BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

PiazzaGrande

Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.

Post Postao/la PiazzaGrande » 15 jun 2018, 19:13

hlive je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:
hlive je napisao/la:
Malo vise
Izvlacenje je u srijedu 20.6.
19.06. :kafa:

Vidjet cemo :salut:

;)
Cek ti vjer mislis na Zrinjski? Da, vama jest 19.6., ja mislim na 1. i 2. pretkolo EL :thumbup:
Zar se igra još to natjecanje, nisu ga ukinuli?! :o :D
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 18 jun 2018, 13:35

Potencijalni protivnici Zrinjskog su: Spartak Trnava (Slovačka), Valetta (Malta), Alashkert (Armenija), Sutjeska (Crna Gora), Spartaks (Latvija) i Flora (Estonija).
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 jun 2018, 13:38

Ako izbjegnu slovake, ostalo lako prolaze
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 18 jun 2018, 13:45

To bi trebalo biti tako.

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 18 jun 2018, 14:25

Suki46 je napisao/la:Potencijalni protivnici Zrinjskog su: Spartak Trnava (Slovačka), Valetta (Malta), Alashkert (Armenija), Sutjeska (Crna Gora), Spartaks (Latvija) i Flora (Estonija).
nadam se da ce dobiti slovake, da vidimo koliko mogu protiv respektabilnog protivnika...
45515

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 jun 2018, 15:02

Dobra grupa, vecina je prolazna, a pitanje je jel moze Zrinjski napraviti cudo i proci nekoga u evropi.
Da se prisjetimo:
2000-te ih je izbacila Vestra Frolunda
2005- Dudelange, nakon pobjede 1-0 gore kuci su izgubili 4-0 nakon produzetaka
2006 - Prosli Marsalcoxa sa Malte a izbacio ih Petak Tikva
2007 - Partizan im dao 11 komada u 2 utakmice, ali su prosli dalje zbog suspenzije Partizana, pa ih izbacio Rabotnicki
2008 - Prosli Vaduz, izbacila ih Braga
2009 - Izbacio ih Slovan Bratislava
2010 - najbolji nastup, prosli 2 pretkola Tobol i Tre Pene, pa ih izbacio Odense
2013 - prosli Santa Colomu pa ih izbacio Plodiv
da bi ih u narednim godinama izbacili odmah Maribor, Sirak, Legia i Maribor.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 18 jun 2018, 15:21

grbavicka je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Potencijalni protivnici Zrinjskog su: Spartak Trnava (Slovačka), Valetta (Malta), Alashkert (Armenija), Sutjeska (Crna Gora), Spartaks (Latvija) i Flora (Estonija).
nadam se da ce dobiti slovake, da vidimo koliko mogu protiv respektabilnog protivnika...
Valjda smo se dosad uvjerili sta oni mogu u Europi.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 18 jun 2018, 15:42

a kad su one predgrupe za Evropsku ligu?

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 18 jun 2018, 16:09

Bazinga12345 je napisao/la:
grbavicka je napisao/la:
Valjda smo se dosad uvjerili sta oni mogu u Europi.
sramotili se gdje stignu i ne stignu... :urnebes:
45515

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 18 jun 2018, 16:18

Lagano sve dobit, nadam se da ce nas protivnici podcjenit jer dolazimo iz BH lige, ali trebamo dokazat da odskacemo iz tih okvira.
The Nobles ⚔

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 jun 2018, 16:19

E to je grupa. Sad se vidi sta je mjesto nositelja.

Sa Spartakom bi mogli biti problema. Dosta su cvrsta ekipa i ne ispadaju lako iz Europe. Izbacivala ih Austria Bec na penale i PAOK za jedan gol u zadnja dva izleta u Europu. Al tu je jos i njihovo mucenje s Olimpicom, pa ispadanje od Sarajeva. Nije da Zrinjski nema sanse, rekao bih da je 50-50. Spartak definitivno ekipa koju zelis izbjeci.

Ostali protivnici su mi svi tu negdje. Najlosija mi djeluje Valletta, ali su nedavno dobro namucili Zvezdu. Alashkert je daleko i bilo bi ih dobro preskociti. Sa Sutjeskom postoji mogucnost incidenta, mada vjerujem da bi njih navijaci Zrinjskog najvise zeljeli, jer su blizu, a prolaz je vrlo moguc. Spartaks i Flora mi djeluju kao mozda najbolje opcije iz svih kuteva gledanja.

I da se razumijemo. Ni jedan od protivnika nije toliko los da mislim da ih Zrinjski mora nagaziti. Sa svima ce biti tesko, ali uz ozbiljan pristup Zrinjski mora proci sviju. Samo bih za Spartaka razumio da ispadnu.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 jun 2018, 16:31

Signore je napisao/la:E to je grupa. Sad se vidi sta je mjesto nositelja.

Sa Spartakom bi mogli biti problema. Dosta su cvrsta ekipa i ne ispadaju lako iz Europe. Izbacivala ih Austria Bec na penale i PAOK za jedan gol u zadnja dva izleta u Europu. Al tu je jos i njihovo mucenje s Olimpicom, pa ispadanje od Sarajeva. Nije da Zrinjski nema sanse, rekao bih da je 50-50. Spartak definitivno ekipa koju zelis izbjeci.

Ostali protivnici su mi svi tu negdje. Najlosija mi djeluje Valletta, ali su nedavno dobro namucili Zvezdu. Alashkert je daleko i bilo bi ih dobro preskociti. Sa Sutjeskom postoji mogucnost incidenta, mada vjerujem da bi njih navijaci Zrinjskog najvise zeljeli, jer su blizu, a prolaz je vrlo moguc. Spartaks i Flora mi djeluju kao mozda najbolje opcije iz svih kuteva gledanja.

I da se razumijemo. Ni jedan od protivnika nije toliko los da mislim da ih Zrinjski mora nagaziti. Sa svima ce biti tesko, ali uz ozbiljan pristup Zrinjski mora proci sviju. Samo bih za Spartaka razumio da ispadnu.
Nije ni Spartaks iz Latvije los.Ulozili su dosta para u infrastrukturu i igrace.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 18 jun 2018, 16:35

Flora bi bila idealan protivnik za Zrinjski, nije toliko daleko a ne mogu apsolutno ničim zaprijetiti jer je razlika u kvalitetu ogromna
ZELJEZNICAR 1921!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 jun 2018, 16:54

DamirT je napisao/la: Nije ni Spartaks iz Latvije los.Ulozili su dosta para u infrastrukturu i igrace.
Nitko od njih nije los, samo sam rekao da je Zrinjski kvalitetniji, barem meni djeluje tako. Jedino mi je Trnava tu negdje. Latvijci djeluju OK, imaju fin stadioncic (vuce mi na Kamberovic :mrgreen: ), ali mi njihova ekipa ne djeluje nesto. Vjerojatno ni njima Zrinjski ne djeluje nesto, sve su to vecinom nepoznata imena. Najpoznatije ime je njihov kapetan, Aleksandar Kosoric, bivsi igrac Zeljeznicara i Radnika iz kojeg je i otisao u Spartaks.

Nesto jako bitno. U Latviji je odigrano 11 kola, a Spartaks je drugi s 22 boda (7-1-3). Prvoplasirani im bjezi 6 bodova. To sto njihova liga traje moze biti plus, jer ih Zrinjski stigne skautirati u pravim natjecateljskim utakmicama i stignu vidjeti njihovu pravu snagu. Minus je to sto su oni u natjecateljskoj formi i uigrani su, mada to ne mora znaciti da su uigraniji od Zrinjskog. Imaju vec tri poraza u ligi, to moze znaciti da nisu u nekoj sjajnoj formi. Ja u svakom slucaju vidim sansu Zrinjskog protiv njih.

Ako ima netko upuceniji bilo bi dobro da napise ponesto. Ne pratim njihovu ligu, mogu ovako povrsno pogledati podatke i procjeniti. Mozda i grijesim, ne samo za njih, za sve moguce protivnike.

Whiteredangel
Kontakt:

Post Postao/la Whiteredangel » 18 jun 2018, 17:01

1. pretkolo sutjeska,2. Dinamo
Na prvo mjesto stani i ostani!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 jun 2018, 17:38

Signore je napisao/la:
DamirT je napisao/la: Nije ni Spartaks iz Latvije los.Ulozili su dosta para u infrastrukturu i igrace.
Nitko od njih nije los, samo sam rekao da je Zrinjski kvalitetniji, barem meni djeluje tako. Jedino mi je Trnava tu negdje. Latvijci djeluju OK, imaju fin stadioncic (vuce mi na Kamberovic :mrgreen: ), ali mi njihova ekipa ne djeluje nesto. Vjerojatno ni njima Zrinjski ne djeluje nesto, sve su to vecinom nepoznata imena. Najpoznatije ime je njihov kapetan, Aleksandar Kosoric, bivsi igrac Zeljeznicara i Radnika iz kojeg je i otisao u Spartaks.

Nesto jako bitno. U Latviji je odigrano 11 kola, a Spartaks je drugi s 22 boda (7-1-3). Prvoplasirani im bjezi 6 bodova. To sto njihova liga traje moze biti plus, jer ih Zrinjski stigne skautirati u pravim natjecateljskim utakmicama i stignu vidjeti njihovu pravu snagu. Minus je to sto su oni u natjecateljskoj formi i uigrani su, mada to ne mora znaciti da su uigraniji od Zrinjskog. Imaju vec tri poraza u ligi, to moze znaciti da nisu u nekoj sjajnoj formi. Ja u svakom slucaju vidim sansu Zrinjskog protiv njih.

Ako ima netko upuceniji bilo bi dobro da napise ponesto. Ne pratim njihovu ligu, mogu ovako povrsno pogledati podatke i procjeniti. Mozda i grijesim, ne samo za njih, za sve moguce protivnike.
I ja očekujem koga god Zrinjski treba proći mada bi Valeta bila najbolja opcija.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 jun 2018, 17:58

imaju prakticno otvoren put do 3. pretkola EL a budu li i tu nosioci onda i do playoffa tako da je do njih, vidjet cemo hoce li iskoristiti ovu sansu i dobrih para se domoci
Pyro is not a crime !

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 18 jun 2018, 18:54

Mogući protivnici Željezničara:

Chikchura Sachkhere (Gruzija)
Vaduz (Lihtenštajn)
Narva Trans (Estonia)
Cefn Druids (Vels)/Trakai (Litvanija)
Gandasar-Kapan (Armenija)
UE Sant Julia (Andora)/Gzira United (Malta).

Mogući protivnici Sarajeva:

Ferencvaroš (Mađarska)
Petrocub (Moldavija)
Laci (Albanija)
Engordany (Andora) / Folgore (San Marino)
Banants (Armenija)

Mogući protivnici Širokog:

Domžale (Slovenija)
Gabala (Azerbejdžan)
Dinamo Tbilsi (Gruzija)
Rangers (Škotska)
Apollon Limasson (Kipar)

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 18 jun 2018, 19:15

Sarajevo ima Ferencvaros kao potencijalnog protivnika sto je itekako nesretno kada se uzme u obzir da si nosioc i da je tek prvo pretkolo. Ostali protivnici su poprilicno slicni izmedju Zeljeznicara i Sarajeva. Siroki Brijeg je poprilicno nesretan kada je rijec o mogucim protivnicima, nimalo bezazleni.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 jun 2018, 19:18

Bravo, daj nam Ferencvaros da ispadnemo odmah ccc...inace Siroki bas **** grupu ima, po meni su im Domzale po mjeri, a sto se Zelje tice pa trebalo bi da mogu proci bilo koga od ovih mogucih protivnika
Pyro is not a crime !

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.