RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Kako malo ovoj bagri fali da bude sretna. Daj nam boze borbu za šampiona države u narednim godinama da zapalimo Mostar. Sa mjeseca ce se plamen vidit
DIGAO SE STARI JUNAK
[video][/video]
DIGAO SE STARI JUNAK
[video][/video]
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
-
- Kontakt:
Eh vec ste sad glavni favoriti za titulu, fali vam stoper, olimpik uze devedzica mada mislim sa bi.kod vas vise napredovao,.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Brato da smo ga htjeli dovest doveli bi ga. Uprava na celu sa Ibrom je povecala sredstva za transfere i pozicije koje su nam potrebne tako da se ide na tipovano provjereno i kvalitetno. Informacije ne cure mada smo potajno znali za Cvijanovica. Idu jos tri igraca medju kojima je i stoper. I da glavni smo kandidat za povratak i vratit cemo se sigurno ove sezone. Posteno,sportski i samo sa znojem igraca i nasim potrosenim grlima. Zvijezdi sretno u narednoj sezoni 28 kola i da se konsolidujete vidim nije vam bas fina situacija u klubucrvenobijeli je napisao/la:Eh vec ste sad glavni favoriti za titulu, fali vam stoper, olimpik uze devedzica mada mislim sa bi.kod vas vise napredovao,.....

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
- Stone Island
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti da već teku pripreme za sljedeću sezonu.
Da se zaključiti da ćemo ove sezone biti puno odlučniji u borbi za prvo mjesto i ulazak u PL. I konkurencija je manja, sve nam na ruku ide.
Da se zaključiti da ćemo ove sezone biti puno odlučniji u borbi za prvo mjesto i ulazak u PL. I konkurencija je manja, sve nam na ruku ide.
-
- Kontakt:
Ma samo kazem bolje da je kod vas nego u olimpic.al et sta ces valjda vasi znaju najbolje, a bit ce bolje i za nas ovi momci u radnoj grupi nisu nesto ulijevali sigurnost ali su sve iznenadili.slozit ce se fina ekipa, imaju ambiciozan plan, momci istinaki vole zvijezdu.. Pozdrav za rodjene i puno srece u novoj sezoni...Mexico je napisao/la:Brato da smo ga htjeli dovest doveli bi ga. Uprava na celu sa Ibrom je povecala sredstva za transfere i pozicije koje su nam potrebne tako da se ide na tipovano provjereno i kvalitetno. Informacije ne cure mada smo potajno znali za Cvijanovica. Idu jos tri igraca medju kojima je i stoper. I da glavni smo kandidat za povratak i vratit cemo se sigurno ove sezone. Posteno,sportski i samo sa znojem igraca i nasim potrosenim grlima. Zvijezdi sretno u narednoj sezoni 28 kola i da se konsolidujete vidim nije vam bas fina situacija u klubucrvenobijeli je napisao/la:Eh vec ste sad glavni favoriti za titulu, fali vam stoper, olimpik uze devedzica mada mislim sa bi.kod vas vise napredovao,.....
Sto?crvenobijeli je napisao/la:Ma samo kazem bolje da je kod vas nego u olimpic.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Nevidim sansu sa kod vas napreduje, on misli da ce ga tu vidjeti neko iz zelje ili sarajeva pa da se tu utopi.u velezu.bi sigurno vise napredovo...Mokroguz je napisao/la:Sto?crvenobijeli je napisao/la:Ma samo kazem bolje da je kod vas nego u olimpic.
Ja ne vjerujem da je Nusko doveden da bude rezerva, a Bgm to ni Brandao nece biti. Ocekujem 3-5-2 formaciju i 70 golova u sezoni ( najmanje ) dosta zajebancije. Ocekujem i daleko guranje u kupu, ocekuje se jedan stoper iz Srbije, sad Radnik ili Radnicki polupao sam loncice. Samo je brate sezona propala radi stadiona za koji se jos nije k... makelo i to mi je jedina zamjerka. Ove sezone nema izgovora, ulaze se u igrački kadar i to je najbitnije, svakako, ne mislim i kad dodjem drk.. na vip tribini pa da mi treba krov nego medju starom rajom iza gola i po buri i po kiši jesenjoj nasoj ogavnoj, ako primaju dzuturume naravno
.
Zna li neko gdje je zapelo sa reflektorima, koliko znam za njih veliki dio ide od FIFA / UEFA kog vec !?

Zna li neko gdje je zapelo sa reflektorima, koliko znam za njih veliki dio ide od FIFA / UEFA kog vec !?
- Bazinga12345
- Kontakt:
Formaciju 3-5-2 je jako teško uigrati, nemamo mi igrače za to. Prvenstveno bocne igrače koji su podjednako dobri i naprijed i nazad i mogu trčati čitavu utakmicu.josipmusa je napisao/la:Ja ne vjerujem da je Nusko doveden da bude rezerva, a Bgm to ni Brandao nece biti. Ocekujem 3-5-2 formaciju i 70 golova u sezoni ( najmanje ) dosta zajebancije. Ocekujem i daleko guranje u kupu, ocekuje se jedan stoper iz Srbije, sad Radnik ili Radnicki polupao sam loncice. Samo je brate sezona propala radi stadiona za koji se jos nije k... makelo i to mi je jedina zamjerka. Ove sezone nema izgovora, ulaze se u igrački kadar i to je najbitnije, svakako, ne mislim i kad dodjem drk.. na vip tribini pa da mi treba krov nego medju starom rajom iza gola i po buri i po kiši jesenjoj nasoj ogavnoj, ako primaju dzuturume naravno.
Ostajemo pri 4-2-3-1 formaciji vjerovatno, Brandao može biti malo povuceniji, a Behram možda da igra desno...
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
99 posto da ce tako i biti ali šteta je ovakav napadački potencijal ne iskoristiti. Seid mi je puno bolji u sredini, barem je ako igrao zadnjih par kola, sad kad je došao Cvija ne znam sta rotirati. Ja to ovako navijacki, Daryo bi mogao iznjeti jedan bok sigurno, a drugog dovest, boze moj, u fazi odbrane prelaziti na 4-4-2 gdje bi Dena upadao na zadnjeg veznog, brutalna ekipa, ali ipak ja malo previše si dajem oduška sa komplikacijama 
Cujem da Zvijezda nema trenera pa evo, samo nek mi licencu srede do jeseni

Cujem da Zvijezda nema trenera pa evo, samo nek mi licencu srede do jeseni
- ASD
- Kontakt:
Da li se planira potpisivanje ugovora sa kojim juniorom?
Koliko sam skontao Mrgan i Rahimic vec imaju.
Samo s halilovicem, koliko znam. Nisu juniori aman talentovani i kvalitetni, kod njih je jos prisutan javasluk i mirise na "rad" prosle uprave. Medjutim predpioniri, pioniri i kadeti tek trebaju da ispricaju pricu. Kazu da prvih 11 u predpionira moze biti prvih 11 u Velezu, da toliko talenta i kvalitete za svoje godine imaju. Naravno puno vremena je ispred njih i skoro je nemoguce da ce to tako biti, ali sigurno da ce nekoliko njih isplivatiASD je napisao/la:Da li se planira potpisivanje ugovora sa kojim juniorom?
- ASD
- Kontakt:
Meni u juniorima Veleza, ovo sto sam ja gledao bolje izgledaju 2000.godista nego 1999.godista.shaman7 je napisao/la:Samo s halilovicem, koliko znam. Nisu juniori aman talentovani i kvalitetni, kod njih je jos prisutan javasluk i mirise na "rad" prosle uprave. Medjutim predpioniri, pioniri i kadeti tek trebaju da ispricaju pricu. Kazu da prvih 11 u predpionira moze biti prvih 11 u Velezu, da toliko talenta i kvalitete za svoje godine imaju. Naravno puno vremena je ispred njih i skoro je nemoguce da ce to tako biti, ali sigurno da ce nekoliko njih isplivatiASD je napisao/la:Da li se planira potpisivanje ugovora sa kojim juniorom?
Cak ni taj Halilovic mi nije nesto, ono dobar je s loptom, ali mi nekako djeluje slabasno i nedovoljno eksplozivno.
Ali opet je to juniorski tim, kakvo god da je stanje trenutno, moraju biti dvojica, trojica nagradjeni prvim timom zbog buducih generacija.
- prisonbreak
- Kontakt:
Zasto rusite onu tribinu, zar niste trebali natkrivati onu iza gola?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
ova tribina sto se rusi i jeste bila veliko ruglo! ninasta nije licila...
Natkrivat ce se tribina iza gola + kvalitetne stolice...idu reflektori....a ova mala tribina za gostujuce navijace se trebala srusitiprisonbreak je napisao/la:Zasto rusite onu tribinu, zar niste trebali natkrivati onu iza gola?
jesam li dobro shvatio da ona najveca tribina nema dobre betonske osnove za krov a bio je planiran ove godine uz taj iza gola?
sranje ako je tako jer ova iza gola nista bez barem ove druge..
ovo sto se rusi svakako treba rusiti kao i drugu, navijacku iza gola.
bas sam se bio ponadao da cemo ubrzo vidjeti lijep stadioncic ali cemo se ipak jos uvijek zadovoljiti crtezima.
pored naseg bilinog polja gdje mastam o vecim i boljim tribinama iza golova, nadam se da ce grbavica pored terena koji evo ide, ubrzo dobiti novi jug jer ovo sada je lose, na zapad ce se pricekati jos dugo. neka usminkaju sjever, natkriju istok, izgrade bilo kakav jug, bice extra.
pored ova dva stadiona bas bih volio da vrapcici brzo budu ono sto je najavljivano zimus po medijima.
bas sam se bio ponadao da cemo ubrzo vidjeti lijep stadioncic ali cemo se ipak jos uvijek zadovoljiti crtezima.
pored naseg bilinog polja gdje mastam o vecim i boljim tribinama iza golova, nadam se da ce grbavica pored terena koji evo ide, ubrzo dobiti novi jug jer ovo sada je lose, na zapad ce se pricekati jos dugo. neka usminkaju sjever, natkriju istok, izgrade bilo kakav jug, bice extra.
pored ova dva stadiona bas bih volio da vrapcici brzo budu ono sto je najavljivano zimus po medijima.
Pa gdje ce sada biti gostujuci navijaci?
Na velikoj tribini u onom cosku ko prije?
Ima li se u planu raditi nova juzna tribina?
Mislim da imaju neki sigurnosni uslovi za PL gdje se treba obezbjediti posebna tribinaza gostujuce navijace.
Na velikoj tribini u onom cosku ko prije?
Ima li se u planu raditi nova juzna tribina?
Mislim da imaju neki sigurnosni uslovi za PL gdje se treba obezbjediti posebna tribinaza gostujuce navijace.
- FKS -
Ja bas i ne raspolazem nekim informacijama iz prve ruke sto se tice izgradnje stadiona, vodim se ovim projektima i najavama od strane kluba.
Ovo današnje rušenje sa hiltovkama i maljevima je dosta simpaticno bilo, i mislim da nece se tu nista raditi vise id samog rusenja. Iscekuje se taj krov i refkektori pa sta ce od toga biti ostaje da se vidi
Ovo današnje rušenje sa hiltovkama i maljevima je dosta simpaticno bilo, i mislim da nece se tu nista raditi vise id samog rusenja. Iscekuje se taj krov i refkektori pa sta ce od toga biti ostaje da se vidi
-
- Kontakt:
Trebali bi postaviti krov i stolice na zapadnoj tribini (iza gola).I naravno sitna neka uređenja u i oko stadiona.BlueSEVER je napisao/la:Rođeni, sta mozemo ocekivati od vaseg stadiona u naredni godinu dana, ono iskreno?babino je napisao/la:jesam li dobro shvatio da ona najveca tribina nema dobre betonske osnove za krov a bio je planiran ove godine uz taj iza gola?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.