DamirT je napisao/la:
Nije ni Spartaks iz Latvije los.Ulozili su dosta para u infrastrukturu i igrace.
Nitko od njih nije los, samo sam rekao da je Zrinjski kvalitetniji, barem meni djeluje tako. Jedino mi je Trnava tu negdje. Latvijci djeluju OK, imaju fin stadioncic (vuce mi na Kamberovic

), ali mi njihova ekipa ne djeluje nesto. Vjerojatno ni njima Zrinjski ne djeluje nesto, sve su to vecinom nepoznata imena. Najpoznatije ime je njihov kapetan, Aleksandar Kosoric, bivsi igrac Zeljeznicara i Radnika iz kojeg je i otisao u Spartaks.
Nesto jako bitno. U Latviji je odigrano 11 kola, a Spartaks je drugi s 22 boda (7-1-3). Prvoplasirani im bjezi 6 bodova. To sto njihova liga traje moze biti plus, jer ih Zrinjski stigne skautirati u pravim natjecateljskim utakmicama i stignu vidjeti njihovu pravu snagu. Minus je to sto su oni u natjecateljskoj formi i uigrani su, mada to ne mora znaciti da su uigraniji od Zrinjskog. Imaju vec tri poraza u ligi, to moze znaciti da nisu u nekoj sjajnoj formi. Ja u svakom slucaju vidim sansu Zrinjskog protiv njih.
Ako ima netko upuceniji bilo bi dobro da napise ponesto. Ne pratim njihovu ligu, mogu ovako povrsno pogledati podatke i procjeniti. Mozda i grijesim, ne samo za njih, za sve moguce protivnike.