amypitar je napisao/la:U ovoj jad ligi ,nasa jedina nada je da ni druge ekipe igracki u sezonu ne ulaze nista jace, da ne kazem da su trenutno losije.
Posebno zeljo i listica su mnogo mijenjali,mi smo ostali bez Sarica i Kuzmanovica koji je odigrao zadnje 2-3 utakmice dobro.Tu je Zrinjski koji je uz nas najmanje mijenjao,i trenutno igracki su najjaca ekipa.Po meni uz jednog dobrog napadaca,lijevo krilo i Dupovca za ovu ligu imamo pristojnu ekipu.Tako nam je kako nam je ,al je sustina da Premijer liga svake godine unazaduje poprilicno.
lijevog beka nemoj krila više
mada mislim da oni ne traže beka uopšte nego playa, špica i stopera...
opet radimo istu grešku ko i lani , i godinu prije, nemamo jake igrače koji odskaču nego tovarimo na svaku poziciju po nekoliko prosjek igrača...ubjeđen sam da sa 4-5 jakih možemo ostalo puniti juniorima, taman ne uzeli ništa izgledat će bolje i bit će i navijačima draže gledati...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače