-
Kevin
-
Kontakt:
slani grad je napisao/la:Kevin je napisao/la:slani grad je napisao/la:nemojte previse slavit jer ono sto je siroki danas odigro je nesto najgore sto sam vidio od vase ekipe u zadnjih 5 sezona...jedan odbijanac i go...drugo poluvrijeme ste igrali bunker mrtvi...mislim,bodovima svakako mozete bit zadovoljni al ovo je najgora ekipa sirokog koju sam ja pogledo...o nasoj igri ne treba trosit rijeci uopste
koga briga...mi vas gledamo takve ima 8 godina, nekad ste nam znali uzet bod..
Široki sa 16 igrača samo...ovakva forma, bojkotiranje trenera izgubite...zato stvarno moraš biti moćan da izgubiš od takve ekipe

vidi...sto se mene tice...nek ste uzeli..uspjeli ste se odbranit i zasluzili ste pobijedu..samo kaze da se ne zanosite previse jer smo mi odron od ekipe a u drugom poluvremenu smo vas toliko pritisli da niste centra presli....plus stoste igrali na nasu kartu valjanja na svaki kontakt

...ali eto...ako je to tebi ok onda je i meni...samo sam dao komentar na vasu danasnju igru
i ja sam samo komentirao..
znam ja vrlo dobro kakva je ekipa Širokog..a vidi se to i ovdje po misljenju skor svih
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
york
-
Kontakt:
napokon pobjeda u tuzli
evo pomalo se približavamo vrhu tabele, jos nakon drine ce to puno bolje izgledat, nadam se!
moze to puno bolje al kad uzmemo u obzir da smo od 8 utakmica samo 3 igrali na pecari, nije ni lose...
-
black hole
-
Kontakt:
Postao/la black hole » 25 sep 2010, 22:43
pozz svim navijačima širokog a i ostalim na forumu evo prvi post a već moram komentirati pobjedu protiv slobode kako slatko

nadam se da će naši nastaviti sa pobjedama

a eto desilo se i to da mi pobjedimo u tuzli iako nismo baš odigrali na nivo ali eto kad smo i igrali gubili smo pa bolje ne odigrati dobro a dobiti 3 boda valjda će ovo biti poticaj igračima za izlazak iz krize
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala

-
ŠB.TRN
-
Kontakt:
-
Neprilagodjen
-
Kontakt:
Postao/la Neprilagodjen » 26 sep 2010, 10:16
Neprilagodjen je napisao/la:Kao što sam vam prognozirao poraz u Trebinju,sad vam prognoziram sigurnu pobjedu u Tuzli,naravno ako sve bude regularno.
Mnogo ste bolja ekipa.
Ja sam postao hobotnica Paul kad su u pitanju prognoze vasih rezultata!
Odsad,samo me kontaktirajte prije utakmice da vam kazem ishod,da ne gubite zivce bezveze.

-
ŠB.TRN
-
Kontakt:
Čitam u novinama da je bilo verbalnog napada na suce u Tuzli.A i osobno sam saznao da su na poluvremenu bile prijetnje sucima.I onda kazu Tuzla neosvojiva,pa mora biti.Borac je prosle godine pobjedio pa je Vukasović dobio degenek.Samo sad je nasa sreca bila sto je sudio momak iz Tomislav Grada koji je bio u specijalcima i niceg se ne boji.Jadna ti je nasa liga dok se u klubovima pitaju boksači i uličari kao u Tuzli.Ovu ligu treba smanjivati da ovakvim klubovima nema mjesta u njoj.Fino staviti 10 klubova i nek igraju najkvalitetniji a ne ovakvi k1 borci.
-
Urban Batalion
-
Kontakt:
Postao/la Urban Batalion » 26 sep 2010, 13:35
ŠB.TRN je napisao/la:Čitam u novinama da je bilo verbalnog napada na suce u Tuzli.A i osobno sam saznao da su na poluvremenu bile prijetnje sucima.I onda kazu Tuzla neosvojiva,pa mora biti.Borac je prosle godine pobjedio pa je Vukasović dobio degenek.Samo sad je nasa sreca bila sto je sudio momak iz Tomislav Grada koji je bio u specijalcima i niceg se ne boji.Jadna ti je nasa liga dok se u klubovima pitaju boksači i uličari kao u Tuzli.Ovu ligu treba smanjivati da ovakvim klubovima nema mjesta u njoj.Fino staviti 10 klubova i nek igraju najkvalitetniji a ne ovakvi k1 borci.
Svaka cast divim se tvome osjecaju za dobru stvar.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
-
Frutek
-
Kontakt:
ŠB.TRN je napisao/la:Čitam u novinama da je bilo verbalnog napada na suce u Tuzli.A i osobno sam saznao da su na poluvremenu bile prijetnje sucima.I onda kazu Tuzla neosvojiva,pa mora biti.Borac je prosle godine pobjedio pa je Vukasović dobio degenek.Samo sad je nasa sreca bila sto je sudio momak iz Tomislav Grada koji je bio u specijalcima i niceg se ne boji.Jadna ti je nasa liga dok se u klubovima pitaju boksači i uličari kao u Tuzli.Ovu ligu treba smanjivati da ovakvim klubovima nema mjesta u njoj.Fino staviti 10 klubova i nek igraju najkvalitetniji a ne ovakvi k1 borci.
poizbacivat one sa sumnjivim finansijama od kriminalaca i slično, ma razumijemo se

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
ŠB.TRN
-
Kontakt:
Frutek je napisao/la:ŠB.TRN je napisao/la:Čitam u novinama da je bilo verbalnog napada na suce u Tuzli.A i osobno sam saznao da su na poluvremenu bile prijetnje sucima.I onda kazu Tuzla neosvojiva,pa mora biti.Borac je prosle godine pobjedio pa je Vukasović dobio degenek.Samo sad je nasa sreca bila sto je sudio momak iz Tomislav Grada koji je bio u specijalcima i niceg se ne boji.Jadna ti je nasa liga dok se u klubovima pitaju boksači i uličari kao u Tuzli.Ovu ligu treba smanjivati da ovakvim klubovima nema mjesta u njoj.Fino staviti 10 klubova i nek igraju najkvalitetniji a ne ovakvi k1 borci.
poizbacivat one sa sumnjivim finansijama od kriminalaca i slično, ma razumijemo se

Naravno,kao sto niste mogli igrati u Europi tada ne bi mogli igrati ni u premijer ligi,ma razumijemo se

-
opet ja
-
Kontakt:
-
Voćko
-
Kontakt:
Čekaju Gospu u Međugorju, bez zajebancije sad njima Fudbal nije toliko intertesantan dok je kosarkaska dovrana stalno ispunjena

-
black hole
-
Kontakt:
Postao/la black hole » 26 sep 2010, 17:55
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala

-
mak_033
-
Kontakt:
Sasvim realan post. Mesari nam ne trebaju u PL BiH. Izbaciti Slobodu, Travnik, Slaviju i ostale..
Nek se najbolji bore u normalnim okolnostima
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
-
ljutinar
-
Kontakt:
Kakve veze ova tema ima sa Škriparima, kakve veze ovo tvoje pitanje ima sa ovom temom. Ovdje ne piše nitko od Škripara ,Škripari su gdje su uvijek i bili, na svom forumu :ugeek:
-
opet ja
-
Kontakt:
ljutinar je napisao/la:
Kakve veze ova tema ima sa Škriparima, kakve veze ovo tvoje pitanje ima sa ovom temom. Ovdje ne piše nitko od Škripara ,Škripari su gdje su uvijek i bili, na svom forumu :ugeek:
dobro onda cu i ja na vas forum

-
opet ja
-
Kontakt:
Bih znaci veliko B a ostalo malim ! moram te ispravit

-
black hole
-
Kontakt:
Postao/la black hole » 27 sep 2010, 21:08

-
dabev2mo
-
Kontakt:
Fukare ima problema sa busovima,često se kvare pa se sami zapale.....
-
black hole
-
Kontakt:
Postao/la black hole » 27 sep 2010, 22:24
dabev2mo je napisao/la:
Fukare ima problema sa busovima,često se kvare pa se sami zapale.....
haha

-
opet ja
-
Kontakt:
Fukare ima problema sa busovima,često se kvare pa se sami zapale.....[/quote]
haha

[/quote]
a ko je ovdje fukara??

nego bolje i to nego slusati prijenos voljenog kluba preko radija

ahh da vi nemate radio u onoj selendri
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, Balorda, bhfanatic14, bordobijeli, Combattente87, elSaik, ErosViverosViv, Google [Bot], Hrammm1921, mosarajvosa83, Tuce11, Zeko87, Zlatu075 i 81 gost.