NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
- ASD
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
Jos 2 odlicna pojacanja.atomac123 je napisao/la:Papaz ostaje, potpisao Muzafer Ivkovic.

Pravite stabilnog prvoligasa, ocito su ljudi u klubu boje upoznati sa ovom ligom nego sto je to slucaj bio prosle sezone pa se ne moze svasta podvaliti.
-
- Kontakt:
Neko nesto vise o Ivkovicu?
Ja ga se sjecam iz utakmica protiv nas, nije bio los.plavobijeliii je napisao/la:Neko nesto vise o Ivkovicu?
TŽV!
-
- Kontakt:
Dobro je ovo za sad, nadam se da ce biti jos pojacanja.
Trebalo bi vidjet krila i bocne sad, ovo ostalo nam je ok, a volio bi jednog jos u vezuthegodfather je napisao/la:Dobro je ovo za sad, nadam se da ce biti jos pojacanja.
TŽV!
-
- Kontakt:
po meni su nam potrebni 2 bocna, jedant stoper i jos jedan napadac. jer krila su vec popunjena, Rastoka, Kurdic i ovaj Nukic, eventulno Oglecevacatomac123 je napisao/la:Trebalo bi vidjet krila i bocne sad, ovo ostalo nam je ok, a volio bi jednog jos u vezuthegodfather je napisao/la:Dobro je ovo za sad, nadam se da ce biti jos pojacanja.
- ASD
- Kontakt:
Sta bi za Lugavica i Skopljaka, jesu li i dalje u opticaju?
Mislim da nista od njihASD je napisao/la:Sta bi za Lugavica i Skopljaka, jesu li i dalje u opticaju?
TŽV!
Gdje to moze igrat Oglecevac??
Seoski igracic koji se reklamira po portalima a na kraju ce zavrsiti u Bratstvu. Sta je sa Suljicem , Hrvatom, Buljubasicem?
Seoski igracic koji se reklamira po portalima a na kraju ce zavrsiti u Bratstvu. Sta je sa Suljicem , Hrvatom, Buljubasicem?
Navrboc i Nuhanović ostaju u Tešnju, traže se nova pojačanja
TOŠK želi sredinu tabele u novoj sezoni
Ajdin Mrguda će i u narednoj sezoni predvoditi sa klupe NK TOŠK, a u sklopu kompletiranja igračkog kadra za novu sezonu Prve lige FBiH u Tešnju su danas dogovorili nastavak saradnje sa Hamidom Navbrocem te Osmom Nuhanovićem.
Iskusni Navrboc je u protekloj sezonu upisao 23 nastupa, te jedan u Kupu BiH. Nuhanović iza sebe ima sjajnu sezonu s obzirom da je u 28 utakmica postigao sedam pogodaka i dodao jednu asistenciju.
Radi se o 23-godišnjaku koji je na najbolji mogući način iskoristio šansu koju je dobio od stručnog štaba.
Saznajem da je želja tima iz Tešnja bio dojučerašnji defanzivac Iskre Vlado Koprivica koji se danas priključio pripremama premijerligaša GOŠK s kojim će vjerovatno i potpisati ugovor, te je njegov dolazak otpao.
Također u Tešnju su u potrazi za pojačanjem na poziciji zadnjeg veznog. Do sada su ovaj tim pojačali Dizdarević, Rastoka, Nukić...
TOŠK potpisao ugovore sa novom dvojicom fudbalera
TOŠK iz Tešnja nastavlja da se sprema za novu sezonu
Nakon što su izborili opstanak u Prvoj ligi Federacije TOŠK iz Tešnja je krenuo u renoviranje igračkog kadra. Ugovore je produžio već veliki broj igrača, stigli su novi igrači, a među njima i posljednje u nizu pojačanje Marinko Rastoka. Sada su ugovor sa Tešanjcima produžili i Muamer Kadušić, te Dino Kalesić, i oni će i dalje nositi dres ekipe TOŠK-a.
Muzafer Ivković novi član NK TOŠK
Vezista stigao u Tešanj nakon sjajne sezone u Iskri
Sada već bivši vezista NK Iskra Muzafer Ivković (20) karijeru će nastaviti u federalnom prvoligšau TOŠK-u iz Tešnja. Naime, Ivković je danas potpisao ugovor sa ovim klubom, te će biti novo pojačanje tima koji ima velike ambicije u novoj sezoni Prve lige FBiH.
Ivković iza sebe ima sjajnu sezonu u redovima Bugojanaca. Iako nastupa u veznom redu sa pet pogodaka bio je prvi strijelac tima, te pružao sjajne partije. U Tešnju nisu krili zadovoljstvo što su angažovali jednog od najboljih mladih igrača Prve lige FBiH pred kojima je svjetla budućnost.
"Imao sam par ponuda, ali TOŠK je bio najkonkretniji. Odlučio sam da dođem u Tešanj, TOŠK je zdrava sredina i dobar klub te sam zadovoljan odlukom koju sam napravio. Došao sam prije svega da pomognem klubu u ostvarivanju ciljeva, a i zbog svog napretka u budućnosti", kazao je Ivković nakon potpisa za SportSport.ba.
TOŠK je do sada angažovao Nukića, Dizdarevića i Rastoku, a u narednim danima očekuju se nova pojačanja u redovima ambicioznog prvoligaša.
Papaz: Radujem se što ću opet igrati pred sjajnim navijačima
Defanzivac ostaje u Tešnju
Iskusni defanzivac Predrag Papaz i narednoj sezoni će nositi dres federalnog prvoligaša TOŠK-a iz Tešnja.
Papaz je pružao veoma dobre partije protekle polusezone, te svojom borbenošću osvojio čelnike prvoligaša iz Tešnja i armije navijača koju posjeduje ovaj klub.
Jučer je postigao dogovor o nastavku saradnje.
"Odmah po završetku sezone kontaktirali su me iz NK TOŠK o nastavku saradnje i brzo smo postigli dogovor. Prezadovoljan sam ponuđenim uslovima i posebno se radujem što ću opet igrati u Tešnju, gdje je stadion uvijek ispunjen i gdje ljudi zaista od srca vole klub. To se zaista rijetko viđa, kazao je Papaz za SportSport.ba.
Ovaj defanzivac pored TOŠK-a nosio je i dres Bosne, GOŠK-a, Slavije, Metalleghea, Waterloo, Jablonec i Slaviju. TOŠK u novoj sezoni Prve lige FBiH ima velike ambicije, a očekuju se i nova pojačanja.
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
Dobro bez obzira na to momak je veliki profesionalac, pokazao je to onda kad smo otisli pred klubanu da im se naj.. m.. on je tad pricao sa nama i ispao pravi gospodin, dok su se neki krili. Od tad ga ja gotivim i to pravo.Topnikus je napisao/la:Gdje to moze igrat Oglecevac??
Al znao je fulat prazne golove u bitnim tekmama, sve u svemu solidan igrac i profesionalac, nek mu je sa srecom.
TŽV!
-
- Kontakt:
plavobijeliii je napisao/la:Oglecevac dogovoren, produzuje saradnju![]()
Kenan iz Orašja i Vlado Koprivica u završnoj fazi. Vrh.

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prati ti nas burazeru, boli nas kita za vamacrvenobijeli je napisao/la:Prati ss.ba narednih dana..

Uživam igrati pred TOŠK-ovom publikom, oduševljen sam ambicijama kluba. Želim biti lider ove ekipe, rekao je Predrag Papaz.

JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
-
- Kontakt:
Institucija!MVN1994 je napisao/la:
Uživam igrati pred TOŠK-ovom publikom, oduševljen sam ambicijama kluba. Želim biti lider ove ekipe, rekao je Predrag Papaz.
Sutra počinju pripreme, u 17h stadion Luke, pa kome može bujrum. Bit će nas plaho, više nego kod nekih na utakmici

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.