FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
bit ce guravo protiv borca, bit ce 0-2
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Bajro, želim ti brz oporavakStole iz Bora je napisao/la:

EdinTM87 je napisao/la:Aj da ti ne propadne post..LiMvOtElJoZe je napisao/la:[youtube][/youtube]
NEZABORAVNO !![]()
![]()
Odlicno je bilo
Ma nije ovo ništa, što rekli divovi ovo je pišljivih 2.5 milje. Jeb.ote. kralj ovo na sjever ne bi moglo stat'. Bile nekad horde zla. Je.ba.ji ih idemo dalje.
Sreća u nesreći je što Bajro slomi lijevu nogu jer haubica je u desnoj ako se ne varam.
Imali ko kakvu procjenu sastava za Borac?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
Bajri Spahiću želim brz oporavak,te da se vrati (uzainat dušmanima)još jači i bolji,a Harisu Bešliji i Srđanu Saviću želim još mnogo uspješnih godina u poslu kojem obavljaju,kako u ŽELJI tako i u nekom Evropskom klubu.Pozdrav.
čamac je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:Aj da ti ne propadne post..LiMvOtElJoZe je napisao/la:[youtube][/youtube]
NEZABORAVNO !![]()
![]()
Odlicno je bilo
Ma nije ovo ništa, što rekli divovi ovo je pišljivih 2.5 milje. Jeb.ote. kralj ovo na sjever ne bi moglo stat'. Bile nekad horde zla. Je.ba.ji ih idemo dalje.
Sreća u nesreći je što Bajro slomi lijevu nogu jer haubica je u desnoj ako se ne varam.
Imali ko kakvu procjenu sastava za Borac
Da li je ovo fudbalska utakmica ili je neki muzicko-estradni koncert!!

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mislim da nece biti nekih velikih promjena u odnosu na posljednje utakmice. Svraka ce najvjerovatnije pauzirati, Rovcanin se vraca i samo je pitanje hoce li igrati Mirso.čamac je napisao/la:Imali ko kakvu procjenu sastava za Borac?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Pitao je za BoracStole iz Bora je napisao/la:Mislim da nece biti nekih velikih promjena u odnosu na posljednje utakmice. Svraka ce najvjerovatnije pauzirati, Rovcanin se vraca i samo je pitanje hoce li igrati Mirso.čamac je napisao/la:Imali ko kakvu procjenu sastava za Borac?

Malo uz kaficu otisao kod komsinica da vidim sta ima, ipak komsije smo treba pripaziti treba li sta komsijama.
Moram reci da sam se zabrinuo, malo malo jedan drugog zovu bratom (npr. "ovo je napravio brat iz Stutgarta"), sto mi malo vuce na neke sekte gdje su svi braca. Kako svaka sekta ima idejnog vodju koji im obecava da je bas ta vjera (sekta) prava i da ce svi u raj (dzennet) tako i njima njihov idejni vodja obecava da je njihov klub pravi klub i da ce igrati ligu sampiona (fudbalski raj). Eh sad sto sam se zabrinuo? Znajuci kako zavrsavaju sekte i da znaju biti skloni masovnim samoubistvima, jos kad na to dodamo jos jednu izjavu idejnog vodje kako ce se izrezati ako Zeljo bude ispred njihove sekte, malo sam se zabrinuo da u zadnjem kolu ne bude organizovano masovno samoubistvo rezanjem.
Ipak su nam to komsinice, moramo se brinuti za njih.
Moram reci da sam se zabrinuo, malo malo jedan drugog zovu bratom (npr. "ovo je napravio brat iz Stutgarta"), sto mi malo vuce na neke sekte gdje su svi braca. Kako svaka sekta ima idejnog vodju koji im obecava da je bas ta vjera (sekta) prava i da ce svi u raj (dzennet) tako i njima njihov idejni vodja obecava da je njihov klub pravi klub i da ce igrati ligu sampiona (fudbalski raj). Eh sad sto sam se zabrinuo? Znajuci kako zavrsavaju sekte i da znaju biti skloni masovnim samoubistvima, jos kad na to dodamo jos jednu izjavu idejnog vodje kako ce se izrezati ako Zeljo bude ispred njihove sekte, malo sam se zabrinuo da u zadnjem kolu ne bude organizovano masovno samoubistvo rezanjem.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 28 sep 2010, 09:46, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Ne sekiraj se ti nego kupi sto vise zileta pred kraj sezone ima da idu ko halvaAvanes je napisao/la:Malo uz kaficu otisao kod komsinica da vidim sta ima, ipak komsije smo treba pripaziti treba li sta komsijama.
Malo sam se zabrinuo, malo malo jedan drugog zovu bratom (ovo je napravio brat iz Stutgarta), sto mi malo vuce na neke sekte gdje su svi braca. Kako svaka sekta ima idejnog vodju koji im obecava da je bas ta vjera (sekta) prava i da ce svi u raj (dzennet) tako i njima njihov idejni vodja obecava da je njihov klub pravi klub i da ce igrati ligu sampiona (fudbalski raj). Eh sad sto sam se zabrinuo. Znajuci kako zavrsavaju sekte i da znaju biti skloni masovnim samoubistvima, jos kad na to dodamo jos jednu izjavi idejnog vodje kako ce se izrezati ako Zeljo bude ispred njihove sekte malo sam se zabrinuo da u zadnjem kolu ne bude organizovano masovno samoubistvo rezanjem.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
"Procjenu sastava ZA Borac" mi vise baca kao da pita za sastav Zelje. Da je mislio kakav ce sastav Borca biti napisao bi "procjenu sastava (ekipe) Borca". A moguce je da sam i ja pogresno shvatio ..Omar500 je napisao/la:Pitao je za BoracStole iz Bora je napisao/la:Mislim da nece biti nekih velikih promjena u odnosu na posljednje utakmice. Svraka ce najvjerovatnije pauzirati, Rovcanin se vraca i samo je pitanje hoce li igrati Mirso.čamac je napisao/la:Imali ko kakvu procjenu sastava za Borac?. I najbolji griješe

AMAR OSIM
Upravu si Stole, moja greška 

Najbolji sastav Želje zadnjih 5 godina
--------------------------------Šehić---------------------------------
Šimić----------Mulalić-----------------Kuduzovic-------Radovanovic
--------------------------Jahić----------------------------------------
Štilić----------Zeba----------------------Bekrić------------Vladavić
------------------------Dialiba-----------------------------------------
Samo 3 igraca iz danasnje ekipe
Šehić zasluzeno , Radovanovic samo zato sto nisamo imali boljeg beka hrkaća na brojim ! Zeba Odlican !
sad bi drmali ligom da nam je ova ekipa ! al ne PL nego LP !
Samo 3 igraca iz danasnje ekipe

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sto me ubode u oci Kuduzovicevo ime medju "najboljih 11" ..
. Kako bas njega ugura na tu poziciju? Mislim da je Damir Memisevic puno bolji igrac od njega na toj poziciji.

AMAR OSIM
Ko je ba ovo pravio? JeKo Kuduz, nije valjda onajtm_ludak je napisao/la:Najbolji sastav Želje zadnjih 5 godina
Samo 3 igraca iz danasnje ekipeŠehić zasluzeno , Radovanovic samo zato sto nisamo imali boljeg beka hrkaća na brojim ! Zeba Odlican !

MIslio sam Omare na naš sastav. U koja je doba Radovanović? Bojim se promahe po lijevoj strani.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Stole iz Bora je napisao/la:Sto me ubode u oci Kuduzovicevo ime medju "najboljih 11" ... Kako bas njega ugura na tu poziciju? Mislim da je Damir Memisevic puno bolji igrac od njega na toj poziciji.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
umjesto: Šehića-Gušo,Kuduzovića-Amanaka(ko ga se sjeća),Vugdalićtm_ludak je napisao/la:Najbolji sastav Želje zadnjih 5 godina
Samo 3 igraca iz danasnje ekipeŠehić zasluzeno , Radovanovic samo zato sto nisamo imali boljeg beka hrkaća na brojim ! Zeba Odlican !
Radovanovića-definitivno Admir Kajtaz
ostlo,koliko toliko može
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Radovanovic bi trebao biti u konkurenciji,bar sam ja dobio takvu informaciju od jednog eminentnog clana naseg foruma
...a da li ce igrati od prve minute,zavisi od Amara,ista je stvar sa Beslijom...ekipa bi otprilike trebala biti slicna,s tim sto nema Svrake zbog crvenog kartona,pa su tu vjerovatno Culum i Savic kao dva zadnja vezna,u zavisnosti od igranja Beslije,Colic bi isao na desno krilo ili na lijevo ako bude igrao Mirso,a Visca bi opet dobio sansu s klupe...u slucaju da Mirso ne igra,onda ce vjerovatno Visca na lijevo krilo i to je otprilike ekipa...ostaje dilema lijevog bocnog,da li Stana ili Radovanovic,ostalo vjerujem da se nece mijenjati

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Vidis da je momak napiso u zadnji pet godina,ako bi pisali poslje rata tu bi bili Dzelo,greda,buki,zuban i ostaliMU'MIN T.M. je napisao/la:umjesto: Šehića-Gušo,Kuduzovića-Amanaka(ko ga se sjeća),Vugdalićtm_ludak je napisao/la:Najbolji sastav Želje zadnjih 5 godina
ostlo,koliko toliko može
Ako se dobro sjecam da je kuduzovic igro beka

Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 28 sep 2010, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
moze i neil wood !MU'MIN T.M. je napisao/la:umjesto: Šehića-Gušo,Kuduzovića-Amanaka(ko ga se sjeća),Vugdalićtm_ludak je napisao/la:Najbolji sastav Želje zadnjih 5 godina
ostlo,koliko toliko može

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrammm1921, Levin i 36 gostiju.