FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benjolos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benjolos » 16 jun 2018, 11:28

Na prozivci FK Sarajevo pored Aladina Šišića nalazi se i Benjamin Tatar, koji će pokušati da se nametne stručnom štabu u narednim danima. Tatar je ponikao u Radniku iz Hadžića, a od 2012. godine igra u Hrvatskoj. Prvo je nastupa za NK Novigrad, potom NK Cibaliju, jedno vrijeme proveo je u Gorici, a posljednju sezonu nastupao je za NK Slaven Belupo. Tatar je po vokaciji krilni igrač, rođen 1994. godine, a u posljednjoj sezoni je za Belupo odigrao ukupno 13 utakmica, 11 u nacionalnom prvenstvu i dvije u kup takmičenja.

:puke: :puke: :puke:
Bordo bijeli za život cijeli!!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 16 jun 2018, 11:31

Benjolos je napisao/la:Na prozivci FK Sarajevo pored Aladina Šišića nalazi se i Benjamin Tatar, koji će pokušati da se nametne stručnom štabu u narednim danima. Tatar je ponikao u Radniku iz Hadžića, a od 2012. godine igra u Hrvatskoj. Prvo je nastupa za NK Novigrad, potom NK Cibaliju, jedno vrijeme proveo je u Gorici, a posljednju sezonu nastupao je za NK Slaven Belupo. Tatar je po vokaciji krilni igrač, rođen 1994. godine, a u posljednjoj sezoni je za Belupo odigrao ukupno 13 utakmica, 11 u nacionalnom prvenstvu i dvije u kup takmičenja.

:puke: :puke: :puke:
Preventivno pljuvanje :rol: :rol:
Pitarluk je teška bolest :kafa:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 jun 2018, 11:39

Beširović između Zrinjskog i Sarajeva: Klub s Koševa nudi bolje finansijske uslove, ali…

Jedan od najboljih fudbalera bijeljinskog Radnika, Dino Beširović, vjerovatno će uskoro promijeniti sredinu.

Sjajnom vezisti, koji se nekoliko puta našao i na širem spsisku A reprezentacije BiH, ugovor ističe za pola godine, no s obzirom da ima nekoliko ponuda, teško da će ga u Radniku uspjeti zadržati ovog ljeta.

Najzrelije mušterije za usluge 24-godišnjeg nogometaša, kako prenosi Dnevni avaz, dvije su ekipe iz vrha Premijer lige BiH, Zrinjski i Sarajevo.

Navodno, nešto bolje finansijske uvjete nudi ekipa s Koševa, ali ne bi bilo prvi put da Plemići ispred nosa jednom od sarajevskih klubova preotmu potencijalno pojačanje… U svakom slučaju, vrlo brzo bi se trebala znati sudbina Beširovića, odnosno ime njegovog novog tima.

Scport

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jun 2018, 11:40

Sto nisu bajram cestitali porukom,sta ce igraci na probi. Joj ma zlatan nam je klub kakvi smo mi :bow:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 jun 2018, 11:44

Treba dovest krilo neko sam jakim imenom i dat mu platu 15.000 eur, da bude povrijeđen cijelu sezonu, odigravši 3 utakmice i to preko kurc.a odigranih, nema veze, bitno je da ima jako ime i da je igro nekad za Udinese 2007 godine kao junior, da se zadovolji pitarski ego :kafa:

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 16 jun 2018, 11:45

Sa prvotimcima je radio i Emir Halilović, kojem je sa završetkom prethodne sezone istekao ugovor, a tokom preliminarnih razgovora nije postignut dogovor o njegovom produženju. Da li je došlo do preokreta i da li su se dvije strane dogovorile oko daljnje saradnje, bit će više poznato tokom dana.
Sarajevo ljubavi moja.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 jun 2018, 11:50

Mislim da ostaju on i Crepulja.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 jun 2018, 12:05

I Crepulja i Halilović na prozivci, baš me iznenadi kad ih viđe, volio bi da Crepulja ostane, za Halilovića mi je svejedno.
Tatar i Šišić, što se mene tiče, kompletirali smo kvalitetno ekipu, ne treba više pojačanja :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 jun 2018, 12:05

Znaci i juniori na pripremama od ponedjeljka. Super vijest. Tatar nece proci probu jer je nivo Lelica, tj. ni sa klupe ne bi ulazio. Ali sretno mu na probnom radu. :D
Halilovic ima vazeci ugovor do 30.6. i mora se odazvati.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 jun 2018, 12:13

Znaci to je to,Hadzic je rekao da ce se ekipa kompletirati do pocetka priprema i evo 'kompletirana' je. Eventualno da nam ostave ovog Benjamina kao bajramluk.

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 16 jun 2018, 12:14

BSMO, jesmo li juce ili danas slucajno doveli jos kakvo drvo, nisam pratio.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 jun 2018, 12:21

Portali prenesoše da su moguća još dva pojačanja do odlaska u Sloveniju, vjerovatno kvaliteti Šišića i Tatara ovi koji dođu (ako dođu).
Znači u sljedeću sezonu ulazimo ponovo sa Bekićem kao jedinim igračem na lijevom beku, nezamjenjivim Hebibijem koji će pokrivati bekovsku poziciju i krilo, u napadu će vjerovatno ponovo biti Merso bez konkurencije, na golu ostaje nesigurni Pavlović, krila ostaju osakaćena uz pojačanje Šišića i možda Tatara itd... kad tome dodamo da su pobrojani mentalni patuljci i da im pritisak par stotina navijača predstavlja veliki problem, uz djecu koja će imati velike oscilacije i ne konstantnost, očekuje nas, pa možda i gora sezona nego ova prethodna jer će konkurencija biti jača.
Po meni, kako su krenuli i kako se nazire budućnost ekipe za sljedeću sezonu, ući ćemo slabiji što i nije ništa strano jer držimo tu kontinuitet.
FK Sarajevo

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 jun 2018, 12:23

Nogirat Halilovica odma,da ne zauzima mjesto nekom kome ne smetaju tereni i slicne gluposti a on neka trazi hljeb u Slobodi,Zrinjskom il Celiku

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 jun 2018, 12:24

Gasimo se !!!
Ispadamo iz lige !!!

:crazy:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 jun 2018, 12:28

Ono što je kod nas Lelić, to je Tatar bio u Slaven Belupu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
slika
FK Sarajevo

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 jun 2018, 12:32

Zip je napisao/la:Gasimo se !!!
Ispadamo iz lige !!!

Ne gasimo se i ne ispadamo,al se borimo opet grcevito za 3 il 4 mjesto to je poenta

hzhzhzhz
Kontakt:

Post Postao/la hzhzhzhz » 16 jun 2018, 12:43

Benjamin Tatar je bolji trenutno nego nasa krila sto mi imamo u drugoj ligi HNL u 47 utakmica dao 21 go

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 jun 2018, 12:44

Sabrina Buljubašić : "imamo novca za zvučna imena"
Aladin Šišić, Benjamin Tatar
Emir Hadžić : "radit ćemo na tome da kompletiramo ekipu do početka priprema"
Aladin Šišić, Benjamin Tatar
Politika kluba: "okrenut ćemo se vlastitim, mladim igračima i forsiranju istih"
Anđušić, domaći mladi igrač uz zamjenu za 27 godina mladog, perspektivnog Aladina Šišića
Husref Musemić: "cilj nam je što duže se zadržati u evropi"
U drugom pretkolu bi volio da dobijemo Sevilju
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
FK Sarajevo

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 jun 2018, 12:57

zagor1987 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Gasimo se !!!
Ispadamo iz lige !!!

Ne gasimo se i ne ispadamo,al se borimo opet grcevito za 3 il 4 mjesto to je poenta
Boli **** zipa za to,bitno je da megalomanska administracija i ostale interesdzije u i oko kluba ne budu zakinuti.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 jun 2018, 13:29

Posto sam upoznat s momkom i gledo sam ga uzivo, jedina prednost Tatara je sto dobro izvodi slobodnjake, kornere i sl. Negativna strana je sto je slab u duelu. To je moje zapazanje. Međutim gledo sam ga samo 2-3 puta.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.