Albanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Albanija - BiH
Dobro reče kad mogu igrati igrači neki klubova sa koje pola nas nije čulo tipa eskihespor,mechelen,gencelebrigi koji nisu ništa bolji od zagreba i to rezervni igrači...onda je krstanović prava zvijezda među njima...
- Los*Blancos
- Kontakt:
jacky09 je napisao/la:Kad , se lik navali i natovari pa ohladi malo covjece ! KO ,je šta rekao za Zeca , ali bolji je sigurno pa nasi haraju tom dole NHL Ligom !CoDe je napisao/la:Po čemu je Ermin Zec bolji od Krstanovića?jacky09 je napisao/la:[quote="Los*Blancos"
Nema ni tajnije ni susa glup toliko..a jedino ako ce menager da da kakvu dobru svotu susi 10 000KM mozda ga pozove
![]()
Pratim HNL ipak bolje nego ti.. Krstanović je u najmanju ruku na njegovu nivou.
IBRO JE BOG U HAJDUKU - VAHA U DINAMU !

Zec je toliko dobar bio da je završio u Gencerbiligiju. Krstanović će završiti sigurno u jačem klubu, i mislim da će brzo Sušić računati na njega.
Vaha je BOG..

Gencerbligi je izmislio nogomet za Zagreb, svi znamo sto je Zec otisao u Tursku a ne u Njemacku, bolja ponuda Turskog kluba

Zavrsice kao Mandzo u Man.Und

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Pa nek' igra, ne brani mu niko.
Nek' dođe na sljedeće okupljanje i samo kaže da su ga @jacky09 i @Dabar poslali.
BTW
Rahimić igra jer nemamo boljeg na toj poziciji.
Muslimović uopšte nije rezerva u PAOK-u, ali je rezerva u reprezentaciji.
Igrači Westerloa, Machelena, Gencerbirligija, Lecha također ne igraju, već griju klupu (u reprezentaciji)
I haj' malo da pišemo o Aljbancima, ili makar toljumbama.
Nek' dođe na sljedeće okupljanje i samo kaže da su ga @jacky09 i @Dabar poslali.
BTW
Rahimić igra jer nemamo boljeg na toj poziciji.
Muslimović uopšte nije rezerva u PAOK-u, ali je rezerva u reprezentaciji.
Igrači Westerloa, Machelena, Gencerbirligija, Lecha također ne igraju, već griju klupu (u reprezentaciji)
I haj' malo da pišemo o Aljbancima, ili makar toljumbama.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Principatus
- Kontakt:
Ljudi pa vi trebate postati menadzeri.
Evo sad cujem prvi put za tog Krstanovica, ali ste me ubjedili, da je to nase rijesenje u napadu.
Evo sad cujem prvi put za tog Krstanovica, ali ste me ubjedili, da je to nase rijesenje u napadu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Susic ce sigurno ponovo postavit onu svoju slavnu formaciju 4-5-1 s kojom je izvuko bod protiv Katara. Naravno ta se formacija uvjek igra bez ijednog krila i sa samo jednim trkacem u sredini. Pa tako se to radi.
Ima li inace ovaj moron trenersku licencu? Ne mogu vjerovat da je on studiro trenerski poso? Mozda u Zavidovicima kod nekog dajdze.
Ima li inace ovaj moron trenersku licencu? Ne mogu vjerovat da je on studiro trenerski poso? Mozda u Zavidovicima kod nekog dajdze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa daleko od toga da treba igrati umjesto Džeke ali ako je Zec 3. napadač onda Krstanović može biti 4. iako je bolji od Zeca.
Pogledajte ga jednom pa mu sudite. Gledao sam i Zeca i Krstanovića i to redovito i valjda sam dovoljno upućen.

Pogledajte ga jednom pa mu sudite. Gledao sam i Zeca i Krstanovića i to redovito i valjda sam dovoljno upućen.

...što je više lome to je volim jače...
I to menadzer koji dusom i srcem navija za kockaste.A ko' fol se sekira za BIH repku.Principatus je napisao/la:Ljudi pa vi trebate postati menadzeri.
Hamelj sto dalje od dvorista,u stvari....... hamelj na hamelj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Los*Blancos
- Kontakt:
Zasto ga Croatia
ne pozove,Bilic ionako vise ne vijeruje M.Petricu u napadu , ako je tako dobar..."oni" imaju problema u napadu..Petric, Eduardo,Mandzo???

El mejor club del siglo XX
Moža ako otpadnu i Petrić, i Klasnić, i Jelavić, i Olić, i Dudu, i Mandžukić, i Bilić. A i onda će Bilić prije zvati Rukavinu... možda i Kalinića.
ali kažem volio bih ga vidjeti u repki i da nije tolika konkurencija možda bi dobio priliku, pa prijateljska - prijateljska.
ali kažem volio bih ga vidjeti u repki i da nije tolika konkurencija možda bi dobio priliku, pa prijateljska - prijateljska.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Jašta će. Nek se udara nogom u guzicu ako ga ne vrate nazad u Drinovcejacky09 je napisao/la:
Zec je toliko dobar bio da je završio u Gencerbiligiju. Krstanović će završiti sigurno u jačem klubu, i mislim da će brzo Sušić računati na njega.
Vaha je BOG..![]()
![]()

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Principatus
- Kontakt:
Ok jacky nemogu nista za to reci jer nisam ni jednog niti drugog pratio. Mislim broj jedan je Dzeko, broj dva Ibisevic, onda Muslimovic i Zec. Licno sam za to da se za svaki slucaj i onaj Avdic pozove, jer nevjerujem da se covjeku toliko puta posreci, ali otom potom. E sad Krstanovicu su 27 godine, Zecu 22, prvom vrijednost procjenjena na oko pola milliona. Zec izmedju 2 i 3 milliona Eura. Jedino, ali stvarno jedino nesto sto bi govorilo za Krstanovica je ako covjek upravo ima "lauf", pojma nemam kako se to kod nas kaze, jednostavno: ako ga upravo nenormalno ide. U Elf-u je naprimjer jedan Cacau uletio od danas do sutra, ne zato sto je najbolji napadac u Njemackoj, ali ga je upravo islo. I samo tako nesto moze opravdati, da se zove takav jedan igrac i onda da ga uvedes nekih 10-15 minuta na kraju da izgori na terenu i tim samopozdanjem nesto prouzrokuje. Samo stvar je jednostavno, da su stvarno veoma sporedne stvari kad se pogleda nasa reprezentacija. Uostalom mi ide ovo malo podpucavanje na nacionalnoj osnovi na nerve, nekad je ok i smjesno, nekad dosadi. Evo Dabar se odmah pojavi ako neko nesto kaze sto ne pase. Ako hocu da ga pozovem na ovaj dio foruma, samo trebam da napisem, da Simunic nema pojma (mada to nije tako, jer on podere ili loptu ili igraca) i pricekam 5 minuta.
Da sad naprimjer trazite da Pandza igra umjesto Nadarevica, rekao bi, ok tu nam gori, Pandza napravio korak naprijed, Nadarevic van forme, pase. Ali mlatiti sad o 4. napadacu u jednoj reprezentaciji gdje je napad najaci, a u defenzivi problemi...
Dakle sta hocu ustvari da kazem: ALJBANIJA!

Dakle sta hocu ustvari da kazem: ALJBANIJA!

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ti navedeni su otpali vec po-odavno,sami od sebejacky09 je napisao/la:Moža ako otpadnu i Petrić, i Klasnić, i Jelavić, i Olić, i Dudu, i Mandžukić, i Bilić. A i onda će Bilić prije zvati Rukavinu... možda i Kalinića.

Znaci Krsto and co, akcija,Idi bjezi u svoje stado ,pojacaj nas.

Sto bi @Principatus rekao,hajde da je za Pandzu rijec umjesto Nadara pa covijek itekako moze da se slozi.
Ali ove krste,kako rekoh Bilicu pa rasprdzuj do mile volje o njemu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 sep 2010, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@Principatus
Vidi, ja sam predložio igrača koji stvarno rastura. Smeta me što neki izvaljuju 'bisere' iako ga nisu nikad gledali.
Zaboravljaju da su u tom Zagrebu igrali Nadarević, Mujdža, Spahić, Ibričić, a ne govorim za one što su igrali u Čakovcu itd.
Ako je mogao Zec, može i Krstanović koji trenutno igra bolje nego je Zec ikad igrao.

Vidi, ja sam predložio igrača koji stvarno rastura. Smeta me što neki izvaljuju 'bisere' iako ga nisu nikad gledali.
Zaboravljaju da su u tom Zagrebu igrali Nadarević, Mujdža, Spahić, Ibričić, a ne govorim za one što su igrali u Čakovcu itd.
Ako je mogao Zec, može i Krstanović koji trenutno igra bolje nego je Zec ikad igrao.

Propali bi da igraju za Generbiligiji ili PAOK.harishp je napisao/la: Ti navedeni su otpali vec po-odavno,sami od sebe![]()
Znaci Krsto akcija,idi bjezi pojacaj nas..

Ovi igraju,dok kod ovih je ''malkice'' drugacija prica.Jedino ove povreda moze sprijeciti,kod kockastih kako rekoh malo drugacije ''klizi''jacky09 je napisao/la:@Principatus
Ako je mogao Zec, može i Krstanović koji trenutno igra bolje nego je Zec ikad igrao.![]()
Propali bi da igraju za Generbiligiji ili PAOK.harishp je napisao/la: Ti navedeni su otpali vec po-odavno,sami od sebe![]()
Znaci Krsto akcija,idi bjezi pojacaj nas..
Uostalom,kako bi neko rekao ''@mrgood dosadan si sa guranjem kloceva u BIH repku.''
Ako nemas sta konstruktivno,prohodaj.
Na forume gdje kako ti rece,da ti srce kuca.Ovdje to ocigledno tvoje mjesto nije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Inace da nastavimo sa temom:
Ne vjerujem u neke strasne formacije ili nesto tako. Kao sto sam vec pisao prije par stranica, jednostavno, ofanzivno, borbeno. 4-4-2 Ibisevic da oslobodi Dzeku, a ovaj Misimovica i na kraju da Rahimic zabije gol.
Ta nam igra lezi, tu svako zna sta da radi (samo naprijed), tu smo u svom elementu, nasi defenzivni kapaciteti nece biti previse testirani itd. Nemoze se mnogo pogrijesiti. "Krila" ce odigrati ponekad Lulic, malo Mujdza i to je to. Ova rotacija Cana-e na poziciju stopera je im izgleda veoma nuzna, to jest krpe se. Ali to je vjerovatno kao kad bi kod nas jedan Rahimic morao da zamjeni Spahica, a u sredini rupa. Mnogo ih je dosad islo na to da iskljuci vezu Miske-Dzeko. Ovdje ce Cana pokusati da presjece vezu Dzeko-gol, nesto sto je veoma, veoma tesko. Iskreno nisam misljenja da drugi reprezentativci Albanije mogu ovdje nesto uraditi, ali oni su super tvrdi i to ostaje, ljudi ne primaju nikako golove, vrijeme je da se tu nesto promjeni.
Ne vjerujem u neke strasne formacije ili nesto tako. Kao sto sam vec pisao prije par stranica, jednostavno, ofanzivno, borbeno. 4-4-2 Ibisevic da oslobodi Dzeku, a ovaj Misimovica i na kraju da Rahimic zabije gol.
Ta nam igra lezi, tu svako zna sta da radi (samo naprijed), tu smo u svom elementu, nasi defenzivni kapaciteti nece biti previse testirani itd. Nemoze se mnogo pogrijesiti. "Krila" ce odigrati ponekad Lulic, malo Mujdza i to je to. Ova rotacija Cana-e na poziciju stopera je im izgleda veoma nuzna, to jest krpe se. Ali to je vjerovatno kao kad bi kod nas jedan Rahimic morao da zamjeni Spahica, a u sredini rupa. Mnogo ih je dosad islo na to da iskljuci vezu Miske-Dzeko. Ovdje ce Cana pokusati da presjece vezu Dzeko-gol, nesto sto je veoma, veoma tesko. Iskreno nisam misljenja da drugi reprezentativci Albanije mogu ovdje nesto uraditi, ali oni su super tvrdi i to ostaje, ljudi ne primaju nikako golove, vrijeme je da se tu nesto promjeni.
Koliko sam upratio Muslimović je zamjena u PAOK-u.
A Krstanović će ubrzo u BiH repku, ipak je Zagreb rasadnih bh reprezentativaca. Spahic Nadarevic Mujdza Ibričić
A Krstanović će ubrzo u BiH repku, ipak je Zagreb rasadnih bh reprezentativaca. Spahic Nadarevic Mujdza Ibričić
Upratio si klinac.Muslimovic u par navrata imao operaciju kao i nekoliko povreda.jacky09 je napisao/la:Koliko sam upratio Muslimović je zamjena u PAOK-u.
E sad ako ti treba nacrtati,kako i sta .
Jeste Zagreb rasadnik BiH reprezenativaca ,ali ne i kloceva.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Puuh ok, da se jos jedanput na to kratko osvrnem, ali inace je ovo vise nesto za drugu temu.jacky09 je napisao/la:@Principatus
Ako je mogao Zec, može i Krstanović koji trenutno igra bolje nego je Zec ikad igrao.![]()
Propali bi da igraju za Generbiligiji ili PAOK.
Kazes: Koji trenutno igra bolje. Ok.
Samo to je bilo to, sto sam vec u zadnjem postu jasno podvukao, trenutna forma.
Posto ne pratim ni jednog ni drugog, moze stvarno tako da bude.
Ali iz te trenutne forme vuci pouku, da je mladi Zec propalitet za recimo 2 milliona Eura u turskoj ligi, a ovaj stariji i u slabijoj ligi buduca zvijezda. Mislim ima granica, i logika. Ili PAOK zvati propalitetom. I nemam volje da sad pocnem ponovo diskusiju o jacinama lige, jer to smo ovdje vec milion puta prozvakali, posebo na relaciji Bundesliga/Serija A. Za mene Turska liga nije nesto, ali ljudi sve vise i vise ulazu, njihova reprezentacija tu igra, i ti kao navijac Hrvatske treba da poznajes njihove kvalitete. O HNL mozda imam predrasude, jer je ex-yu liga, mozda je jaca nego sto mislim, ali da sve skratim: Za mene osim Bundeslige je ionako sve velika nula, posebno Italija.
Viva la Bundesliga.

Pasa stvarno si dosadan s tim Krstanovicem da ti i ja koju kazem.......Spahic nije igrao za repku dok je bio u zagrebu,zatim Mujdza je poziv dobio u klub Freiburg,Ibricic je igrao za mladu dok je bio u Zagrebu i tako....mogu i ja reci da je Turbina rasadnik repreentativaca jer je Hasan trenirao kao kadetharishp je napisao/la:Upratio si klinac.Muslimovic u par navrata imao operaciju kao i nekoliko povreda.jacky09 je napisao/la:Koliko sam upratio Muslimović je zamjena u PAOK-u.
E sad ako ti treba nacrtati,kako i sta .
Jeste Zagreb rasadnik BiH reprezenativaca ,ali ne i kloceva.

- Principatus
- Kontakt:
Ja cu veceras sanjati o Krstanovicu u nasem dresu, vec mi je mozak izapran sa tim imenom. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.