NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Dolazi vam Turčin
Po svemu sudeci u narednim danima bi trebali stici Matic i Turcin. Al kakve su situacije s Rijekom u zadnje vrijeme sacekat cemo jospenke je napisao/la:Ne znam,to bi se trebalo rješiti čim prije,s posudbe su im se vratili i Turčin iz Rudeša fin igrač,Čanađija i još neki lijevi bek iz Olimpije. Turcina i Čanađiju bih isto rado prihvatio.LoveSB96 je napisao/la:penke je napisao/la:Odšteta za Stipu je ostala ista,al u suprotnom pravcu bi trebali poslati barem jednog ili dvojicu igrača.
Izgleda da Ayayi i Solomon se protive dolasku što je dosad i kočilo transfer.
Oce neko od njih dvojice ili neko drugi?
Matić traži inozemstvo,propadne li mogao bi opet na Pecaru.

Turcin,prosle god jedan od boljih igraca Rudesa,22 godine moze igrati na oba krila
Samo jedno ime
Vrijeme mu je da dode visee96BadBoy je napisao/la:Tomislav Mazalović?Istekao mu ugovor sa Interom.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Po Pavićevoj izjavi za SN, traze se dva stopera,vezni i dva ofenzivna... Turcin i Popovic su ta dva po ovim pisanjima na forumu?
-
- Kontakt:
Moji izvori kazu da su Popović i Turcin potpisali
Igraj Široki, ti si najbolji !!
Novi list koji prati Rijeku isto javlja, ali su dodali i Matića što bi bilo jako dobrovolimsiroki je napisao/la:Moji izvori kazu da su Popović i Turcin potpisali
audere est facere!
-
- Kontakt:
Odličnospursman je napisao/la:Novi list koji prati Rijeku isto javlja, ali su dodali i Matića što bi bilo jako dobrovolimsiroki je napisao/la:Moji izvori kazu da su Popović i Turcin potpisali

Igraj Široki, ti si najbolji !!
Popović, Turčin i "naš" Matić. Čini mi se dobra momčad, još jedan jaki stoper tipa Bralić ili Pandža( u mladjim danima) i ja bi bio zadovoljan.
Oko Gordana Bunoze bi se isplatilo potruditi
Popovic riješen 100%, doc ce jos 3-4 igraca, ne znam jel Turčin jedan od njih 
Uglavnom ofanziva je po meni rijesena, sad treba defanzivnu zavrsavat i to je to, mora neko i od mladih iskocit, najvise vjerujem u Marica.

Uglavnom ofanziva je po meni rijesena, sad treba defanzivnu zavrsavat i to je to, mora neko i od mladih iskocit, najvise vjerujem u Marica.
Ako Pavić igra 4-2-3-1 to bi trebalo naprijed izgledat:LoveSB96 je napisao/la:Popovic riješen 100%, doc ce jos 3-4 igraca, ne znam jel Turčin jedan od njih
Dejo - Crni - Turcin ako je istina ovo sto se pise
Bagara
A na klupi smo kakvi?
Popovic, Dino isto krilo moze odigrat, Juric je tu
Valjda ce se to brzo rijesiti s obzirom da je Europa jako blizu...
Fina ekipa ce se skockat
Fina ekipa ce se skockat
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Svi ovi koje sam ranije napisao su dogvoreni 110%,dolazi jedno jako ime u narednim danima..
Samo jedno ime
Jesu Dino i Zloma u punom pogonu?
Da nije to jako ima T.Bpenke je napisao/la:Svi ovi koje sam ranije napisao su dogvoreni 110%,dolazi jedno jako ime u narednim danima..
Nemoj njega ako mislimo na istog.... stoper...Mario94 je napisao/la:Da nije to jako ima T.Bpenke je napisao/la:Svi ovi koje sam ranije napisao su dogvoreni 110%,dolazi jedno jako ime u narednim danima..
Sto sta fali njemu hah
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.