Android je napisao/la:Sto sta fali njemu hah
Ne znam, nije mi nista bolji od Bralica npr, meni barem... A i ima ugovor do 12 mjeseca 2018e po TMu
Android je napisao/la:Sto sta fali njemu hah
I ne treba nam bolji od Bralićasb1996 je napisao/la:Android je napisao/la:Sto sta fali njemu hah
Ne znam, nije mi nista bolji od Bralica npr, meni barem... A i ima ugovor do 12 mjeseca 2018e po TMu
Dobro jutro KolumboMirokatic99 je napisao/la:Moguci protivnici Širokog : Domžale (Slovenija), Gabala (Azerbejdžan), Dinamo Tbilisi (Gruzija), Rangers (Škotska) i Apollon Limassol (Cipar).
Dobro jutro Amerigo Vespucivolimsiroki je napisao/la:Dobro jutro KolumboMirokatic99 je napisao/la:Moguci protivnici Širokog : Domžale (Slovenija), Gabala (Azerbejdžan), Dinamo Tbilisi (Gruzija), Rangers (Škotska) i Apollon Limassol (Cipar).
Protiv Glasgowa nam dajem puno vece sanse,mozda 40-60 u njihovu korist. Vole i podcjeniti a nisu kao nekad,uostalom ispali su od amatera s Gibraltara proslo ljeto.LoveSB96 je napisao/la:Da sumiramo:
-Dinamo Tbilisi najrealniji za prolaz, vecinom igraju gruzijci, jeftiniji od nas, a vjerojem i manje talentirani.
- Domzale najbliže gostovanje, ne bi bilo lose otic u Sloveniju, oko 550km udaljeno, protiv njih manje sanse za prolaz, po meni 60-40%
-Gabala stari poznanik iz Europe, vec smo ih izbacili jednom, od tada su vrlo dobri u Europi i sigurno da nisu dobar izbor, em daleko, em su jaci, 75-25% po meni .
- Rangersi najatraktivniji protivnik, trener im je veliki Steven Gerrard, ako vec moramo ispast volio bi da to bude od njih, jos jedno veliko klupsko i trenersko ime na Pecari, 85-15%
-Apollon sigurno najteži protivnik, prosle godine igrali skupine Europske lige sa Evertonom, Atalantom i Lyonom, mislim da su zavrsili treci i da su bili tvrd orah, protiv njih bas nikakve sanse ne vidim, nazalost 95-5%.
Dobro se zatrese jbteOrjuna je napisao/la:Prisiče me, šta ovo bi :O
since1948 je napisao/la:Mali je zvijer i u Hrvatskoj bio,ovdj ce pojest sve. Samo nikako mi se ne svidjaju ove posudbe,imamo li barem pravo otkupa po sadsnjoj cijeni u slucaju da npr eksplodira i zabije 10-15 golova. Da ga mozemo pod ugovor uzet