FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 17 jun 2018, 18:00

Memara je napisao/la:Club Bruge zainteresovan za Salčina....
Odlično, odma ga za 50.000 eur prodat....

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 17 jun 2018, 18:06

Arezina je novi igrac FKS!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 17 jun 2018, 18:11

sarajevo46 je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Čovjek koji brani grobare kluba jer od kluba ima direktnu korist, a predstavlja se kao navijač, rekao mi je da nemam svoje ja. :salut: :bow:
Ja bi za ovo banove pucao. Bez obzira s koje strane ko proziva. Isto vrijedi i za ove što prozivaju druge kako nisu navijači, a i ove koji prozivaju druge da su agenti i menadzeri.
Tačno je da je ovo tema FK Sarajevo i da se ne treba pisati o članovima pdfa, već o klubu. Ali svako onaj koji podržava, brani i piše pozitivno o ljudima koji su dokazano opljačkali klub za mene nije navijač kluba i neko ko želi dobro klubu! Sve i da se to kažnjava banom, ja ću to uvijek napisati jer je to mrtva činjenica!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 jun 2018, 18:16

Memara je napisao/la:Club Bruge zainteresovan za Salčina....
Super odmah ga utrapit, tako mi zamisljamo nasu buducnost sa Akademijom!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

vorkapa
Kontakt:

Post Postao/la vorkapa » 17 jun 2018, 18:32

Kalezić šuplja.Novinari i tamo neki njegov agent pokušavaju ga uvalit na Koševo.Nikakvu on razliku ne pravi,bolan ne bio pa on nije ni u Vojvodini bio standarni igrač.Da je dobar ostao bih u Novom Sadu.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 jun 2018, 18:42

Više bi volio da sve djeca igraju, nego ovi panjevi, od golmana do napadača. Makar znaš da igraju djeca, i da će makar jedan se iskristalizirat u pravog igrača.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 17 jun 2018, 18:49

Izgleda arezina bas novi igrač

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 jun 2018, 18:59

kraljlavova je napisao/la:Izgleda arezina bas novi igrač
Izgleda sad nista od Arezine posle tvog posta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 17 jun 2018, 19:06

Ovo mi miriše na spin forumskog puka iz Zvroničke prije nego objave da je Arežina njihov.
Samo naprijed Saraj'vo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 jun 2018, 19:39

Šta god da je, po meni nepotreban transfer. Solidan igrač na terenu al šifra u glavi, na nepotrebnoj poziciji, gdje smo dobro popunjeni. Deficitarne pozicije su štoper, lijevi bek, krilo i napadač, a ne centralni vezni.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 17 jun 2018, 19:54

SNSa je napisao/la:Arezina je novi igrac FKS!
Ako ovo bude istina, meni ce bijednici iz kluba zacepiti usta jedno vrijeme. Jbg, gotivim ga, zna lopte i konacno neko ko zna izvesti korner, slobodni itd.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 17 jun 2018, 20:19

skoroalen je napisao/la:Šta god da je, po meni nepotreban transfer. Solidan igrač na terenu al šifra u glavi, na nepotrebnoj poziciji, gdje smo dobro popunjeni. Deficitarne pozicije su štoper, lijevi bek, krilo i napadač, a ne centralni vezni.
Cuj nepotreban....a izvini s kim smo to na toj poziciji tako dobro popunjeni....Sa Velkoskim koji kad padne u formi najgori je igrac na terenu ubjedljivo i treba mu 2 mjeseca da dodje sebi....ili pak mislis na famoznu desetku koja je dobila najvise zutih kartona u istoriji svih desetki.....
Zadnja izmjena: GangEvil, dana/u 17 jun 2018, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2018, 20:24

Tele33 je napisao/la:Ovo mi miriše na spin forumskog puka iz Zvroničke prije nego objave da je Arežina njihov.
Tako nekako zato svi :silent:

Al kurcili bi se vala kad bi uzeli Besirevica i njega,odma bi se mi digli nesto pisaj po sirotinji(konkurenciji) :urnebes: Sve bi mi zaboravili
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 jun 2018, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 17 jun 2018, 20:25

skoroalen je napisao/la:Šta god da je, po meni nepotreban transfer. Solidan igrač na terenu al šifra u glavi, na nepotrebnoj poziciji, gdje smo dobro popunjeni. Deficitarne pozicije su štoper, lijevi bek, krilo i napadač, a ne centralni vezni.
Treba nam ako je istina naravno. Saric otisao, a od smlate Rahmanovica nema nista. Kako nepotreban brate dragi ?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 jun 2018, 20:31

suarez000000 je napisao/la:
Treba nam ako je istina naravno. Saric otisao, a od smlate Rahmanovica nema nista. Kako nepotreban brate dragi ?
Pa svakako Ce ti Krste uvijek prvi igrati poluspica,a moze i Crepulja kao i Rahmanovic.Mada nbt meni bi bilo drago da Arezina dodje.Sigurno kvalitetan igrač.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 17 jun 2018, 20:38

@mma_hz Rahmanovic bezveze igrac realno, Crepulja ni tamo ni vamo, a Krste moguce da ce igrat, ali treba ti kako god okrenes radi kvaliteta a i Saric ide. Arezina fin igrac,ima bubice u glavi, ali mozda bezveze pricamo o njemu ko zna gdje ce potpisat on.

Hirurg
Kontakt:

Post Postao/la Hirurg » 17 jun 2018, 21:08

SarajevoJeBordo je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Čovjek koji brani grobare kluba jer od kluba ima direktnu korist, a predstavlja se kao navijač, rekao mi je da nemam svoje ja. :salut: :bow:
Ja bi za ovo banove pucao. Bez obzira s koje strane ko proziva. Isto vrijedi i za ove što prozivaju druge kako nisu navijači, a i ove koji prozivaju druge da su agenti i menadzeri.
Tačno je da je ovo tema FK Sarajevo i da se ne treba pisati o članovima pdfa, već o klubu. Ali svako onaj koji podržava, brani i piše pozitivno o ljudima koji su dokazano opljačkali klub za mene nije navijač kluba i neko ko želi dobro klubu! Sve i da se to kažnjava banom, ja ću to uvijek napisati jer je to mrtva činjenica!
Stvarno nisam primjetio da neko podržava trenutnu Upravu, a bogami niko od nas nije zadovoljan rezultatima kluba u posljednje
vrijeme, pa čak ni Zip kojeg često prozivate zbog toga. Jedni su radikalni i idu iz krajnosti u krajnost, dok su drugi umjereni...
Evo recimo prelistah posljednjih nekoliko stranica i vidim da trojica forumaša prozivaju trojicu različitih likova etiketirajući ih
kao tamo nekog bivšeg forumaša. Zbog čega, konfuzija neka, šta, ne razumijem... Dajte dogovorite se ko je od njih taj neko,
ne mogu svi biti, nema šanse. Uostalom šta i da jeste, eto šta? To su oni kao bolji od njega ? Ili je to ipak taktika, ono kao daj
diskredituj ovoga jer pobogu ne misli kao mi i puca nam kontre. Kako, pa zalijepi im etiketu bivšeg člana i to je to.
Ma hajde, provaljeno i izlizano... Svi smo mi razočarani, pa i nemoćni čini mi se da nešto promijenimo na bolje, ali dajte
nema smisla više, spustite lopticu.
1946

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 17 jun 2018, 21:10

@hirurg cim se ne slazes sa forumskom elitom il si neki bivsi clan, ili si iz uprave, ili sin, ili komsija, brat itd. Napaceni izgoreni mozgovi.
Arezina je dobar igrac, a takvi su dobro dosli. Duga sezona, povrede, kartoni, pad u formi.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 jun 2018, 21:36

Dobar bi bio Arežina, jest da ima 3 pozicije minimalno da su prioritetnije, al volio bi da dođe
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jun 2018, 21:38

Da dovedemo jakog lijevog beka napio bi se ko majka.... :D
I treba nam spic za prve postave , Ahmet ima ugovor do 20-te, znaci lagano ce ga odradit mozda dobije produzenje na godinu ako bude fenomenalan, dobar bi bio neki od 25-28 da bas zaigra pravo...
I zamjena za Sarica, znaci play, organizator igre...

Vrlo je moguce i da se uopste ne trazi lijevi bek, tuzno ali vrlo moguce.....krilo ili stoper mogu bit prioritetniji struci....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, Venom i 30 gostiju.