Treba ljudi počet raditi sve ispočetka!Hajmo zasukati rukave
U kome je taj dan bilo bar 300 tvrdokornih ustaša iz zapadne Hercegovine i zap. Mostara.dabev2mo je napisao/la:"Crvena armija poharala Gabelu".E golemo;Gabela selo sa možda 80 kuća.300 stanovnika.Na što se furate majko mila??
crvena armija je poharala mnogo vece gradove, a sad sto ti to ne zelis znati..trpi , crknidabev2mo je napisao/la:"Crvena armija poharala Gabelu".E golemo;Gabela selo sa možda 80 kuća.300 stanovnika.Na što se furate majko mila??
Tada je u Gabeli bilo i Ultrasa i Torcide. Bilo je vise ljudi na stadionu nego u gradu hehehe.dabev2mo je napisao/la:"Crvena armija poharala Gabelu".E golemo;Gabela selo sa možda 80 kuća.300 stanovnika.Na što se furate majko mila??
Sta velis KOPIJO ??? Kakav je to nick-name ???Pirke je napisao/la:Tada je u Gabeli bilo i Ultrasa i Torcide. Bilo je vise ljudi na stadionu nego u gradu hehehe.dabev2mo je napisao/la:"Crvena armija poharala Gabelu".E golemo;Gabela selo sa možda 80 kuća.300 stanovnika.Na što se furate majko mila??
Libu me tuki za njih ...Pirke je napisao/la:Tada je u Gabeli bilo i Ultrasa i Torcide. Bilo je vise ljudi na stadionu nego u gradu hehehe.dabev2mo je napisao/la:"Crvena armija poharala Gabelu".E golemo;Gabela selo sa možda 80 kuća.300 stanovnika.Na što se furate majko mila??
Ima više Pirketa na ovom svijetu.Pirke_TM87 je napisao/la:Sta velis KOPIJO ??? Kakav je to nick-name ???Pirke je napisao/la:Tada je u Gabeli bilo i Ultrasa i Torcide. Bilo je vise ljudi na stadionu nego u gradu hehehe.dabev2mo je napisao/la:"Crvena armija poharala Gabelu".E golemo;Gabela selo sa možda 80 kuća.300 stanovnika.Na što se furate majko mila??
Nikad necu zaboraviti kad se specijalci pocese ispred mene bacati na zemlju a mi onako u nevjerici gledamo lika kako repetira pusku prema nama.Pirke je napisao/la:Tada je u Gabeli bilo i Ultrasa i Torcide. Bilo je vise ljudi na stadionu nego u gradu hehehe.dabev2mo je napisao/la:"Crvena armija poharala Gabelu".E golemo;Gabela selo sa možda 80 kuća.300 stanovnika.Na što se furate majko mila??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.