i mogao je da bira za koju od te dvije reprezentacije ce da igra. Reprezentacija ti nije klub, pa da kazes istekao mi ugovor i hocu sada da idem u drugu ekipu. Mislim da bi to cak i tebi trebalo biti jasno.Dylan Dog je napisao/la:
Ma ajd strucnjace,i dalje tvrdi da Pjanic nikada nije mogao zaigrati za Francusku,da tim sastavljen iz igraca HNL-a moze komotno dati 2 gola fore reprezentaciji BiH i ostale nebuloze
Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Ja, eto trebamo izlaziti kada izgube da ih pljujemo...Sigurno da cemo ih hvaliti kada odigraju dobro a biti strpljivi kada im bas neide, pa valjda navijamo za reprezentaciju BiH i valjda cemo da podrzimo te momke. Lahko je otvoriti zvalje i zahtijevati od njih da pobjede Francusku, inace selektor je neznalica i ugursuz...vi bi bezbeli sastavili taktiku pa bi jedna takoreci prepolovljena Bosna trebala da mlati sve redom, samo da ste vi selektori. Cuj vidjece on kako ce odigrati veceras pa ce onda znati hoce li biti starter, a Misimovic i Ibricic bezbeli nece? A sta sad poametnjakovicu, covjek je odigrao samo 17 minuta, sta bi ti sad? Pjana je svakako u kombinaciji, dokazao je da valja za ove reprezentacije BiH i tu ne moze odlucivati jedna utakmica,on svoje mjesto ima. Da li kao starter ili ne to je Susicev problem, ja bih ga stavio sa Ibrom a Misimovic neka malo odmori dok mu se sve ovo sto se dogadjalo oko njega ne slegne...calcio je napisao/la:Slicno se moze reci i za ove druge koji nerealno dizu nase igrace u nebese, izlaze kao gliste poslije kise cim neki od njih zabije. Ibro zabio iz penala AEK-u! WOW! Mnogi sigurno nisu gledali utakmicu ali su pogledali snimak penala i sad mozda misle da je Ibro odigrao odlicnu utakmicu, valjao jadne grke po terenu i onda dobru utakmicu krunisao maestralnom panenkom.RiNo je napisao/la:Opet se kritičari ušutili.
Izlaze k'o gliste poslije kiše ako Ibro slučajno ne zabije gol u utakmici, ili ne asistira.Ali ipak treba biti objektivan i reci da je protiv grka odigrao slicno kao i protiv francuza, to jest izgubio jedno 80% duela.
Gledao sam i Misimoviceve zadnje dvije utakmice za Galatasaray i ni on nije nista bolje odigrao. Mozda ce mu trebati vremena da se privikne na novu ekipu i na novu ligu, ali GS ga sigurno nije doveo da bi trckarao na sredini i gubio lopte.
Zbog toga kako trenutno stvari stoje Pjanic je za mene starter protiv Albanaca, doduse vidicemo kako ce veceras odigrati protiv Bordoa.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Saban je napisao/la:Ja, eto trebamo izlaziti kada izgube da ih pljujemo...Sigurno da cemo ih hvaliti kada odigraju dobro a biti strpljivi kada im bas neide, pa valjda navijamo za reprezentaciju BiH i valjda cemo da podrzimo te momke. Lahko je otvoriti zvalje i zahtijevati od njih da pobjede Francusku, inace selektor je neznalica i ugursuz...vi bi bezbeli sastavili taktiku pa bi jedna takoreci prepolovljena Bosna trebala da mlati sve redom, samo da ste vi selektori. Cuj vidjece on kako ce odigrati veceras pa ce onda znati hoce li biti starter, a Misimovic i Ibricic bezbeli nece? A sta sad poametnjakovicu, covjek je odigrao samo 17 minuta, sta bi ti sad? Pjana je svakako u kombinaciji, dokazao je da valja za ove reprezentacije BiH i tu ne moze odlucivati jedna utakmica,on svoje mjesto ima. Da li kao starter ili ne to je Susicev problem, ja bih ga stavio sa Ibrom a Misimovic neka malo odmori dok mu se sve ovo sto se dogadjalo oko njega ne slegne...calcio je napisao/la:Slicno se moze reci i za ove druge koji nerealno dizu nase igrace u nebese, izlaze kao gliste poslije kise cim neki od njih zabije. Ibro zabio iz penala AEK-u! WOW! Mnogi sigurno nisu gledali utakmicu ali su pogledali snimak penala i sad mozda misle da je Ibro odigrao odlicnu utakmicu, valjao jadne grke po terenu i onda dobru utakmicu krunisao maestralnom panenkom.RiNo je napisao/la:Opet se kritičari ušutili.
Izlaze k'o gliste poslije kiše ako Ibro slučajno ne zabije gol u utakmici, ili ne asistira.Ali ipak treba biti objektivan i reci da je protiv grka odigrao slicno kao i protiv francuza, to jest izgubio jedno 80% duela.
Gledao sam i Misimoviceve zadnje dvije utakmice za Galatasaray i ni on nije nista bolje odigrao. Mozda ce mu trebati vremena da se privikne na novu ekipu i na novu ligu, ali GS ga sigurno nije doveo da bi trckarao na sredini i gubio lopte.
Zbog toga kako trenutno stvari stoje Pjanic je za mene starter protiv Albanaca, doduse vidicemo kako ce veceras odigrati protiv Bordoa.
Nemoj vaditi recenice iz konteksta svega ti. Govorim o formi igraca i normalno da treba pratiti njihove nastupe u klubovima. Da, Pjanic je dobio samo dvadesetak minuta protiv Bordoa, ali ko redovno prati Lyon zna da je rijetkost da ne igra od pocetka protiv jakih protivnika, dok ga trener cesto zna odmarati protiv laksih ekipa. Inace je velika rotacija igraca u Lyonu tako da ne cudi. Sve u svemu Pjanic je prvotimac jakog Lyona, igra redovno protiv jakih ekipa i u Ligi prvaka. Ti izgleda opasno precjenjujes HNL a samim tim i Ibriciceve nastupe protiv Cibalije, Varazdina itd. Koliko si se raspisao o njegovoj utakmici protiv Rijeke covjek bi pomislio da je Rijeka na nivou Barcelone. Dok se ignorise ono sto sam ja napisao o njegovoj utakmici protiv AEK-a. Mada bi trebalo biti obratno, evropski nastupi su Ibriciceva prava sansa da pokaze sta zna. Ili sta ne zna.
Ibricic ih je fakticki i doveo konacno do grupnog takmicenja u EL.Vazda su do tada ispadali prije.Znaci vec je Dokazao protiv Evropskih klubova.Rumunski klubovi uopste nisu naivni,sto su dokazali u evropskim kupovima.
AEK je spasila neiskustvo,mladost Hajduka .AEK fakticki koliko suteva toliko i golova.Dok je bila druga prica kod Hajduka.
Najsmjesnije je sto se toliko omalovazava kod nas,dok je u Hrvatskoj mnogo popularniji.
Koji smo mi hablek ''navijaci''
AEK je spasila neiskustvo,mladost Hajduka .AEK fakticki koliko suteva toliko i golova.Dok je bila druga prica kod Hajduka.
Najsmjesnije je sto se toliko omalovazava kod nas,dok je u Hrvatskoj mnogo popularniji.
Koji smo mi hablek ''navijaci''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Stvar je u tome sto pojedinci pretjeruju sa pohvalama i onda ako im pokusas odgovoriti uvijek ispadne kao da imas nesto protiv igraca u pitanju ili da ga omalovazavas. Mada uopste nije tako.
Najbolje bi bilo kad bi svi bili malo realniji i objektivniji, niti previse kuditi niti previse dizati u nebesa
Ja kad kritikujem uvijek pokusavam argumentovano, bez pljuvanja.
Najbolje bi bilo kad bi svi bili malo realniji i objektivniji, niti previse kuditi niti previse dizati u nebesa

Nisi fakticki ti ni bio na ''tapeti''.Jer kritike normalne su itekako dobre.calcio je napisao/la:Stvar je u tome sto pojedinci pretjeruju sa pohvalama i onda ako im pokusas odgovoriti uvijek ispadne kao da imas nesto protiv igraca u pitanju ili da ga omalovazavas. Mada uopste nije tako.
Stvar je sto neki od kritika naprave sprdanje.Ili ganjanje nekog inata.Bilo zbog klupskog,geografskog,vjerskog ili nekog drugog razloga.
Govorim o nasim igracima BIH repke i potencionalnim igracima.
Za ove ostale mi je prvom gust,bacati koske.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja se uvijek trudim bas da ne pretjerujem u pohvalama i ne ocekujem da spucamo Francusku, da smo sigurni drugi, da bi katostrafa bila ako bi bili treci i tome slicno. Za Ibricica kao i za Muratovica sam bio u velikoj manjini, a pokazalo se da nekada i manjina moze biti u pravu. Vidis koje rupe nastaju neigranjem Muratovica, a Ibro se dokazuje iz kola u kolo. Niti sa njime nisam pretjerivao, bar ja mislim da nisam, jer mozda naj veca pohvala je da je po meni u prvih 5-6 u nasoj reprezentaciji a po sadasnjoj formi mozda i u prvih tri. Gdje je tu pretjerivanja, to su fakti sto vide i oni koji su davali polijepu lovu za Ibrine usluge. Naravno da je Ibricic u svjetskim i evropskim okvirima prosjecan igrac sredine terena, naravno da nije Lampard, Xavi, Iniesta, Gerard...pa ni Modric kada je zdrav. Problem je sto mi nesto zarctamo u svojim glavama i onda necemo da vidimo niti cujemo bilo sta drugo, a fatamo se za slamku tipa "slaba liga" dok nam dobar broj reprezentativaca cak sjedi na klupama u slicnim ligama. To eto mi imamo da biramo pa se foliramo...hocemo samo iz lige petice. Hajde molim te. Pomeno sam jednom, a mogao bi i ovdje napomenuti nesto kao; "a sta da je Ibro igrao npr. za Celzi u utakmici protiv Aeka - rasturio bi ih...ovako nije mogao sam...". I onda dolazimo na pricu o kokosi i jajetu.calcio je napisao/la:Stvar je u tome sto pojedinci pretjeruju sa pohvalama i onda ako im pokusas odgovoriti uvijek ispadne kao da imas nesto protiv igraca u pitanju ili da ga omalovazavas. Mada uopste nije tako.
Ibričić potpisao novi ugovor sa Hajdukom do 2014.
Plaća 400.000 € godišnje, 150.000 € više nego dosad.
- Zadovoljan sam, u ugovoru je ono što mi je i obećano, pa sam potpisao - rekao je Ibričić.
...što je više lome to je volim jače...
Ibricic je dokazana klasa,najveca zvijezda HNL-ajacky09 je napisao/la:Ibričić potpisao novi ugovor sa Hajdukom do 2014.
- Zadovoljan sam, u ugovoru je ono što mi je i obećano, pa sam potpisao - rekao je Ibričić.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Možda poslije velikog Sammira.Dylan Dog je napisao/la:Ibricic je dokazana klasa,najveca zvijezda HNL-ajacky09 je napisao/la:Ibričić potpisao novi ugovor sa Hajdukom do 2014.

...što je više lome to je volim jače...
Svaki mjesec sebi moze uzeti po jedan bibi. 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
sad ga pogotovo netreba zvati u reku jer on nema uopste u cilju da napreduje u karijeri...sta ce nam limitirani igraci u repci...ljudi vas zavaravaju njegove tekme protiv prosjecnih ekipa(i to samo na domacem terenu na gostovanjima se i nevidi),ovo je jedan neiskusan igrac koji moze biti od koristi samo u tekmama tipa luxemburga i albanije...
Za Gruezia treba glasati na izborima,vidi se da je učen covjekgruezi je napisao/la:sad ga pogotovo netreba zvati u reku jer on nema uopste u cilju da napreduje u karijeri...sta ce nam limitirani igraci u repci...ljudi vas zavaravaju njegove tekme protiv prosjecnih ekipa(i to samo na domacem terenu na gostovanjima se i nevidi),ovo je jedan neiskusan igrac koji moze biti od koristi samo u tekmama tipa luxemburga i albanije...

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Šesti najskuplji igrač u našoj reprezentaciji, zaslužio je veću platu u Hajduku.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ibricic je u najboljoj formi od svih nasih reprezentativaca! Uostalom prije bi njega stavio u prvih 11 nego Ibisevica,koji po meni treba poceti sa klupe utakmicu i ubaciti ga u drugom poluvremenu ..
k_c je napisao/la:Ibricic je u najboljoj formi od svih nasih reprezentativaca! Uostalom prije bi njega stavio u prvih 11 nego Ibisevica,koji po meni treba poceti sa klupe utakmicu i ubaciti ga u drugom poluvremenu ..
ahahhaahhaahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahhahaahahha.....momak koliko je tebi godina...haloooooo centarfora ti bi mijenja klaicnom 10tkom halooooo....a za ovog gore dylana,momak zalostan si...ibricic prije misimovica moze igrati samo kod tebe a playstationu i nigdje vise...
Misimovic ce jos malo pa u Kozaru iz B.Gradiske a ti se keseri.gruezi je napisao/la:k_c je napisao/la:Ibricic je u najboljoj formi od svih nasih reprezentativaca! Uostalom prije bi njega stavio u prvih 11 nego Ibisevica,koji po meni treba poceti sa klupe utakmicu i ubaciti ga u drugom poluvremenu ..
ahahhaahhaahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahhahaahahha.....momak koliko je tebi godina...haloooooo centarfora ti bi mijenja klaicnom 10tkom halooooo....a za ovog gore dylana,momak zalostan si...ibricic prije misimovica moze igrati samo kod tebe a playstationu i nigdje vise...
Sve je to klasicno sa ''rijetkom stolicom''moj ti grizli.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Podgrmec-Zagreb-Hajduk
Karijera dostojna Ivana Krstanovica

Dzesi @Mrgoode sta ima.Dylan Dog je napisao/la:Podgrmec-Zagreb-Hajduk

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Opet dog laje glupostiDylan Dog je napisao/la:Podgrmec-Zagreb-Hajduk
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.