FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UBIPITAR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UBIPITAR » 21 jun 2018, 13:36

irfo je napisao/la:
UBIPITAR je napisao/la:
irfo je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/zeljeznica ... k-a/280613
Cuj Baric zelja bio :facepalm:
Zanimljivo da kačiš vijest minut nakon objave na portalu,meni je to nerealno.
Dok se prijavim na portal traje duže.
:urnebes: :urnebes:
Kad sam u redakciji to ide brze :kafa:
A još je nerealnije da si za vrijeme svake utakmice bio online i piskarao gluposti.
Koja li si ti vrsta homosapiensa?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jun 2018, 13:45

Hoce li kakav potpis uskoro biti ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jun 2018, 13:45

UBIPITAR je napisao/la:
A još je nerealnije da si za vrijeme svake utakmice bio online i piskarao gluposti.
Koja li si ti vrsta homosapiensa?
Pa sto mene napadas hrasno, mi smo dobri bili :zviz:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Bokoko88
Kontakt:

Post Postao/la Bokoko88 » 21 jun 2018, 13:48

Irfo je produkt sportsport.ba kao Muhoni :kafa:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jun 2018, 13:49

Bokoko88 je napisao/la:Irfo je produkt sportsport.ba kao Muhoni :kafa:
Irfo i Muhoni su jedna osoba :kafa:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 jun 2018, 14:42

I Željo zainteresiran za Kunića, uskoro konačna odluka

Naime, Kunić se već odavno nalazi na meti klubova iz naše zemlje, ali inostranstvo, a čini se da će sve u narednim danima biti završeno.

Kako saznajemo, Kunić je obavio razgovore sa čelnicima Sarajeva i Željezničara, međutim u ovom trenutku je bliži odlasku u inostranstvo.

Za njegove usluge zainteresiran je i jedan tim iz Slovačke, ali ovaj nogometaš do realizacije transfera nije želio ništa govoriti.

Podsjetimo, Kunić je u prošloj sezoni postigao 12 pogodaka u ligi te tri u Kupu BiH. Pored Borca nastupao je za Duklu U-21, Radnik, Rudar Prijedor i Novi Pazar. Nastupao je i za juniorsku reprezentaciju Srbije, te mladu reprezentaciju BiH.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jun 2018, 15:21

braco je napisao/la:

Naime, Kunić se već odavno nalazi na meti klubova iz naše zemlje, ali inostranstvo, a čini se da će sve u narednim danima biti završeno.

Kako saznajemo, Kunić je obavio razgovore sa čelnicima Sarajeva i Željezničara, međutim u ovom trenutku je bliži odlasku u inostranstvo.

Za njegove usluge zainteresiran je i jedan tim iz Slovačke, ali ovaj nogometaš do realizacije transfera nije želio ništa govoriti.

Podsjetimo, Kunić je u prošloj sezoni postigao 12 pogodaka u ligi te tri u Kupu BiH. Pored Borca nastupao je za Duklu U-21, Radnik, Rudar Prijedor i Novi Pazar. Nastupao je i za juniorsku reprezentaciju Srbije, te mladu reprezentaciju BiH.
Slican tip napadaca kao Krpic, mislim da nam je ovaj nepotreban

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 jun 2018, 15:32

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:

Slican tip napadaca kao Krpic, mislim da nam je ovaj nepotreban
Kako god, izgleda da mi još nismo blizu kompletiranju ekipe bar prema ovim metama koje se spominju u medijima - Kunić, Arežina, Barić, Damčevski. Znači napadač, ofanzivni vezni, krilo, lijevonogi štoper, te je Krčmarević rekao da mu treba i lijevi bek. Uz to Fejzić je rekao da postoji mogućnost da ode Veca, dakle i golman treba.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 21 jun 2018, 15:39

jos malo pa nece biti nikoga u klubu za Bajram cestitati
Don't believe the hype.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 jun 2018, 16:17

Pozdrav svima. Moze li mi neko od vas napisati ovdje ili na PP nesto o Dzenisu Beganovicu, kakav je igrac?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

AirMike
Kontakt:

Post Postao/la AirMike » 21 jun 2018, 16:30

harden je napisao/la:Pozdrav svima. Moze li mi neko od vas napisati ovdje ili na PP nesto o Dzenisu Beganovicu, kakav je igrac?
Spor,slab odraz,ima viska kila u glogalu jako los igrac za standarde FK Zeljeznicar,eh sad ne znam mozda u nekoj nizerazrednoj ekipi moze bit solidan igrac ali nista vise od toga.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -

Stole
Kontakt:

Post Postao/la Stole » 21 jun 2018, 16:31

harden je napisao/la:Pozdrav svima. Moze li mi neko od vas napisati ovdje ili na PP nesto o Dzenisu Beganovicu, kakav je igrac?
Nema se tu sta puno napisati to je jedna velika **** od igraca spor trom debeo buduci posao ce mu biti Konobarisanje jer je operisan od fudbala :D
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jun 2018, 16:36

Nadam se da ce Zeric ovu posudbu shvatiti kao sansu da skrene paznju na sebe. Manje mangupisanja, a vise truda i dobro njemu pa Boga mi i nama.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 jun 2018, 16:42

To ima opciju za Jedinstvo? Mogao bi vam valjati, nama ne može jer je potežak, ali vama (ako ste još u rasulu u kakvom ste bili prvu polusezonu, ne upratih je li se stanje u klubu popravilo poslije, znam samo da ste ostali :mrgreen: ) može dati ruke siguran sam, u onom krkanluku od lige bi mogao poslužiti :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Bokoko88
Kontakt:

Post Postao/la Bokoko88 » 21 jun 2018, 16:43

Ako si ikad gledao Zelju uzivo isti igrac kao 90% igraca koji trenutno igraju u Zelji osim Zakarica i Gorana. Pa sam procjeni. ;)

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 jun 2018, 16:49

anonimni je napisao/la:
To ima opciju za Jedinstvo? Mogao bi vam valjati, nama ne može jer je potežak, ali vama (ako ste još u rasulu u kakvom ste bili prvu polusezonu, ne upratih je li se stanje u klubu popravilo poslije, znam samo da ste ostali :mrgreen: ) može dati ruke siguran sam, u onom krkanluku od lige bi mogao poslužiti :)
Da, trebao bi doci u Jedinstvo. Ma klub je prosle sezone prvu polusezonu bio u rasulu, najgora polusezona kluba... Drugu se vec malo poslozilo, dovelo igraca i izborilo osptanak. Sad se desavaju dobre stvari u klubu, cilj je i borba za PL sljedece sezone, valjda Dzenis moze pomoci sta.

Zahvaljujem svima na odgovorima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jun 2018, 17:22

slika

Oprema mu stoji top

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 jun 2018, 17:31

jedno vrijedno pomena sto je uradio u Zelji.

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 jun 2018, 17:38

LjoZee je napisao/la:slika

Oprema mu stoji top
Trenira s nama pa ako zakazu ino ang onda ce mozda ostati kod nas. :kafa:
Jel tako @Neymare?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Bokoko88
Kontakt:

Post Postao/la Bokoko88 » 21 jun 2018, 17:42

Fino covjek dao izjavu da je rano za povratak u Zelju al dzaba :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.