FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

isko1807
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la isko1807 » 17 jun 2018, 11:56

Za razliku od tebe ja odem da gledam fudbal i klub za koji navijam i kojeg volim godinama, i nekad sam razocaran a nekada i sretan ali vjeruj mi da nemam taj problem da na sve gledam pesimisticno. Kad vratim film unazad par godina u osvrnem se na kakvim je granama bio klub i na kakvim je sada onda sam ja presretan. Sira slika je malo kompleksnija jer sam ja prije 10 godina imao vecu platu nego sada a poprilicno je sve bilo jeftinije u odnosu na danas tako da i ta slika koja nam dolazi sa stadiona gdje su posjete razocaravajuce nema bas tolike veze sa fudbalom koliko sa ekonomskom situacijom drustva ovog sto je ostalo, i onda nam utakmice vikendom na lijepom vremenu i ne blatnjavom terenu izgledaju tako sumorno...
Treba malo realno sagledati stvari a realno je da ce svako soju priliku zgrabiti da ode odavde pogotovo zbog ovakvih Bosnaka kao ti ili balija kao ja (kako ti rece)...[/quote]
Cekaj molim te.Jesili ti to upravo napisao da posjeta na stadionu je ekonomska a ne posljedica sunovrata kluba u posljednje 3 godine??[/quote]

Posjecenost ovisi o mnogo cemu, politicko stanje, ekonomija, sigurnost na stadionu (huligani, bakljade), ispravnost lige, kvalitet igraca na terenu, stanje u klubu, stanje na tabeli.
Kad se sve sagleda nama ne ide nista u prilog :urnebes:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 jun 2018, 11:56

StariGrad071 je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Zar je Tatar potpisao?
Potpisat ce, reko Hadzija dobar za klupe, ovigledno ima obje noge i zna trcati pa nakon 3 dana priprema zadovolji ukuse struke

Samo mentolima niko objasnio nije da nama ne trebaju Sisici i Tatari za klupe, mi takve imamo u prvih 11 i trebali smo da dovedemo bolje od takvih, al ceka se kraj roka prelaznog, a politika nam da nijednom igracu ne nudimp vise od 5 milja € , znaci mozemo jos Dupovca ocekivat i Dilavera i juris na 4 mjesto
Gdje je reko hadzija? Realno ovaj tatar je presmijesan igrac, isto ko onaj iz hajduka. Bolju statistiku ima mujakic od ovoga.
Saznat ces za par dana
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 jun 2018, 12:15

:geek:
mma_hz je napisao/la:Covjece dragi,kupio nas milijarder,para imamo na bacanje,Zrinjski uzima titule na nasim otpacima Nikad gora i laksa liga,na nivou amaterske.I opet nas nigdje nema.Dodje Krupa otrese te,Metalhege,Mladost itd itd.Jbt prodaju igrace u stotinama hiljada,imaju najjace sponzore koji su im drugi zavrsavali.Ja pricam o sunovratu i na polju administracije i rezultata.Prije smo vazda konstanta bili,a nedavno smo bili na vrhu novi Dinamo a sad smo nova Mladost DK. u
hoces da kazes da nije sunovrat gdje si bio prije 3 godine i kakve si igrace imao i sada???
Haha reci fino, igraci koji nama nisu valjali, igraci koje smo otjerali u Zrinjskom uzimaju titule.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 jun 2018, 12:17

Jel moguce da nasi ne razmisljaju o dovodjenju lijevog beka, da je prijateljstvo Husrefa i Bekicevog menadjera Denima Rahmanovica vece od kluba, da se Bekicu ne dovodi konkurencija vec drugu sezonu za redom samo a bi imo zacementirano mjesto u prvih 11
Legenda nasa, vojnik kluba ...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 17 jun 2018, 12:24

Inijesta je napisao/la:Jel moguce da nasi ne razmisljaju o dovodjenju lijevog beka, da je prijateljstvo Husrefa i Bekicevog menadjera Denima Rahmanovica vece od kluba, da se Bekicu ne dovodi konkurencija vec drugu sezonu za redom samo a bi imo zacementirano mjesto u prvih 11
Legenda nasa, vojnik kluba ...
Prije bih rekao da je Denim dobar s nekim iz kluba, jer i kad nas je Jesic i Cala vodili vazda je Almir igrao nikad se nije dovodila zamjena..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 jun 2018, 12:32

fks74 je napisao/la::geek:
mma_hz je napisao/la:Covjece dragi,kupio nas milijarder,para imamo na bacanje,Zrinjski uzima titule na nasim otpacima Nikad gora i laksa liga,na nivou amaterske.I opet nas nigdje nema.Dodje Krupa otrese te,Metalhege,Mladost itd itd.Jbt prodaju igrace u stotinama hiljada,imaju najjace sponzore koji su im drugi zavrsavali.Ja pricam o sunovratu i na polju administracije i rezultata.Prije smo vazda konstanta bili,a nedavno smo bili na vrhu novi Dinamo a sad smo nova Mladost DK. u
hoces da kazes da nije sunovrat gdje si bio prije 3 godine i kakve si igrace imao i sada???
Haha reci fino, igraci koji nama nisu valjali, igraci koje smo otjerali u Zrinjskom uzimaju titule.
Jel moguće da si samo to zakljucio majke ti tvoje??
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

vorkapa
Kontakt:

Post Postao/la vorkapa » 17 jun 2018, 12:50

DenchiNL je napisao/la:
vorkapa je napisao/la:
Benjolos je napisao/la:Vasko Kalezić? Zna li neko nešto više o tome igraču?
Evo na sportsport.ba povezuju ga sa nama :hmmmmm:
Kakva je ovo prevara bolan.
Frajer ima 24g-promjenio 15 KLUBOVA.Smješno za klub Sarajevo dovest ovoga evropskog lutalicu i bekriju.Brat mu je onaj Miloš Kalezić koji je bio u Slobodi-Tuzla i solidno odigrao ali ga onaj čelavko SP otkačio.Realno Miloš bolji od ovog mu brata Vaska. :kafa: :kafa:
Miloš je i stariji jedno 6-7 godina, a ovog možeš i prodat ako zaigra....ali opet kažem ovaj je mogao bit i rezerva...ovo su sve igrači nedokazani i više za širine...
Miloš Kalezić ima 24g-provjeri jarane.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 17 jun 2018, 12:52

Pidro je mozda u Visokom napredovao. Vidjecemo na pripremama. Mozda on bude taj LB kao zamjena za Bekana.
Hvala @denchi za imena. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 17 jun 2018, 12:56

Pocele pripreme a nigdje nijedne izjave, najave, da se kaze cilj je taj i taj, hocemo to i to, trazimo tu i tu, da stanu iza svoje rijeci, izjave, da kazu konkretno, iskreno, TRANSPARENTNO... Al kad bolje razmislis vjerovatno i bolje tako jer nista novo ne bismo culi od uhljupa.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 jun 2018, 13:08

Cilj slijedeće sezone meščini samo izgurat nekako.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 jun 2018, 13:28

ABd samo da dadnu priliku ovoj djeci sto su potpisala ugovore, odmah bi mi bilo lakse.
Pavlović
Sabanovic sofranac. Mujakic..Bekic
Adukor. Stanojevic
Hebibovic. Krste. sisic
Ahmetović
To nam je to bujrum da gledamo.
FK SARAJEVO.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jun 2018, 13:36

vorkapa je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
vorkapa je napisao/la: Kakva je ovo prevara bolan.
Frajer ima 24g-promjenio 15 KLUBOVA.Smješno za klub Sarajevo dovest ovoga evropskog lutalicu i bekriju.Brat mu je onaj Miloš Kalezić koji je bio u Slobodi-Tuzla i solidno odigrao ali ga onaj čelavko SP otkačio.Realno Miloš bolji od ovog mu brata Vaska. :kafa: :kafa:
Miloš je i stariji jedno 6-7 godina, a ovog možeš i prodat ako zaigra....ali opet kažem ovaj je mogao bit i rezerva...ovo su sve igrači nedokazani i više za širine...
Miloš Kalezić ima 24g-provjeri jarane.
legendo nesporazum , ja sam mislio da si spomenuo Miloša STOJČEVA :D nisam čitao do kraja

ovaj vasko je bolji Kalezic svakako :salut: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jun 2018, 13:48

muhamedhulk je napisao/la:Pidro je mozda u Visokom napredovao. Vidjecemo na pripremama. Mozda on bude taj LB kao zamjena za Bekana.
Hvala @denchi za imena. :D
Pidro je fizički dosta napredovao jbg, otišo dijete, vratio se momčina :rol: kažu šta će u Bosni? gdje god samo da igra redovno i trenira svaki dan to je osjetna promjena u razvoju....da li može sad kod nas biti bar zamjena ne znam možda je još rano, ali procjenit će....

gle ove sapunice :rol:
Arežina ima ponude Zrinjskog, Željezničara i Hajduka, a u trku se najozbiljnije uključilo i Sarajevo koje u posljednji trenutak želi vezistu ukrasti gradskom rivalu koji je za sada najbliži potpisu.

Kako SportSport.ba saznaje, Arežina bi u narednih nekoliko dana trebao da potpiše za novi klub, a za sada još uvijek nije sigurno koji će klub to biti od četiri pomenuta.
:facepalm: on da ima ponudu Hajduka tetoviro bi poljud preko čela :rol:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 17 jun 2018, 13:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 17 jun 2018, 13:48

Jedna od najvećih zabluda u kojima su navijači je ta da klub ima para, još pogotovo da ih ima na bacanje.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2018, 13:49

Eto sad se fol i mi zagrijali za Arezinu,valja sad slusat opet kako nam drugi kupe igrace.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 17 jun 2018, 13:50

miky_hz je napisao/la:Eto sad se fol i mi zagrijali za Arezinu,valja sad slusat opet kako nam drugi kupe igrace.
Momak je spor ko blato.
Max Allegri

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 jun 2018, 13:59

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Jedna od najvećih zabluda u kojima su navijači je ta da klub ima para, još pogotovo da ih ima na bacanje.
Nemaju kone i svinjski ništa više para, samo što se kod nas ubjedljivo najviše troše na administraciju.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ndbosna
Kontakt:

Post Postao/la ndbosna » 17 jun 2018, 14:13

mma_hz je napisao/la:ABd samo da dadnu priliku ovoj djeci sto su potpisala ugovore, odmah bi mi bilo lakse.
Pavlović
Adukor. Stanojevic
Hebibovic. Krste. sisic
Ahmetović
i ja bih volio ovakav sastav ali ima 5 stranaca, a najvjerovatnije ce moci igrati samo 4. Ako potpise Dupovac bi mogao umjesto Sofranca ilu Crepulja umjesto Stanojevica.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 jun 2018, 14:25

ndbosna je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:ABd samo da dadnu priliku ovoj djeci sto su potpisala ugovore, odmah bi mi bilo lakse.
Pavlović
Adukor. Stanojevic
Hebibovic. Krste. sisic
Ahmetović
i ja bih volio ovakav sastav ali ima 5 stranaca, a najvjerovatnije ce moci igrati samo 4. Ako potpise Dupovac bi mogao umjesto Sofranca ilu Crepulja umjesto Stanojevica.
Aha znaci zvanicno to 4 stranca, nisam znao.
Kako zabluda da klub ima para,ne razumijem.
Na STA to trosimo toliki novac od sponzora,Evrope i prodaje igraca??Na igracki kadar ne trosimo to je jasno,onda ostaje pitanje na STA se trosi???
Najjaci sponzori,za nase uslove veliki novac od transfera.Da za nas igraju neki klasni igraci pa da kazes trosi se na njih i njihove plate,a ovako sitna buranija igra.
FK SARAJEVO.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 jun 2018, 14:27

Nismo se još uvijek pojačali, ali to ne znači da nećemo do kraja prelaznog! In Husref we trust! Neće on dozvoliti talove i polovnjake da mu uvale, vjerujte mi.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: tajsamja i 11 gostiju.