Evo na sportsport.ba povezuju ga sa nama

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
10-tka, playmaker, ima solidan šut izvan 16...navikao na **** terene...stranac..Benjolos je napisao/la:Vasko Kalezić? Zna li neko nešto više o tome igraču?
Potpisat ce, reko Hadzija dobar za klupe, ovigledno ima obje noge i zna trcati pa nakon 3 dana priprema zadovolji ukuse strukeStariGrad071 je napisao/la:Zar je Tatar potpisao?
Ova ti je prica bezveze, ljudi imaju jedan trofej sad jos vise od nas i pobijedili su nas u 3 od 4 derbija u minuloj sezoni, mozemo mi qrcu svirati da oni nemaju igru ili nesto, ali od nas su uspjesniji bili. I moze tebi i bilo kome biti smijesno osvajanje KupaAlfredNobel je napisao/la:
Ma vjeruj, qarine su i oni. Džaba to vrzmanje i cimanje kad nemaš jedne stavke da se ponosiš. Neki će spomenuti taj Kup što su uzeli, a meni je to recimo smiješno. Nisu nikakve igre imali, ništa što privlači fudbalske navijače, a fudbal se igra zbog ljepote i atraktivnosti. Kolike smo mi qarine, tolike su i oni, bez ikakvog uveličavanja i bilo čega drugog.
Pa realno ovi igraci ato hoce doci u pl i ne vrijede vise od 5 milja mjesecno. Ja bih radije te pare dao juniorima i neka igraju. Momci bi uzorali teren za te pare. Ovi sto ocekuju neka mega pojacanja, neka se ne nadaju previse. Ne znam da su ikada u Sarajevo dovodili takva pojacanja. Uvijek su to bili igraci iz manjih klubova koji su se kasnije pokazali kao pun pogodak.Inijesta je napisao/la:Potpisat ce, reko Hadzija dobar za klupe, ovigledno ima obje noge i zna trcati pa nakon 3 dana priprema zadovolji ukuse strukeStariGrad071 je napisao/la:Zar je Tatar potpisao?
Samo mentolima niko objasnio nije da nama ne trebaju Sisici i Tatari za klupe, mi takve imamo u prvih 11 i trebali smo da dovedemo bolje od takvih, al ceka se kraj roka prelaznog, a politika nam da nijednom igracu ne nudimp vise od 5 milja € , znaci mozemo jos Dupovca ocekivat i Dilavera i juris na 4 mjesto
Gdje je reko hadzija? Realno ovaj tatar je presmijesan igrac, isto ko onaj iz hajduka. Bolju statistiku ima mujakic od ovoga.Inijesta je napisao/la:Potpisat ce, reko Hadzija dobar za klupe, ovigledno ima obje noge i zna trcati pa nakon 3 dana priprema zadovolji ukuse strukeStariGrad071 je napisao/la:Zar je Tatar potpisao?
Samo mentolima niko objasnio nije da nama ne trebaju Sisici i Tatari za klupe, mi takve imamo u prvih 11 i trebali smo da dovedemo bolje od takvih, al ceka se kraj roka prelaznog, a politika nam da nijednom igracu ne nudimp vise od 5 milja € , znaci mozemo jos Dupovca ocekivat i Dilavera i juris na 4 mjesto
Kakva je ovo prevara bolan.Benjolos je napisao/la:Vasko Kalezić? Zna li neko nešto više o tome igraču?
Miloš je i stariji jedno 6-7 godina, a ovog možeš i prodat ako zaigra....ali opet kažem ovaj je mogao bit i rezerva...ovo su sve igrači nedokazani i više za širine...vorkapa je napisao/la:Kakva je ovo prevara bolan.Benjolos je napisao/la:Vasko Kalezić? Zna li neko nešto više o tome igraču?
Frajer ima 24g-promjenio 15 KLUBOVA.Smješno za klub Sarajevo dovest ovoga evropskog lutalicu i bekriju.Brat mu je onaj Miloš Kalezić koji je bio u Slobodi-Tuzla i solidno odigrao ali ga onaj čelavko SP otkačio.Realno Miloš bolji od ovog mu brata Vaska.![]()
gdje ti je Stojčev igrao prije Sarajeva? proda se frajer, sekunda je falila i Okića da prodamo....ako napraviš dobar rezultat/sezonu svi igrači postanu interesantni...a evo čak ne moraš ni dobru odeš u Moescroen ili sl.MortemHz je napisao/la:Gdje ces ovog prodat' frajer skupio 700 min u Srbiji, ostatak karijere da i ne pricam
Cekaj molim te.Jesili ti to upravo napisao da posjeta na stadionu je ekonomska a ne posljedica sunovrata kluba u posljednje 3 godine??Regulator je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:da citas malo forum a ne ulazis ovako kad vidis priliku da prosipas svoju suplju mozda bi ti i htio ponovo pisat silne argumente protiv trenutnih neznalica koji nam vode klub.
Ako sam ja tipicni bosnjo kojem se ne svidja ova letargija i beznadje u klubu ti onda ispadas tipicni balija koji il pusta da se sve ovo desava mirno posmatrajuci il ucestvujes na neki nacin u ovom srozavanju kluba.
Za razliku od tebe ja odem da gledam fudbal i klub za koji navijam i kojeg volim godinama, i nekad sam razocaran a nekada i sretan ali vjeruj mi da nemam taj problem da na sve gledam pesimisticno. Kad vratim film unazad par godina u osvrnem se na kakvim je granama bio klub i na kakvim je sada onda sam ja presretan. Sira slika je malo kompleksnija jer sam ja prije 10 godina imao vecu platu nego sada a poprilicno je sve bilo jeftinije u odnosu na danas tako da i ta slika koja nam dolazi sa stadiona gdje su posjete razocaravajuce nema bas tolike veze sa fudbalom koliko sa ekonomskom situacijom drustva ovog sto je ostalo, i onda nam utakmice vikendom na lijepom vremenu i ne blatnjavom terenu izgledaju tako sumorno...
Treba malo realno sagledati stvari a realno je da ce svako soju priliku zgrabiti da ode odavde pogotovo zbog ovakvih Bosnaka kao ti ili balija kao ja (kako ti rece)...
Mali Vego iz Goska dobio poziv za repku.Za Bekicaa je trenutno Marcelo.Regulator je napisao/la:midzuka je napisao/la:Ja ne znam sta je po vama pesimizam ako kazemo da je Almir Bekic vec trecu sezonu nezamjenjiv(nedodirljiv) na beku.
Ako citiramo izjavu clanova Uprave gdje kazu da imaju para za prava pojacanja a ta pojacanja su Sisic i Tatar? Uz duzno postovanje prema momcima, igraci koji nemaju statistiku u prvim ligama Hrvatske, BiH?
Je li neko popljuvao Crepulju? Postojale su sumnje u njegove minute u zadnje vrijeme ali srdacno je docekan, i Sofranac isto tako. Ali to su igraci sa odredjenim CV-om.
Vec dvije sezone zaredom gube igrace zbog kratkih ugovora, opet se sa Sisicem potpise ugovor na 1+1? Mislite da cemo dobiti taj "+1" ako momak bljesne u ovoj sezoni?
Evo ja idem vec 4 godine na svaku utakmicu(4 godine, zbog mojih godina u rodnom listu), i mislim da imam puno pravo da kritikujem i kazem da mi se ne svidja to sto rade.
Todorovic - Sloboda bljesno, ode u Salzburg, Ordagic bljesno ode u Norvesku, Kojic bljesno ode u Poljsku, Lendric bljesno ode u Francusku, Duljevic Bljesno ode u Njemacku, Vukotic bljesno ode u Belgiju, bljesnu Stojcev ode u Grcku, Bljesnu Cimi ode u Grcku, Bljesnu Bajic ode u Tursku, Krpic ode u AIK itd... Sta je sa vama? kakav renome kluba kad od 30 utakmica 28 igra u blatu do koljena a plata mu niza 10X nego u ovim gore nabrojanim klubovima.
Eto bolji lijevi bek od Bekica je mozda Mehremic? koji je to bolji lijevi bek u ligi a da bi ga mogli dovesti ali uzmi u obzir da je to uvijek bila deficitarna pozicija i kad god igrac malo odskoci na toj poziciji on pravi transfer 10X jacu ligu. E haj sad ti meni navedi igraca koji je bolji od Bekica na lijevom beku a da je nama realna opcija a i mi njemu?????
Kakav sunovrat zadnje 3 godine. Koliko si uzeo trofeja od rata.mma_hz je napisao/la:Cekaj molim te.Jesili ti to upravo napisao da posjeta na stadionu je ekonomska a ne posljedica sunovrata kluba u posljednje 3 godine??Regulator je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:da citas malo forum a ne ulazis ovako kad vidis priliku da prosipas svoju suplju mozda bi ti i htio ponovo pisat silne argumente protiv trenutnih neznalica koji nam vode klub.
Ako sam ja tipicni bosnjo kojem se ne svidja ova letargija i beznadje u klubu ti onda ispadas tipicni balija koji il pusta da se sve ovo desava mirno posmatrajuci il ucestvujes na neki nacin u ovom srozavanju kluba.
Za razliku od tebe ja odem da gledam fudbal i klub za koji navijam i kojeg volim godinama, i nekad sam razocaran a nekada i sretan ali vjeruj mi da nemam taj problem da na sve gledam pesimisticno. Kad vratim film unazad par godina u osvrnem se na kakvim je granama bio klub i na kakvim je sada onda sam ja presretan. Sira slika je malo kompleksnija jer sam ja prije 10 godina imao vecu platu nego sada a poprilicno je sve bilo jeftinije u odnosu na danas tako da i ta slika koja nam dolazi sa stadiona gdje su posjete razocaravajuce nema bas tolike veze sa fudbalom koliko sa ekonomskom situacijom drustva ovog sto je ostalo, i onda nam utakmice vikendom na lijepom vremenu i ne blatnjavom terenu izgledaju tako sumorno...
Treba malo realno sagledati stvari a realno je da ce svako soju priliku zgrabiti da ode odavde pogotovo zbog ovakvih Bosnaka kao ti ili balija kao ja (kako ti rece)...
fin igrač njega bi stvarno valjalo dovest, a tražena pozicija uvijek...mma_hz je napisao/la: Mali Vego iz Goska dobio poziv za repku.Za Bekicaa je trenutno Marcelo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337, riki46, rimljanin90, Vanja8 i 51 gost.