Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Ako neko moze da napise provjerene streamove za Sk1 bio bih zahvalan 

Previše se podcjenjuje Musa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
sportbh.stream kucaj i naci ces dobar stream za sk 1nobodyD je napisao/la:Ako neko moze da napise provjerene streamove za Sk1 bio bih zahvalan
Na mockovima? Slažem se. NBA ekipe su imale priliku da ga vide uživo u SAD i vidjet ćemo koliko se njima svidjelo šta su vidjeli.Pantelija je napisao/la:Previše se podcjenjuje Musa
Pričao sam sa drugom koji tamo živi, iznenađeni su timovi onim što su vidjeli na treninzima... Mnogo više nego skautiranjem u cedeviti jer realno i nije neka sredina.Drape je napisao/la:Na mockovima? Slažem se. NBA ekipe su imale priliku da ga vide uživo u SAD i vidjet ćemo koliko se njima svidjelo šta su vidjeli.Pantelija je napisao/la:Previše se podcjenjuje Musa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ako bude tamo neki 20. i neki pick to je u okvirima nebitnosti, a naši će mediji opet napraviti senzaciju od toga. Moje je mišljenje da on zaslužuje biti baš visoko biran, nisam protiv Muse kao igrača, ali jesam protiv toga da se pravi senzacija jer je izabran kao tamo 27. pick(ako) i ostavljen u Europi na još koju godinu. To je vijest za ćošak na posljednoj stranici novina.
Ide on sigurno u top 25. Vjerovatno bude 18,19,20. Bit ce puno trejdova, neki timovi zele riskirati sa talentima.
Koliko je realno da Dzanan ode u Spurs?Legao bi im bas
U koliko sati bi se zvanicno trebalo znati u koji tim ide Musa ako pocinje u 1 ? Nisam prije nikad gledao ovaj draft.
Spursima ne treba Džanan. Bezveze bi visio na klupi.Jiestifo je napisao/la:Koliko je realno da Dzanan ode u Spurs?Legao bi im bas
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Oko pola 3, mozda malo ranije.taremuha je napisao/la:U koliko sati bi se zvanicno trebalo znati u koji tim ide Musa ako pocinje u 1 ? Nisam prije nikad gledao ovaj draft.
Sretno majstore! Ovo je samo početak! 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Jel ono 5 minuta pauze izmedju odabira? Pa eto.Chstal je napisao/la:Oko pola 3, mozda malo ranije.taremuha je napisao/la:U koliko sati bi se zvanicno trebalo znati u koji tim ide Musa ako pocinje u 1 ? Nisam prije nikad gledao ovaj draft.
Po meni, Hawksi su najbolja opcija za Musu. Njemu je u pocetku najbitnije da ne prespava cijelu godinu na tribinama, a kvalitet tima u ovakvim okolnostima je najmanje bitan. Ako vec ostaje tamo, onda nek i dobije neke minute. Sta vrijedi Zizicu ili Korkmazu sto su u jakim ekipama, kad nisu dobili nikakvu priliku da pokazu sta znaju (Turcin pogotovo).
Sto se tice Penave, mozda bi mogao biti izabran od 52. picka pa nadalje. Gradjom i nacinom igre podsjeca na neke kosarkase koji su u nba napravili velike stvari (iako nema njihov potencijal), pa bi na racun toga mogao biti izabran. Medjutim, ne treba se iznenaditi i ako ostane neprozvan. Po meni, sanse da ce biti izabran su 45%.
Sto se tice Penave, mozda bi mogao biti izabran od 52. picka pa nadalje. Gradjom i nacinom igre podsjeca na neke kosarkase koji su u nba napravili velike stvari (iako nema njihov potencijal), pa bi na racun toga mogao biti izabran. Medjutim, ne treba se iznenaditi i ako ostane neprozvan. Po meni, sanse da ce biti izabran su 45%.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ja mislim da prvi pick nastupa u 1.35
Nek ga ovo motivira

The scene from the NBA Draft Green Room as the first pick is a little over an hour away
Džanan Musa s porodicom u Njujorku čeka draft
Sretno!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Sheyi i 33 gosta.