yebat gaTopnikus je napisao/la:Arezina nije pristao na uslove sadasnje, za Besliju kaze da je smijesan za ovaj posao.. Sutra je sa Sarajevom na sastanku I nista nije gotovo, cak naprotiv.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nek ostane gore, a oni nama neka uplate 40 hiljada za Hirosa.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Arežina nije Messi, i ako dođe dobro došao. Ne znam koja je poenta komentara za Bešliju. To navijač Želje nikada ne bi napisao, čak i da mu je neko rekao.Imamo različite stavove ovdje, za i protiv uprave, pojedinaca, ali ovakve stvari se ne iznose javno.
- DobojskiManijak
- Kontakt:
slažem se ,Bešlija sigurno nije Monchi ali za tipove kao Arežina i njemu slične je Ronaldo u svakom smislu riječi.Monci je napisao/la:Arežina nije Messi, i ako dođe dobro došao. Ne znam koja je poenta komentara za Bešliju. To navijač Želje nikada ne bi napisao, čak i da mu je neko rekao.Imamo različite stavove ovdje, za i protiv uprave, pojedinaca, ali ovakve stvari se ne iznose javno.
https://sportsport.ba/fudbal/sta-je-zel ... anu/280284
Nece ovi dati veliku lovu. Sta je zapeo za Partizan yebo ga on.
Nece ovi dati veliku lovu. Sta je zapeo za Partizan yebo ga on.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... rje/32375/
dobra ova oprema
Sto se Zakare tice, ne davati ga ispod 200 k ojri, pa makar dzaba otiso na zimu
dobra ova oprema
Sto se Zakare tice, ne davati ga ispod 200 k ojri, pa makar dzaba otiso na zimu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Pinki opusti se ... reko ti ja juce danas ce objavit za Mladena a ti se nasekiro bio... hAJMO DALJELjoZee je napisao/la:Nek ostane gore, a oni nama neka uplate 40 hiljada za Hirosa.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
- Kontakt:
Bas mislis da ce ovi ulozit pare u igraca nekog sve i da nam plate, de budi realan.LjoZee je napisao/la:Nek ostane gore, a oni nama neka uplate 40 hiljada za Hirosa.
Sa ugovorom na 2 godine, Arežina je dzaba ako je vrijednost te odstete od 40 hiljada.
Hajde Šarni Arežina, baci nas u trans.
Ocekujem jos kakvog beka dobrog, ovo su igraci koji znaju osvajati trofeje i poznati su što me raduje.
Znaci bek i jedan napadac killer al bas neki kapitalac, nista prosjecno.
Krcmar mi izgleda bas kao da je dobro zagrizao da radi, izgleda bas kao trener, ima spiku.
- plavousrcu
- Kontakt:
Sto ce nam Arezina? Blagojevic, Vranjes i Arezina. Tu veznu liniju ce pozderati svaka protivnicka vezna linija. Nama treba "gatuso" u sredini, nikako jos jedan maneken i znalac kojem je PL vrh vrhova.
Bolje da dodje nama, nego da ode konkurenciji. Sezona je duga. Moze biti povreda. Vidio si sta je sa Ramovicem bilo.plavousrcu je napisao/la:Sto ce nam Arezina? Blagojevic, Vranjes i Arezina. Tu veznu liniju ce pozderati svaka protivnicka vezna linija. Nama treba "gatuso" u sredini, nikako jos jedan maneken i znalac kojem je PL vrh vrhova.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- plavousrcu
- Kontakt:
To si upravu samo mislim da je gomilanje u pitanju dok na pozicijama gdje skripi ne radimo nista. Onda imas i problem ako je jedan od njih na klupi. Ne treba nam to po meni.TMovac je napisao/la:Bolje da dodje nama, nego da ode konkurenciji. Sezona je duga. Moze biti povreda. Vidio si sta je sa Ramovicem bilo.plavousrcu je napisao/la:Sto ce nam Arezina? Blagojevic, Vranjes i Arezina. Tu veznu liniju ce pozderati svaka protivnicka vezna linija. Nama treba "gatuso" u sredini, nikako jos jedan maneken i znalac kojem je PL vrh vrhova.
-
- Kontakt:
Arezina je Pirlo za Vranjesaplavousrcu je napisao/la:Sto ce nam Arezina? Blagojevic, Vranjes i Arezina. Tu veznu liniju ce pozderati svaka protivnicka vezna linija. Nama treba "gatuso" u sredini, nikako jos jedan maneken i znalac kojem je PL vrh vrhova.
Svidja mi se rad Bešlije iako formalno nije sportski direktor radi u miru i tišini te provjereno.
Transferi nam trebaju kao stvar prestiža, spominjao sam širok roster, ali i cisto da dokazemo da se mozemo sa Zrinjskim nosit.
Arezina je za ovu ligu dobar igrac, mislim da bi se on dobro uklopio kod nas.. Treba nam jos dobar bek, stoper i napadac i ako niko ne ode mozda budemo imali dobru ekipu za Evropu!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne lupaj. Vranjes je igracina za Arezinu i to govori njihova karijera, a sto ga fata kurcobolja je drugo. Arezina je igrac mjesta i poteza za kojeg valja trcati. Ko ce trcati za njega kod nas. Nema trenera koji ce Arezinu i Vranjesa staviti da igraju zajedno. Jos dodajmo njegovu glavu i kocku, ne treba nam za mene.Manijakdolopate je napisao/la:Arezina je Pirlo za Vranjesaplavousrcu je napisao/la:Sto ce nam Arezina? Blagojevic, Vranjes i Arezina. Tu veznu liniju ce pozderati svaka protivnicka vezna linija. Nama treba "gatuso" u sredini, nikako jos jedan maneken i znalac kojem je PL vrh vrhova.
Svidja mi se rad Bešlije iako formalno nije sportski direktor radi u miru i tišini te provjereno.
Transferi nam trebaju kao stvar prestiža, spominjao sam širok roster, ali i cisto da dokazemo da se mozemo sa Zrinjskim nosit.
- MocMahale444
Ne znam sto bi doveli Arezinu. Solidan igrac ali nista posebno. Od 1 do 10 je 3.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Na lijevom krilu smo baš dobro popunjeni prema ovom spisku iz Međugorja: Zajmović, Zec, Veselinović, Mujarić plus Benjamin Šehić koji pokriva oba krila.
Sada zavisi hoće li Slobo defintivno forsirati 3-5-2 formaciju jer u tom slučaju bi Zajmović bio uz Krpića na špicu, rezerva Mujagić, a i može Zec tu uletit.
Opet je upitno šta i kako s ovim krilima u 3-5-2 formaciji, koliko se mogu adaptirati na takav sistem igre? Ako ćeš tako igrati onda moramo računati i SInišu, Aldina Šehića i Mehremića (za kojeg je upitno da li ostaje u Želji) na listu tih igrača koji će biti wingback. Još mi je baš enigma ova formacija sa aspekta naše aktivnosti na transfer tržištu jer onda ako ti ode Zakarić nećeš ganjati tog krilnog napadača kao što je on za ovakav sistem igre. A i ako kojim čudom ostane Zakarić ja ga stvarno ne vidim kao wingbacka.
Mislim ovo je još sve u domenu špekulacije jer nije još definitvno da ćemo igrati tu formaciju.
Sada zavisi hoće li Slobo defintivno forsirati 3-5-2 formaciju jer u tom slučaju bi Zajmović bio uz Krpića na špicu, rezerva Mujagić, a i može Zec tu uletit.
Opet je upitno šta i kako s ovim krilima u 3-5-2 formaciji, koliko se mogu adaptirati na takav sistem igre? Ako ćeš tako igrati onda moramo računati i SInišu, Aldina Šehića i Mehremića (za kojeg je upitno da li ostaje u Želji) na listu tih igrača koji će biti wingback. Još mi je baš enigma ova formacija sa aspekta naše aktivnosti na transfer tržištu jer onda ako ti ode Zakarić nećeš ganjati tog krilnog napadača kao što je on za ovakav sistem igre. A i ako kojim čudom ostane Zakarić ja ga stvarno ne vidim kao wingbacka.
Mislim ovo je još sve u domenu špekulacije jer nije još definitvno da ćemo igrati tu formaciju.
Kenan Hadžić potpisao prijevremeni raskid ugovora
https://fkzeljeznicar.ba/kenan-hadzic-p ... ora/32388/
https://fkzeljeznicar.ba/kenan-hadzic-p ... ora/32388/
Eto ode jedna prevara Hadzic hajde jos Mehremica otjerajte ja pojacanja i govana bas nam je Papac doveo kapitalce 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Nismo odavno raskinuli neki ugovor. Pozeli covjek. 

Zarađujemo li zarađujemo hehe 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 16 gostiju.