Šta ćeš,kad ti pola države navija za Srbiju a i javni servis ti očito voli Srbijanski novacElddar je napisao/la:Polako jarane, prvo 20 reklama jelen pivo, podrska od lavova, napred srbija, qrac palac... pa mozda dodje i prijenosRigoletto je napisao/la:dođeš iz hrvatske na par dana i ovi sarajevski smradovi nisu u stanju organizirat normalan prenos, pa vi ste crna rupa europe
Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Mens sana in corpore sano.
Sta ocekujete, nece radnici kupovati opremu i vrsiti modernizaciju iste? Zna se ko treba to da radi, ne mozes ne ulagati nista i ocekivati sa opremom iz doba olimpijade da radi besprijekorno...a da ne pricamo o tome da jedno dviej trecine stanovnistva uopste ne placa pretplatu.
Ne znam je li ko od vas ikad bio u rtv domu, to vam je kao da putujete kroz vrijeme, ako hocete da vidite osamdesete uputite se dole...
Ja ih krivim za sve ali za ovo sa opremom ih ne mozes kriviti, drzava ne ulaze nista i ono sto imaju modernije su polovna roba koja je vec izraubovana negdje na zapadu pa kad su htjeli da se rijese dali nama.
Ne znam je li ko od vas ikad bio u rtv domu, to vam je kao da putujete kroz vrijeme, ako hocete da vidite osamdesete uputite se dole...
Ja ih krivim za sve ali za ovo sa opremom ih ne mozes kriviti, drzava ne ulaze nista i ono sto imaju modernije su polovna roba koja je vec izraubovana negdje na zapadu pa kad su htjeli da se rijese dali nama.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne navija "meni" pola drzave za srbiju, nama navija pola drzave za srbiju, sto je sasvim ok, nek navija ko za koga hoce. I ja evo navijam za svicarce danas npr, ali to nije temadjoleprijedor je napisao/la:Šta ćeš,kad ti pola države navija za Srbiju a i javni servis ti očito voli Srbijanski novacElddar je napisao/la:Polako jarane, prvo 20 reklama jelen pivo, podrska od lavova, napred srbija, qrac palac... pa mozda dodje i prijenosRigoletto je napisao/la:dođeš iz hrvatske na par dana i ovi sarajevski smradovi nisu u stanju organizirat normalan prenos, pa vi ste crna rupa europe![]()
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ko nece da otkljuca?Tristan je napisao/la:Sjeebala im kisa opremu sa Olimpijade '84. Kakva drzava takva i televizija. Kome pretplatu placamo.![]()
A nece da otkljucaju RTS i HRT, Sjeverna Koreja.
- Tristan
- Kontakt:
Ma ovi provajderi.Kajzer10 je napisao/la:Ko nece da otkljuca?Tristan je napisao/la:Sjeebala im kisa opremu sa Olimpijade '84. Kakva drzava takva i televizija. Kome pretplatu placamo.![]()
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- Centre forward
- Kontakt:
Pa ovi što su zaključali, garant.Kajzer10 je napisao/la:Ko nece da otkljuca?Tristan je napisao/la:Sjeebala im kisa opremu sa Olimpijade '84. Kakva drzava takva i televizija. Kome pretplatu placamo.![]()
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- alan_kardec
- Kontakt:
Daj nam tekstualni prenos ovdje, ko'e boljiakisarajevo92 je napisao/la:![]()
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jok moj dedo je kriv.sagitarius je napisao/la:Pa nisu oni krivi sto je nevrijemeElddar je napisao/la:Ja tuge od "drzavne" televizije. Propali dabogda prije veceri
Čim padne tri kapi kiše kod njih je raspad sistema a mora kad koriste opremu iz SSSR-a.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Može se gledat iz BiH?akisarajevo92 je napisao/la:![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
pa brate mili do kad višeElddar je napisao/la:Polako jarane, prvo 20 reklama jelen pivo, podrska od lavova, napred srbija, qrac palac... pa mozda dodje i prijenosRigoletto je napisao/la:dođeš iz hrvatske na par dana i ovi sarajevski smradovi nisu u stanju organizirat normalan prenos, pa vi ste crna rupa europe
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Treba ukinuti sve bosanske kanale, a ostaviti hrv i srb
Hayat ne dirajte, iako nema veze sa sportom.
Lijepi stream. TV ne palim od cetres treće.
Lijepi stream. TV ne palim od cetres treće.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- anonymousHD
- Kontakt:
Koji je to program?akisarajevo92 je napisao/la:![]()
Druze, HRT i RTS kupuja prava prijenosa za teritorij Hrvatske i Srbije, ne za BiH. Tu ekskluzivno pravo ima BHT kao i ovi za Hrvatsku i Srbiju.Tristan je napisao/la:Ma ovi provajderi.Kajzer10 je napisao/la:Ko nece da otkljuca?Tristan je napisao/la:Sjeebala im kisa opremu sa Olimpijade '84. Kakva drzava takva i televizija. Kome pretplatu placamo.![]()
- majestic24
- Kontakt:
Kako losa igra Brazilaca za sada
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- branimir85
- Kontakt:
katastrofa,čak je Kostarika imala najbolju šansnu nakon one povratnemajestic24 je napisao/la:Kako losa igra Brazilaca za sada
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
HRTi, HRTova stranica.anonymousHD je napisao/la:Koji je to program?akisarajevo92 je napisao/la:![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Tristan
- Kontakt:
Znam, ali bilo bi moralno da puste HRT ili RTS ako ovi vec nemaju signala.Kajzer10 je napisao/la:Druze, HRT i RTS kupuja prava prijenosa za teritorij Hrvatske i Srbije, ne za BiH. Tu ekskluzivno pravo ima BHT kao i ovi za Hrvatsku i Srbiju.
EDIT: Otkljucase HRT !
Zadnja izmjena: Tristan, dana/u 22 jun 2018, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Brazilcima neko odsjeko noge.
Walk on, with hope in your hearts.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.