Stole iz Bora je napisao/la:Niko se nije sjetio Jasmina Agića. Jedan od inteligentnijih igraca nase lige. Nisam vidio jeli neko spominjao Jasmina Hurića za odbrambenu liniju.
Nije Jasmin Agic,nego Amir Agic...po meni najbolji veznjak poslije rata,taj je imao sve,nije bio tipa Huljeva koji je pravio poteze kao sada Zeba,ali je imao i ofanzivu i defanzivu,znao sa loptom sve i igrao vanserijski dobro uvijek...ne sjeca ga se raja cesto,jer nije puno ostao,mislim jednu sezonu,eventualno dvije ,to se vise ni ja ne sjecam....Jasmin Huric...uhhhhh...

,to je bio kralj odbrane...prijeratna skola Zelje,sjecam se cijele te generacije...kada se vratio da igra ja kazem raji,ovo je pojacanje kakvo jos niste vidjeli..prva utakmica u kojoj je zaigrao,ulazi u igru i odlazi u odbranu i zahebe gol skroz naskroz,on cisti krivac...skacu raja na mene,kakav on,bez veze,kosonja jedan,debil...poslije toga cak dobija i poneki poziv za repku,cisti kralj....
Imao je Zeljo dobre stopere poslije rata,to nam je nekako uvijek bila dobra strana...Pintul,Huric,Memic,Amanaka,Alihodzic,Mulalic,Cocalic,Vugdalic...sve su to bili jaki igraci...danas bi svako od njih da je aktivan bio jednostavno neprelazan za protivnika