tacnoCartman je napisao/la:Halid bi barem uspio motivisat igrace. Ovaj mrtvac ne bi ni Gattusa mogo napalit.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
tacnoCartman je napisao/la:Halid bi barem uspio motivisat igrace. Ovaj mrtvac ne bi ni Gattusa mogo napalit.
Pa zapjevaju u duetu, Jednooki Bešlić feat. Jednooki ČekoLos*Blancos je napisao/la:Ma neka povede Halida Beslica sa sobom u Albaniju mozda pobijedimo
![]()
bice vesalo
O Ćiri se ne treba pričat, on sam sve iznese... I što treba i što ne... A da ne govorimo o njegovim lažima itd itd... Gdje i koga je za rat čuvao i kleo se u njega...Virtu4l je napisao/la:Zašto bi? O Ćirinom sinu ste pisali danima...
Naravno, ne mogu se upoređivati. Safet kao igrač ima fudbal u malom prstu, kao trener je chuna, Ćiro kao trener ima fudbal u malom prstu i ništa više.GunnerS je napisao/la:O Ćiri se ne treba pričat, on sam sve iznese... I što treba i što ne... A da ne govorimo o njegovim lažima itd itd... Gdje i koga je za rat čuvao i kleo se u njega...
@Virtual, mislim da Ćiro i Sušića ne možeš poredit po tome, zato...
Ne, nije al čovjek nije lagao da je pomagao ovom ili onom nego je otišao spasio svoju guzicu kao mnogi al ne govori kako je volio BiH-a, kako je bio za to, ono... Barem šuti i ne puni ljudima glave lažima, o ovome i onome... A Ćiro sve što je rekao o patritizmu je slagao, jer svaki normalan čovjek zna šta i ko je Ćiro, al et... dosta od mene...Virtu4l je napisao/la:Naravno, ne mogu se upoređivati. Safet kao igrač ima fudbal u malom prstu, kao trener je chuna, Ćiro kao trener ima fudbal u malom prstu i ništa više.GunnerS je napisao/la:O Ćiri se ne treba pričat, on sam sve iznese... I što treba i što ne... A da ne govorimo o njegovim lažima itd itd... Gdje i koga je za rat čuvao i kleo se u njega...
Što se tiče patriotizma, pa realno, ni Safet nije neki veliki patriota.
@Virtual drage oci moje ne kenjuckaj.Virtu4l je napisao/la:Naravno, ne mogu se upoređivati. Safet kao igrač ima fudbal u malom prstu, kao trener je chuna, Ćiro kao trener ima fudbal u malom prstu i ništa više.GunnerS je napisao/la:O Ćiri se ne treba pričat, on sam sve iznese... I što treba i što ne... A da ne govorimo o njegovim lažima itd itd... Gdje i koga je za rat čuvao i kleo se u njega...
Što se tiče patriotizma, pa realno, ni Safet nije neki veliki patriota.
Nigdje veze svega mi...armageddon666 je napisao/la:Neka mi mozemo gledati Partizana i ostale neke usrane klubove ,a reprezentaciju i ne moramo
Prevod ovog dijela bi glasio:"Kada nismo do ovog trenutka pobijedili renomirane reprezentacije, nećemo(ne trebamo) ni sada."harishp je napisao/la:Ti promjeni pricu u dva posta sad pa sad.![]()
Ako te boli briga,zasto onda poredis Papeta i Ciru u vezi patriotizma.Neuporedivo
Makar ti ohani,jer znam da za razliku od drugih imas makar neke corbe u glavi.
O mlacenju prazne slame se zna.
Mi u 14 godina jednu jedinu vecu repku pobijedili.
A sad u dva tri mjeseca hocemo pobijede protiv Njemacke i Francuske.Daj bjezi tamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.