a Cocalić?MU'MIN T.M. je napisao/la:umjesto: Šehića-Gušo,Kuduzovića-Amanaka(ko ga se sjeća),Vugdalićtm_ludak je napisao/la:Najbolji sastav Želje zadnjih 5 godina
--------------------------------Šehić---------------------------------
Šimić----------Mulalić-----------------Kuduzovic-------Radovanovic
--------------------------Jahić----------------------------------------
Štilić----------Zeba----------------------Bekrić------------Vladavić
------------------------Dialiba-----------------------------------------
Samo 3 igraca iz danasnje ekipeŠehić zasluzeno , Radovanovic samo zato sto nisamo imali boljeg beka hrkaća na brojim ! Zeba Odlican !
sad bi drmali ligom da nam je ova ekipa ! al ne PL nego LP !
Radovanovića-definitivno Admir Kajtaz
ostlo,koliko toliko može
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Do mene je 
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Ovi iz Borca (Vukelja i Muminović) se baš sad našli oporavljati. Doduše, opet i ima povrijeđenih (Maksimović i Damjanović). Nisam pratio šta je Borac dobavlj'o za ovu sezonu, ali tek sad vidim da fakat imaju dobrih igraća za ove naše lige. Bojim se da su igrački jači ako ništa imaju jaču klupu. Koliko je to važno tek sad mi vidimo kad su krenule teške povrede (Bogičević i Bajro) pa i ove relativno lakše (Radovanović i Marković). Morat ćemo ako je ikako moguće uraditi šta na pauzi u smislu dovođenja igraća jer ovako realno igrački su jači. Doduše sve ostalo je na našoj strani. Krivo mi je što nismo nekoga lakšeg dobili jer bi se do četvrtfinala mi sigurno bolje popunili i imali puno veće šanse za osvajanje Kupa.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Znam ja da je to stvar individualca ali Kuduz me bas "ubode" u oci. Ko god da sastavi ja ga ne mogu prihvatiti u najboljih 11 ..boccaccio je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:Sto me ubode u oci Kuduzovicevo ime medju "najboljih 11" ... Kako bas njega ugura na tu poziciju? Mislim da je Damir Memisevic puno bolji igrac od njega na toj poziciji.
ali slusaj Stole,nemoj da te bode nista jaro
...svako to individualno sastavlja,i sada kada bi svi poceli pisati sastav koji je njemu najbolji,tesko da bi se nasla dva ista sastava
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
titula2010
- Kontakt:
A Kamber i naravno Edin Visca!
mora neko i na klupu 
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
ne svidja mi se kod ove pjesme samo ovaj pocetak, gdje se cuje djeciji glas, jer slican fazon ima pjesma za BBB, kad ono dijete na pocetku prvo otpjeva " o Boze hvala ti, sto purgeri smo mi..."
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
vjeran1987
- Kontakt:
ja koliko sam mogao upratiti od tvoja 4 posta sva 4 su ovaj klip,odvadi maloscootzzZz je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
Dželo Muharemović je daleko najbolji Željin igrač poslije rata. Mislim da mora imati mjesta u najboljih 11...
rekoh zadnjih 5 godina !benya99 je napisao/la:Dželo Muharemović je daleko najbolji Željin igrač poslije rata. Mislim da mora imati mjesta u najboljih 11...
Sto se mene tice, sadikovic bi morao naci mjesto u prvih 11 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- samir_tm87
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:Sto se mene tice, sadikovic bi morao naci mjesto u prvih 11
gdje je tu Lazo Popovic
Sadikovic, Kuduzovic, Spahic sve bolji od boljegSeyo_TM je napisao/la:Sto se mene tice, sadikovic bi morao naci mjesto u prvih 11
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
A koji bi po vama bio najbolji poslijeratni sastav ?
I naravno DudićSeyo_TM je napisao/la:Sto se mene tice, sadikovic bi morao naci mjesto u prvih 11
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
A najbolji (najsretniji) napadači koji nisu dugo nosili plavi dres, i največi pehovi od napadača......Omar500 je napisao/la:A koji bi po vama bio najbolji poslijeratni sastav ?
Sjetimo se jednog Huljeva, Avdije, Mekića, Guve, Zubana,....
ILi ti ga s druge strane Prepolija, Obada, Dudića....
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
kruzikOmar500 je napisao/la:A koji bi po vama bio najbolji poslijeratni sastav ?
buki, alihodzic, mulalic, radovanovic
stilic, beslija, muharemovic, bekric
vazda, muratovic
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
Manijak sa sjevera
- Kontakt:
Baotic (golman)
Joldic (desni bek)
Kajtaz (lijevibek)
Mulalic (stoper)
Alihodzic (stoper)
Biscevic (veza)
Bešlija (veza)
Gredic (veza)
Stilic (veza)
Guvo (napad)
Muharemovic (napad)
Joldic (desni bek)
Kajtaz (lijevibek)
Mulalic (stoper)
Alihodzic (stoper)
Biscevic (veza)
Bešlija (veza)
Gredic (veza)
Stilic (veza)
Guvo (napad)
Muharemovic (napad)
Bez Ive Huljeva ma dajtm84 je napisao/la:kruzikOmar500 je napisao/la:A koji bi po vama bio najbolji poslijeratni sastav ?
vazda, muratovic
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma ovi mi prvi padose napamet... naravno huljev je igracina i ono sto je uradio za klub svaka mu cast... meni jedan od najdrazih i najboljih igraca zelje poslije rata... ima tu i guvo, zubanovic itd...pile87 je napisao/la:Bez Ive Huljeva ma dajtm84 je napisao/la:kruzikOmar500 je napisao/la:A koji bi po vama bio najbolji poslijeratni sastav ?
vazda, muratovic
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 26 gostiju.