Ko bi nam mogao biti protivnik u el?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa pošto je uigravao formaciju s trojicom u odbrani na treninzima i nije baš višak.Raonffa je napisao/la:Što li će im ovaj Makedonac nije mi jasno, nema potrebe za gomilanjem stopera i bolje je da na klupi sjedi Džindo nego Damčveski.
Ovo za Veselog ne znam šta bih rekao, dobar igrač za naše lige, mada ni tu ne vidim potrebu za dovođenjem izuzev ako Zakarić ne ide 100%. I najgore je što će Veselinović sigurno biti prva opcija na desnom krilu (ako Goran ode) i uzimat će dragocijene minute Žeri i Šehiću. Ovo je baš ono primjer kako će polovnjak uništiti našu djecu.
Doduše, samo me strah da ga ne popuši sa tom formacijom, za to ti baš trebaju kvalitetni igrači, pogotovo na tim bočnim pozicijama.braco je napisao/la:Pa pošto je uigravao formaciju s trojicom u odbrani na treninzima i nije baš višak.Raonffa je napisao/la:Što li će im ovaj Makedonac nije mi jasno, nema potrebe za gomilanjem stopera i bolje je da na klupi sjedi Džindo nego Damčveski.
Ovo za Veselog ne znam šta bih rekao, dobar igrač za naše lige, mada ni tu ne vidim potrebu za dovođenjem izuzev ako Zakarić ne ide 100%. I najgore je što će Veselinović sigurno biti prva opcija na desnom krilu (ako Goran ode) i uzimat će dragocijene minute Žeri i Šehiću. Ovo je baš ono primjer kako će polovnjak uništiti našu djecu.
Stevanovic,Mehremic,Hadzic,Projic.Nije upitno.braco je napisao/la:Da, sumnje kako će sve to izgledati sa tim novim sistemom igre su potpuno opravdane, dosta yebeno za uigrat čak iako imaš igrače za takvu koncepciju igre, a koliko naši bekovi mogu odgovorit tom zadatku je upitno. Samo me zanima gdje bi Veselinović igrao u takvoj formaciji. Jedino da napravi wingbacka od njega u 3-5-2 formaciji. Koliko je sposoban Veselinović za takvu prilagodbu ne znam, a i sumnjam baš i da Krčmarević zna jer realno Slobo nije ni pratio toliko našu ligu da zna kvalitete Veselinovića, te njegove defanzivne i ofanzivne sposobnosti nužne za takvu prilagodbu na novoj poziciji. Veselinović bi bio rješenje u 3-4-3 formaciji kao krilo, ali ovako nisam siguran.
Sve i da ponovi epizodu iz Borca gdje i nije tako dobar, bolji je od Crnova, Modica, Mehremica i Hadzica zajedno, polivalentan igrac, moze igrat sve pozicije skoro, podsjećao me na Stanića uvijek.LjoZee je napisao/la:U Borcu los bio. Prije toga u Slobodi dobar. Bog zna kakav ce sad biti.
Zeba je bio njegov suigrač u toj generaciji u TZ, a posto je u strucnom stabu i zna njegova primanja vjerovatno ga je preporucio.vorkapa je napisao/la:Dali je trener poželeo i Veselog ili ga je Edo preporučio ???Vrijeme će pokazat da nije greška.Opet mi nije jasno koja je to linija MK-BiH za stopera.No,ma nije ni bitno.
Kakvog Serbecica, jedino ako imamo 2 miliona eura pa da ga kupimo od RosenborgaManijakdolopate je napisao/la:Zeba je bio njegov suigrač u toj generaciji u TZ, a posto je u strucnom stabu i zna njegova primanja vjerovatno ga je preporucio.vorkapa je napisao/la:Dali je trener poželeo i Veselog ili ga je Edo preporučio ???Vrijeme će pokazat da nije greška.Opet mi nije jasno koja je to linija MK-BiH za stopera.No,ma nije ni bitno.
Mislim da bi se Zeljo trebao ukljuciti sada u trku za Šerbečića, čisto da digne bar cijenu.
Na Besirevica sam mislio, moja greska, mislim da Radnik ne bi puno trazio.irfo je napisao/la:Kakvog Serbecica, jedino ako imamo 2 miliona eura pa da ga kupimo od RosenborgaManijakdolopate je napisao/la:Zeba je bio njegov suigrač u toj generaciji u TZ, a posto je u strucnom stabu i zna njegova primanja vjerovatno ga je preporucio.vorkapa je napisao/la:Dali je trener poželeo i Veselog ili ga je Edo preporučio ???Vrijeme će pokazat da nije greška.Opet mi nije jasno koja je to linija MK-BiH za stopera.No,ma nije ni bitno.
Mislim da bi se Zeljo trebao ukljuciti sada u trku za Šerbečića, čisto da digne bar cijenu.
Ma nasima cim spomenes odstetu padne mrak na oci, tako da nema nista od togaManijakdolopate je napisao/la:
Na Besirevica sam mislio, moja greska, mislim da Radnik ne bi puno trazio.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bing [Bot], Lokomotifa i 34 gosta.