Pa ok mi je to.Nego ovako kada su ove situacije tipa sad sto je bila,kao nije penal nije bila namjera,mislim sta onaj penal Umtitija danas je bio zato sto je ovaj namjerno igrao,bas htio eto penal protivnik da dobije.Moggi je napisao/la:suarez 2010?miky_hz je napisao/la:Joj kako mrzim kad kaze neko nije bilo namjere ,eto bas neko hoce namjerno da igra rukom.
Grupa D (Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa D (Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 jun 2018, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa imaš i takvih slučajeva u odbrani, ili u napadu Henry protiv Irskemiky_hz je napisao/la:Joj kako mrzim kad kaze neko nije bilo namjere ,eto bas neko hoce namjerno da igra rukom.

Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 16 jun 2018, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Veći debalans kvalitete napada i odbrane nije postojao dosad. A sredina bukvalno ne postoji, samo Maskerano do Messija i to je sva igra.
Kajzer10 je napisao/la:Valja slusati citavo prvenstvo kako Messi igra sa invalidima. Vec mi se povraca.

Bolji Island.
Meza je na terenu.Zasto cudi sto udvajaju Messija?
Island jos jednom pokazao da su ozbiljna ekipa.Ne bi ovdje bio ni x loš jer onda se mora dobit Prcija iduće kolo,a Island ima vrijedan bod za dalje.
-
- Kontakt:
Šteta sto nema Benedetta, da on i Meza ovo riješe u drugom.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I ovaj Messi 5 godina samo hoda po terenu, vuce se. Ne moze brate tako.
Jos treba uzeti u obzir da reprezentacija nije neka ali ni on ne odaje utisak lidera niti se vidi neki nadljudski trud.
Potrugal ima bolju reprezentaciju, Evropska reprezentacija koja ima solidan savez i ligu. Imaji oni Cedrica, Gurreira, Carvalha, Moutinha, Fernandesa, Guedesa. Svakako bolje izbalansirani.
Jos treba uzeti u obzir da reprezentacija nije neka ali ni on ne odaje utisak lidera niti se vidi neki nadljudski trud.
Potrugal ima bolju reprezentaciju, Evropska reprezentacija koja ima solidan savez i ligu. Imaji oni Cedrica, Gurreira, Carvalha, Moutinha, Fernandesa, Guedesa. Svakako bolje izbalansirani.
Hajmo Islandani u drugom
Ovi Argentinci na celu sa Messijem me uspavase.

Ovi Argentinci na celu sa Messijem me uspavase.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ovo prvenstvo će osvojiti neka lijeva ekipa. Da smo iole sposobni i plasirali se na ovo prvenstvo i prolaz grupe ne bi bio nerealan. Pad kvalitete fudbala u svijetu je evidentan, a najbolji igrači na konopcima poslije mukotrpnih sezona.
Valjda Dybalu ubaci.
Valjda Dybalu ubaci.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sad će još ispasti da je Meza najveći problem ove repke 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- branimir85
- Kontakt:
island očekivano u organiziranom bunkeru s par dobri šansi za gol
gaučosi igraju igru kao presliku svi prijašnji utakmica,odbrana očajna
daj Dybalu
gaučosi igraju igru kao presliku svi prijašnji utakmica,odbrana očajna
daj Dybalu
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- anonymousHD
- Kontakt:
Island odličan. 

Mrtvi Sampaoli i njegova postavka i ovaj odabir igraca.Bit ce patnja i da se ova grupa prodje.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Nevjerovatno stvarnoS-Y-L-A-R je napisao/la:Sad će još ispasti da je Meza najveći problem ove repke

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Sad ce Sampaoli svog ljubimca Acunu prije Dybale.
MES QUE UN CLUB!
El gigantePonos Torina je napisao/la:sta rece suko za hd signal ??![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sta ocekivati od ovih kad im Mascherano organizuje napade
Ovaj Sampaoli ima neke zamisli koje ni on sam ne konta.

Pa realno, protiv bunkera je jbeno teško zabit, a ovo je bunker, 10 igrača iza lopte na 30-40 metara, Messi udvojen stalno, a niko drugi višak ne pravi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Da smo mi na terenu umjesto Islanda, vec bi bilo 1000 analiza kako je Argentina strasna, kako su nam sanse 0,01%....
Mentalitet ljudi, mentalitet. Mi se ukenjamo od protivnika unistavajuci sebi samopouzdanje. Primimo gol, mi se trijeznimo 10min, a onda jos 10min se povezujemo s pasom, pa onda tek u onih jos 10min skontamo da mozemo i mi dati gol. Islandjani se otrijezne, povezu i napadnu u 5min a mi u 35min. Eto tu je razlika, u mentalitetu. Sta smo mi utakmica na tu foru zijanili jer se podcijenimo, protivnika precijenimo i onda sebi ruke i noge vezemo.
Mentalitet ljudi, mentalitet. Mi se ukenjamo od protivnika unistavajuci sebi samopouzdanje. Primimo gol, mi se trijeznimo 10min, a onda jos 10min se povezujemo s pasom, pa onda tek u onih jos 10min skontamo da mozemo i mi dati gol. Islandjani se otrijezne, povezu i napadnu u 5min a mi u 35min. Eto tu je razlika, u mentalitetu. Sta smo mi utakmica na tu foru zijanili jer se podcijenimo, protivnika precijenimo i onda sebi ruke i noge vezemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.