FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HordashBistrik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HordashBistrik » 16 jun 2018, 22:45

Neznam sto nisu bili Coric i Dupovac na prozivci.

Regulator
Kontakt:

Post Postao/la Regulator » 16 jun 2018, 22:58

Joj sto ne mogu vise ovog Bosnjackig pesimizma majke mi. Gadi mi se majke mi citati ovaj forum ili komentare na bilo koji clanak vezan za FK Sarajevo. Mi smo bolestan narod kojem ni desetogodisnji budzet MMF-a ne moze pomoci da se skolujemo. narod ne bjezi iz ove zemlje zbog nedostatka posla vec bjezi od ovog "Bosnjakluka"
Nemojte molim Vas nikada vise doci na utakmicu Sarajeva, bojkotujte do kraja zivota ili jos bolje pocnite navijati za komsije ili Famos iz Hrasnice!

I nemojte mi samo mudrovanja jer 99% od vas bojkotuje utakmice iz tudjih interesa i razloga pa se Bosnjo primio na pricu o raspadnom stanju u klubu!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 jun 2018, 23:00

Regulator je napisao/la:Joj sto ne mogu vise ovog Bosnjackig pesimizma majke mi. Gadi mi se majke mi citati ovaj forum ili komentare na bilo koji clanak vezan za FK Sarajevo. Mi smo bolestan narod kojem ni desetogodisnji budzet MMF-a ne moze pomoci da se skolujemo. narod ne bjezi iz ove zemlje zbog nedostatka posla vec bjezi od ovog "Bosnjakluka"
Nemojte molim Vas nikada vise doci na utakmicu Sarajeva, bojkotujte do kraja zivota ili jos bolje pocnite navijati za komsije ili Famos iz Hrasnice!

I nemojte mi samo mudrovanja jer 99% od vas bojkotuje utakmice iz tudjih interesa i razloga pa se Bosnjo primio na pricu o raspadnom stanju u klubu!!!

:bih: :tokralju: :salut:

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 16 jun 2018, 23:01

Ma ne ide vecina ovih svakako. Mozda derby i jacu tekmu u evropi. 97% njih nije otislo na tekmu jos od borusije..

Kad ne dovodi kuka se, kad se dovede opet kuka se, jer zaboga ne zadovoljava istancane ukuse. Nilo ne valja

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 16 jun 2018, 23:07

Regulator je napisao/la:Joj sto ne mogu vise ovog Bosnjackig pesimizma majke mi. Gadi mi se majke mi citati ovaj forum ili komentare na bilo koji clanak vezan za FK Sarajevo. Mi smo bolestan narod kojem ni desetogodisnji budzet MMF-a ne moze pomoci da se skolujemo. narod ne bjezi iz ove zemlje zbog nedostatka posla vec bjezi od ovog "Bosnjakluka"

Pa ovaj bolid sto najvise crnjaci ti i ne ide na utakmice. isao par tekmi dok je studirao u seheru i to je. Al je on ovdje in jer yebe sve redom. Seljacic

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 jun 2018, 23:13

HordashBistrik je napisao/la:

Pa ovaj bolid sto najvise crnjaci ti i ne ide na utakmice. isao par tekmi dok je studirao u seheru i to je. Al je on ovdje in jer yebe sve redom. Seljacic
Molotovljev, ti si kroz BP dokazao svoju "ljubav" prema klubu. Dokazao si da ti je licni intres na prvom mjestu.
Sram moze da te bude starce! Branio si i nogama i rukama grobare kluba.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jun 2018, 23:14

vama sve valja. vi jedini idete na utakmice. vi ste pravi navijaci.
ako nemate prave kontraargumente ne provaljujte se.

Ako tebi odgovara da ti klub bude cisti prosjek lige i da ne pokazuje nikakve ambicije da napreduje, cak naprotiv on i nazaduje, onda slobodno ti pocni navijat za famos!! Ja navijam za najveci klub u drzavi i nikad necu bit zadovoljan sa trenutnom situacijom i furat taj glupi optimizam koji vi pokusavate da podmetnete misljenju vecine!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 16 jun 2018, 23:20

Problem je sto ti zivos u nekim bajkama, ocekujes previse i na kraju se sjebes. Realnost ti je sisic, dupovac, mozda nekad krajem ljeta da uleti neki jaci igrac ko i vazda u historiji.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 jun 2018, 23:26

Ocekujemo previse?
Ocekujemo da u ligi gdje igra Doboj kod Kaknja, Simin Han, Krupa na Vrbasu, ova neka Zvezda ne znam ni odakle je, granicni prelaz Gabela, budemo prosjek lige?
Sta je po vama najnize gdje mozemo pasti i kako bi to po vama trebalo izgledati FK Sarajevo?

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 jun 2018, 23:30

U ovoj ligi očekivati i težiti trofejima sa FK Sarajevo postade, "po njima" nerealno i samo izvodivo u bajkama. Ne mogu da vjerujem šta ljudi pišu, i kako razmišljaju. Ne mogu vjerovati.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jun 2018, 23:31

Jedini koji zivi bajku si ti sa platom svog starog kojeg jedan adzem isamara kao levata . Da imas imalo obraza ne bi se ni registrovao na ovaj forum i prosipao suplju, al s obzirom da si balavac od jedva 18 godina nekako te i razumijem sto jokara kaze.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 16 jun 2018, 23:34

Evander je napisao/la:Ocekujemo previse?
Ocekujemo da u ligi gdje igra Doboj kod Kaknja, Simin Han, Krupa na Vrbasu, ova neka Zvezda ne znam ni odakle je, granicni prelaz Gabela, budemo prosjek lige?
Sta je po vama najnize gdje mozemo pasti i kako bi to po vama trebalo izgledati FK Sarajevo?
Pa, kako je krenulo, jos malo i tako ce ti biti s nama u kvalifikacijama. Kad dodju Albanci, ovi sa Malte ili Andore pa budu govorili da moraju s nama igrati.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 16 jun 2018, 23:37

Ti si bas debilan momak. Kad nemas sta napisati argumentovano onda izmisljas nebuloze. Maloumnici smisle bolju provalu od te "sin" "rodjak" "haver" "komsija" itd. Bas moras biti kvalitetan debil. Kad smo mi doveli igraca da je beton na pocetku priprema? Nikad.
Po tvojim postovima nisi stariji od 7 godina, 10 plafon.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 jun 2018, 23:37

A doduše, sa ovim ljudima koji vode klub i sa ovim igračima trenutnim, trofeji i jesu u domenu bajki.
Sve dok se ovaj kancer ne očisti u potpunosti, napretka neće biti i realnost će biti, kako si rekao, Šišići, Tatari, Šehići...

Tek kada dođu ozbiljniji ljudi koji će staviti interes kluba ispred vlastitog, i koji iskoristi bar trećinu potencijala, IMENA i VELIČINE kluba, bajka će biti prošlost, trofeji će biti rutina.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 16 jun 2018, 23:38

Ja ne znam sta je po vama pesimizam ako kazemo da je Almir Bekic vec trecu sezonu nezamjenjiv(nedodirljiv) na beku.
Ako citiramo izjavu clanova Uprave gdje kazu da imaju para za prava pojacanja a ta pojacanja su Sisic i Tatar? Uz duzno postovanje prema momcima, igraci koji nemaju statistiku u prvim ligama Hrvatske, BiH?
Je li neko popljuvao Crepulju? Postojale su sumnje u njegove minute u zadnje vrijeme ali srdacno je docekan, i Sofranac isto tako. Ali to su igraci sa odredjenim CV-om.
Vec dvije sezone zaredom gube igrace zbog kratkih ugovora, opet se sa Sisicem potpise ugovor na 1+1? Mislite da cemo dobiti taj "+1" ako momak bljesne u ovoj sezoni?
Evo ja idem vec 4 godine na svaku utakmicu(4 godine, zbog mojih godina u rodnom listu), i mislim da imam puno pravo da kritikujem i kazem da mi se ne svidja to sto rade.
JURIŠ

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jun 2018, 23:41

da citas malo forum a ne ulazis ovako kad vidis priliku da prosipas svoju suplju mozda bi ti i htio ponovo pisat silne argumente protiv trenutnih neznalica koji nam vode klub.
Ako sam ja tipicni bosnjo kojem se ne svidja ova letargija i beznadje u klubu ti onda ispadas tipicni balija koji il pusta da se sve ovo desava mirno posmatrajuci il ucestvujes na neki nacin u ovom srozavanju kluba.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 16 jun 2018, 23:47

Zar je Tatar potpisao?

Regulator
Kontakt:

Post Postao/la Regulator » 16 jun 2018, 23:59

midzuka je napisao/la:Ja ne znam sta je po vama pesimizam ako kazemo da je Almir Bekic vec trecu sezonu nezamjenjiv(nedodirljiv) na beku.
Ako citiramo izjavu clanova Uprave gdje kazu da imaju para za prava pojacanja a ta pojacanja su Sisic i Tatar? Uz duzno postovanje prema momcima, igraci koji nemaju statistiku u prvim ligama Hrvatske, BiH?
Je li neko popljuvao Crepulju? Postojale su sumnje u njegove minute u zadnje vrijeme ali srdacno je docekan, i Sofranac isto tako. Ali to su igraci sa odredjenim CV-om.
Vec dvije sezone zaredom gube igrace zbog kratkih ugovora, opet se sa Sisicem potpise ugovor na 1+1? Mislite da cemo dobiti taj "+1" ako momak bljesne u ovoj sezoni?
Evo ja idem vec 4 godine na svaku utakmicu(4 godine, zbog mojih godina u rodnom listu), i mislim da imam puno pravo da kritikujem i kazem da mi se ne svidja to sto rade.

Todorovic - Sloboda bljesno, ode u Salzburg, Ordagic bljesno ode u Norvesku, Kojic bljesno ode u Poljsku, Lendric bljesno ode u Francusku, Duljevic Bljesno ode u Njemacku, Vukotic bljesno ode u Belgiju, bljesnu Stojcev ode u Grcku, Bljesnu Cimi ode u Grcku, Bljesnu Bajic ode u Tursku, Krpic ode u AIK itd... Sta je sa vama? kakav renome kluba kad od 30 utakmica 28 igra u blatu do koljena a plata mu niza 10X nego u ovim gore nabrojanim klubovima.
Eto bolji lijevi bek od Bekica je mozda Mehremic? koji je to bolji lijevi bek u ligi a da bi ga mogli dovesti ali uzmi u obzir da je to uvijek bila deficitarna pozicija i kad god igrac malo odskoci na toj poziciji on pravi transfer 10X jacu ligu. E haj sad ti meni navedi igraca koji je bolji od Bekica na lijevom beku a da je nama realna opcija a i mi njemu?????

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 jun 2018, 00:03

Pasa moj ta glupa prica prolazi samo kod ljudi koji prate nas klub 2 mjeseca. O cemu pricas ti uopste? Sta bi navijaci Zvezde,Partizana,Dinama il slicnih radili da gledaju ove bravure godinama,da gledaju idiote nesposobne koji sa oarama i najacim budzetom ne mogu meda evo 3 godine jedva do evrope dodju jel to mjerilo,il u EU isto vlada bosnjacki mentalitet pa kad neki poznatiji klub rovari na sredini il kad godinama ne ostvari zeljeni cilj,ljudi popale,sruse polome prebiju itd tako da tu pricu prosipaj negdje drugo

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 jun 2018, 00:05

Ovakvo srozavanje kluba i ovako nisko spustanje standarda i ocekivanja mogu samo oni koji imaju nekog interesa u i oko kluba ili neko njima blizak to ima,drugo objasnjenje ne vidim.
To je najveci ljudski šljam koji postoji :puke:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”