Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

cole-ch
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la cole-ch » 31 mar 2009, 00:22

MOMCI, NEMA OPUSTANJA.
ONI CE TRAZITI SANSU DA SE ISKUPE ZA BLAMAZU IZ GENKA, ZATO MAXIMALNO OPREZNO.
SRETNO VAM BILO.

MOJ TIP: LADNO, 3-0 /DZEKO 2 x I PJANA/

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 31 mar 2009, 00:25

RoB_Do_BaGrO je napisao/la:VIDJECE SE.......
Bato, reci mi kakav je stav Vas Robijasa ka BHF? Ako nije tajna.
Da li su dobro dosli na B.Polje i hoce li biti organizovanog navijanja?
Pozdrav

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 31 mar 2009, 00:30

ibrakadabra je napisao/la:Pustio sam pipke na sve strane ,karte za sebe sam nabavio.Ako ostane koja viska bujrum po nabavnoj.
de jos malo pipke pusti :D pa javi ako bude jos karata ;)
BB BiH

Edib86
Kontakt:

Post Postao/la Edib86 » 31 mar 2009, 00:52

Moramo se paziti pravo oni ce navaliti ko ludi, trebamo isto ko u Genku traziti sanse za kontru.Ciro je toga svjestan, naravno velika je i stvar na navijacima kako oni naprave atmosferu, ali kako poznajem Robijase i Zenicane to sigurno nece izostati.Samo nemojte MOLIM vas da bude nekih baklji da ne popusimo od FIFE.Ali se nadam pozitivnom ishodu pa makar 1:0 za nas.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 31 mar 2009, 01:00

Company im evo spreman, nada se da ce odigrati svih 90 minuta, eto oni ojacani sa njim, a mi sa 18 000 navijaca,
nece znati gdje gone :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 mar 2009, 01:04

najgori je ranjeni lav...zato trebamo biti oprezni...ali po svemu pokazanom u subotu mi smo trenutno kvalitetnija reprezentacija ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 31 mar 2009, 01:11

Edib86 je napisao/la:Moramo se paziti pravo oni ce navaliti ko ludi, trebamo isto ko u Genku traziti sanse za kontru.Ciro je toga svjestan, naravno velika je i stvar na navijacima kako oni naprave atmosferu, ali kako poznajem Robijase i Zenicane to sigurno nece izostati.Samo nemojte MOLIM vas da bude nekih baklji da ne popusimo od FIFE.Ali se nadam pozitivnom ishodu pa makar 1:0 za nas.
Jake li analize utakmice iz Genka!
Odkud ti to da je Bosna igrala na kontru?
Ko te je slagao?

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 31 mar 2009, 01:18

Evo mene,vidim mnogi su me prozivali,znam, nisu to radili zbog toga sto sam im nedostajao,ali to je manje bitno,svako ima pravo na svoje misljenje,pa tako i na kritike,a vjerovali ili ne,ja i poslije ove pobjede,imam samo kritike,kritike,kritike i samo kritike....ove igrace i repku cu kritikovati sve do tada(ako to dozivim) dok ne vidim,da su protiv neke jake repke preokrenuli rezultat,tj.da su gotovo ocigledan poraz-pretvorili u pobjedu,npr.od 1:0 oni pretvore u 2:1,ili,od 0:1 kod kuce-oni pretvore u 2:1,tada cu znati da su zrela ekipa i da su spremni na sve.....sto se tice tekme u Genku,pratio sam je iz bunkera("bojao" se da ce me naci ovi sto ne vole moje kritike pa da me ne isutaju),jos jedna prednost bunkera je da tamo ne mozes da podlegnes euforiji(sto smo mi mahnit narod,pa mi kada bi se plasirali negdje mi bi zapalili drzavu a i sire),samo bi pohvalio nasu igru poslije bakljade(moze Prosviro da levati nekog drugog,ali bakljada nas je spasila,druga je prica zasto je on onako pricao protiv bakljada),ostalo nista posebno,od sedmog minuta kada smo postigli gol,pa sve do pocetka drugog poluvremena i Dzekine sanse kada mu je golman skinuo zicer,nismo stvorili niti jednu pravu sansu,sto zabrinjava.....opet se ponovila nasa stara boljka,od sedmog minuta i naseg vodstva,svjesno smo protivniku prepustili inicijativu,umjesto da nastavimo igrati i da trazimo drugi gol.......

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 31 mar 2009, 01:33

imal ko da zna nesto vishe o barazu, jer koliko vidim u baraz ide 6 drugih reprezentacija iz grupa, plus 8 prvih reprezentacija i prema kvalifikacijama od njemacke 2006 ide jos 2 najbolje drugoplasirane reprezantacije...
prema trenutnim statistikama najbolja smo drugoplasirana reprezentacija i prema ovome sada i kao drugi idemo u afriku beze baraza...

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 31 mar 2009, 01:39

Muratovic out-kao sto sam rekao prije nekoliko dana,igra u ligi gdje se igra spor tempo,slabiji tempo treniranja + on u Sturmu ima gotovo zagarantovano mjesto i moze skoro da radi sto mu je volja,tu su i godine i ne vjerujem da u samo par dana,moze da odigra dvije jake tekme u paklenom tempu,ukratko,dobar je da ulazi sa klupe i dobar je za tekme protiv "malih" repki,u tim tekmama moze da bude starter.....u Genku puno grijesio,da li zbog umora ili...
Berberovic-Dosta vise sa ovim alibi igracem,krije se po terenu,suigrace uvaljuje u g.... tako sto ispada,pa onda oni moraju da prave faulove u blizini naseg 16-terca,daje im loptu samo da se on rijesi lopte a to sto su oni u g...... to ga boli briga.....mogao bi o njemu do sutra,korak mu "dugacak" ko u patka,ne zna da trci a kamoli nesto drugo,ko do sada nije vidio sve njegove "kvalitete" onda stvarno.....bojim se da ce nam on kad-tad doci glave....
Ibricic out-Dosta vise selektore Prosviro sa trazenjem pozicije za svoga sina kako bi ga samo utrpao u ekipu(tako ce biti sve dok se ne proda iz Hajduka i Prosviro ne zaradi na talu),Ibricic dobar u prvom poluvremenu,u dugom se desilo ono sto sam i predpostavljao,"ostao bez daha",jednostavno nije navikao da igra tekme u ovako paklenom ritmu,u vrh glave moze da odigra 45. minuta,idi u jacu ligu ako hoces da budes standardni u repci,nema tako je to u modernom fudbalu,belgijski selektor do poluvremena procitao da to nije Ibrina pozicija i da nas moze napasti na toj strani,jedan pas i kazna,samo idiot od selektora ne bi skontao i trazio od svojih igraca da "podvale" pas iza ledja......

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2009, 01:44

defender je napisao/la:imal ko da zna nesto vishe o barazu, jer koliko vidim u baraz ide 6 drugih reprezentacija iz grupa, plus 8 prvih reprezentacija i prema kvalifikacijama od njemacke 2006 ide jos 2 najbolje drugoplasirane reprezantacije...
prema trenutnim statistikama najbolja smo drugoplasirana reprezentacija i prema ovome sada i kao drugi idemo u afriku beze baraza...
Direktno ide 9. prvoplasiranih.

U baraz ide 8. najboljih drugoplasiranih, koji ce medjusobnim mecevima odrediti cetiri preostala putnika na SP.

Znaci, niti jedna drugoplasirana ekipa ne ide direktno na SP, a najlosija drugoplasirana ekipa se nece plasirati ni u baraz.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 31 mar 2009, 01:47

jao postova pa tebi ni brazilci ne znaju hodat...
momci su zabili 4 gola u gostima, belgijancima kojima je jedan evropski prvak spanija dala gol tek u 90'
ovo sto si napiso nidje veze, da je sve po tvome mi bi s njima rukometa igrali pa bi rezultat bio 28-2 al opet ti ne bi bio zadovoljan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2009, 01:47

Da berberovica napolje,Muratovica napolje,ibricica napolje hocemo ROBERTA CARLOSA,C RONALDA itd :lol:
Ja svakakvih nas za ovom tastaturom pise :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 31 mar 2009, 01:53

harishp je napisao/la:Da berberovica napolje,Muratovica napolje,ibricica napolje hocemo ROBERTA CARLOSA,C RONALDA itd :lol:
Ja svakakvih nas za ovom tastaturom pise :roll:
ma nidje veze, on konta da sad dzeko svaku loptu koju primi mora dat gol, da berberovic moram svakiu loptu uzet i dat nasem igracu, da ibricicu svaki pas bude asistencija... mozda bi onda to bila kosarka pa mi dobijemo ko na nba
114 : 2 za nas hahaha

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 31 mar 2009, 01:55

Pa Ćovjek dobro Kaže ..

Muratović je pravio grešku za greškom..Par puta napravio bezpotrebne faulove i zaradio zuti karton ..
Bolje da umjesto njega gurne Štilu u Vatru .. Sigurno Bi bolje odigrao ..

A Berberovića haman pa nisam ni vidio .. A kad je došao do lopte večina puta je zabrljao stvar ..
Pa su ga onda morali izvlačiti suigraći..
Umjesto njega bolje da igra Vladavić .. Bolje i brze bi probijao ..

Ibričić pošto mu to nije prirodna pozicija nije odigrao toliko loše ..
Ali momak stvarno previše solira ..
I dosta puta gubi loptu bezveze ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 31 mar 2009, 02:01

______________________Supić________________________
___________Nadarević__Damjanović__Pandža___________
___Vladavić_______________________________Jahić_____
______________________Rahimić_____________________
_____________Ibričić___________Misimović____________
_______________Džeko_________Topić________________

_____________Ibričić___________Misimović____________

Ovo če zasigurno ovako izgledati jer je Čiro izjavijo da če u "Napadu"
biti 4 Igrača .. Ibričić ..Misimović..Džeko..Topić..
A Zadnji Vezni ce biti Rahimić ..
-HzsA87-

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 31 mar 2009, 02:02

lopta je okrugla je napisao/la:Muratovic out-kao sto sam rekao prije nekoliko dana,igra u ligi gdje se igra spor tempo,slabiji tempo treniranja + on u Sturmu ima gotovo zagarantovano mjesto i moze skoro da radi sto mu je volja,tu su i godine i ne vjerujem da u samo par dana,moze da odigra dvije jake tekme u paklenom tempu,ukratko,dobar je da ulazi sa klupe i dobar je za tekme protiv "malih" repki,u tim tekmama moze da bude starter.....u Genku puno grijesio,da li zbog umora ili...
Berberovic-Dosta vise sa ovim alibi igracem,krije se po terenu,suigrace uvaljuje u g.... tako sto ispada,pa onda oni moraju da prave faulove u blizini naseg 16-terca,daje im loptu samo da se on rijesi lopte a to sto su oni u g...... to ga boli briga.....mogao bi o njemu do sutra,korak mu "dugacak" ko u patka,ne zna da trci a kamoli nesto drugo,ko do sada nije vidio sve njegove "kvalitete" onda stvarno.....bojim se da ce nam on kad-tad doci glave....
Ibricic out-Dosta vise selektore Prosviro sa trazenjem pozicije za svoga sina kako bi ga samo utrpao u ekipu(tako ce biti sve dok se ne proda iz Hajduka i Prosviro ne zaradi na talu),Ibricic dobar u prvom poluvremenu,u dugom se desilo ono sto sam i predpostavljao,"ostao bez daha",jednostavno nije navikao da igra tekme u ovako paklenom ritmu,u vrh glave moze da odigra 45. minuta,idi u jacu ligu ako hoces da budes standardni u repci,nema tako je to u modernom fudbalu,belgijski selektor do poluvremena procitao da to nije Ibrina pozicija i da nas moze napasti na toj strani,jedan pas i kazna,samo idiot od selektora ne bi skontao i trazio od svojih igraca da "podvale" pas iza ledja......

Bravo...U potpunosti se slažem za Ibričića...Prespor i samo bi u ofanzivu...Muratović nije poštene lopte dodao...Ali Berberović nije bio toliko šupalj...Od njega na onoj strani nemamo boljeg...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 mar 2009, 02:03

lopta je okrugla je napisao/la:Muratovic out-kao sto sam rekao prije nekoliko dana,igra u ligi gdje se igra spor tempo,slabiji tempo treniranja + on u Sturmu ima gotovo zagarantovano mjesto i moze skoro da radi sto mu je volja,tu su i godine i ne vjerujem da u samo par dana,moze da odigra dvije jake tekme u paklenom tempu,ukratko,dobar je da ulazi sa klupe i dobar je za tekme protiv "malih" repki,u tim tekmama moze da bude starter.....u Genku puno grijesio,da li zbog umora ili...
na ovake postove se ne treba obazitat...ja ne znam sta hoces da postignes ovakim postovima, da isprovociras nekoga...cijela nacija zadovoljna samo on se naso velik sportski strucnjuak...uzmi brazilski pasos pa ces valjda biti zadovoljan
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2009, 02:06

MentalitaUltras je napisao/la:Pa Ćovjek dobro Kaže ..

Muratović je pravio grešku za greškom..Par puta napravio bezpotrebne faulove i zaradio zuti karton ..
Bolje da umjesto njega gurne Štilu u Vatru .. Sigurno Bi bolje odigrao ..

A Berberovića haman pa nisam ni vidio .. A kad je došao do lopte večina puta je zabrljao stvar ..
Pa su ga onda morali izvlačiti suigraći..
Umjesto njega bolje da igra Vladavić .. Bolje i brze bi probijao ..

Ibričić pošto mu to nije prirodna pozicija nije odigrao toliko loše ..
Ali momak stvarno previše solira ..
I dosta puta gubi loptu bezveze ..
Stilu i Vladavica sto se tice odbrambenih zadataka da su bili sad bi rezultat bio obrnut u Belgiji.
Niko nije skontao da po desnoj strani Belgija haman nije cestito par puta prosla pitam se zasto.
Muratovic grijesio ali Muratovic milion puta presijekao loptu sto stila u pola sezone ne uradi.
A ibricic grijesio halo ljudi hem je igrao na lijevoj njegovoj neprirodnoj strani hem beka i opet uradio lavovski posao.
Koliko bi volio da se ubace ti igraci koje vi nabrajate i onda fasujemo po usima toliko i nebi jer se ovakva sansa tesko opet dogadza.
A znajuci vas kriticari bi se usutili do daljnega ili trazili drugu zrtvu. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 31 mar 2009, 02:11

______________________Supić________________________
___________Nadarević____Pandža____Jahić_____________
___Berberović____________________________Ibričić_____
_____________Štilić______________Miske______________

Pa Čitaj napisao sam pošto mu to nije prirodna pozicija ..
Odigrao je za 10 ..
Od Berberovića nažalost bolje nemamo ..
Nadam se da Kenan bude spreman da zamjeni Supića ..
Zadnja izmjena: MentalitaUltras, dana/u 31 mar 2009, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.
-HzsA87-

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.