Za razliku od tebe ja odem da gledam fudbal i klub za koji navijam i kojeg volim godinama, i nekad sam razocaran a nekada i sretan ali vjeruj mi da nemam taj problem da na sve gledam pesimisticno. Kad vratim film unazad par godina u osvrnem se na kakvim je granama bio klub i na kakvim je sada onda sam ja presretan. Sira slika je malo kompleksnija jer sam ja prije 10 godina imao vecu platu nego sada a poprilicno je sve bilo jeftinije u odnosu na danas tako da i ta slika koja nam dolazi sa stadiona gdje su posjete razocaravajuce nema bas tolike veze sa fudbalom koliko sa ekonomskom situacijom drustva ovog sto je ostalo, i onda nam utakmice vikendom na lijepom vremenu i ne blatnjavom terenu izgledaju tako sumorno...
Treba malo realno sagledati stvari a realno je da ce svako soju priliku zgrabiti da ode odavde pogotovo zbog ovakvih Bosnaka kao ti ili balija kao ja (kako ti rece)...[/quote]
Cekaj molim te.Jesili ti to upravo napisao da posjeta na stadionu je ekonomska a ne posljedica sunovrata kluba u posljednje 3 godine??[/quote]
Posjecenost ovisi o mnogo cemu, politicko stanje, ekonomija, sigurnost na stadionu (huligani, bakljade), ispravnost lige, kvalitet igraca na terenu, stanje u klubu, stanje na tabeli.
Kad se sve sagleda nama ne ide nista u prilog