Grupa A (Rusija, Saudijska Arabija, Egipat, Urugvaj)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: SP 2018 / Grupa A (Rusija, Saudijska Arabija, Egipat, Urugvaj)
Plasiras se nakon toliko godina na prvenstvo i onda uzmu bunker igrati. Jos cuvaju salaha za rusiju i arabiju ovu protiv urugvaja kao halalili...
You are someone else I am still right here
Jos jedan kiks i
To ti je SP.

27.10.2020
Nek su bagavi cigani faraoni izgubili, Urugvaj jaci za klasu da je Suarez u formi bio bi ovo ubjedljiviji trijumf, Egipat je imao jos i srece...
Odbrana Urugvaja je beton betona, moje misljenje je da ce oni biti bolji protiv jacih ekipa koje ce igrati otvorenije, ovaj Egipat se branio. Ovi sto pricaju o Salahu smijesni su eto on bi nesto mogao pored zivotinaj Godina i Gimeneza...
Odbrana Urugvaja je beton betona, moje misljenje je da ce oni biti bolji protiv jacih ekipa koje ce igrati otvorenije, ovaj Egipat se branio. Ovi sto pricaju o Salahu smijesni su eto on bi nesto mogao pored zivotinaj Godina i Gimeneza...
Više su simulirali Egipćani nego Suarez danas.celikmilan je napisao/la:Balotelli je bio dobio kaznu od dvije utakmice zbog simuliranja, tako i Suarez treba nešto slično da dobije. Ovaj ga jedva pipnuo, ovaj se previja i još se hvata i za glavu. Vjerovatno na tren zaboravio da se prvo hvatao za nogu, dobro se nije i za leđa uhvatio.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
To se podrazumijeva.L-Train je napisao/la:Najbolji su i defanzivno.LAZARUS2000 je napisao/la:A baš juče ovi sa SK govore da je štoperski dvojac Urugvaj ofanzivno najbolji tandem štopera na svijetu..
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
- majestic24
- Kontakt:
odbrana im je beton,napad extra,ali vezni red katastrofa.japa je napisao/la:Nek su bagavi cigani faraoni izgubili, Urugvaj jaci za klasu da je Suarez u formi bio bi ovo ubjedljiviji trijumf, Egipat je imao jos i srece...
Oni danas jesu bili bolji protivnik,tu nema dileme,ali to je sve bilo na individualni kvalitet cavanija i odbrane
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Urugvaj apsolutno zasluženo pobijedio, bili bolji protivnik i to poprilično bolji.
Mislim da će Urugvaj rasti iz tekme u tekmu, ne sumnjam da kao prvi idu dalje iz ove smiješne grupe.
Mislim da će Urugvaj rasti iz tekme u tekmu, ne sumnjam da kao prvi idu dalje iz ove smiješne grupe.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Ponos Torina
- Kontakt:
japa svaku temu mora upropastiti,i naravno smeta mu Salah...

Ako su ona 3 jadnika istrcala nekoliko kontri zamisli kako bi bilo da su tu bili Salah i Sobhi od prve minute.

Ako su ona 3 jadnika istrcala nekoliko kontri zamisli kako bi bilo da su tu bili Salah i Sobhi od prve minute.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Godin i Gimenez su zaustavljali i mnogo bolje od njega...
- jedanjeborac
- Kontakt:
Re: Grupa A (Rusija, Saudijska Arabija, Egipat, Urugvaj)
Mnogi ste Ruse podcijenili.
Prvi favorit grupe.
Prvi favorit grupe.
Za Srbiju!
Jeste, ali za nesretne rusofile.jedanjeborac je napisao/la:Mnogi ste Ruse podcijenili.
Prvi favorit grupe.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Večeras premijera Salaha u najbitnijem meču za obje ekipe. Mislim da Egipat može ovo pobijediti, Rusija jeste motivirana i igraju iznad svojih mogućnosti i igara koje su prikazivali u pripremnom periodu, ali isto tako vrijedi da se i Egipat nešto pita. Bit će zanimljivo. 

Jel igra Salah ovo?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Sarmelino je napisao/la:Jel igra Salah ovo?

Igra Mo, steta smo sto nije 100% fit.
Tipujem ipak na kraju na Ruse, domacini a i Egipat ce se fokusirati sada samo na Salaha. Vidjet cemo, mozda i iznenade ali Rusi sigurno pucaju od samopouzdanja nakon onih 5:0 protiv amatera iz KSA.
Tipujem ipak na kraju na Ruse, domacini a i Egipat ce se fokusirati sada samo na Salaha. Vidjet cemo, mozda i iznenade ali Rusi sigurno pucaju od samopouzdanja nakon onih 5:0 protiv amatera iz KSA.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ocekujem x
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hajdeeee Salacheee 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Povedi nas druže Aleksandr 
Dzyuba dobio prednost nad Smolovom.Nakon Urugvaja pokušat će i Rusija iskoristit visinsku prednost protiv Egipta kao što su to radili i sa Saudijcima.

Dzyuba dobio prednost nad Smolovom.Nakon Urugvaja pokušat će i Rusija iskoristit visinsku prednost protiv Egipta kao što su to radili i sa Saudijcima.
ne vjerujem da je salah i na 70%...inace bi dobio 15 min protiv urugvaja
Rusija i SA su slabiji od Urugvaja i tu Egipat ima više šanse za tražit dobar rezultat.Plus protiv Urugvaja su ga imali do pred kraj pa ga "nije bilo potrebe" uvodit nego bolje da se spremi za iduce.Nekako mislim da im je to logika bila.Pip je napisao/la:ne vherujem da je salah i na 70%...inace bi dobio 15 min protiv urugvaja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.