Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

majestic
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la majestic » 30 mar 2009, 20:40

slika

onda je ovo

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 30 mar 2009, 20:44

ovo je posusje
AMAR OSIM!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 30 mar 2009, 20:51

ne bih volio da se igra ove zadnje dvie na kosevu razlog:
1. spanci se boje bilinog jer je atmosfera paklena i uzarena kako je rekao i vicente delbosque ne znaju igrat na malom stadionu i to je nasa prednost
2.prosli put protiv danske kiksali na kosevu a da smo igrali u zenici pobjedili bi 200% sto su rekli sami i igraci
3.turska znamo da su vec da su irali prosle godine na kosevu i sto bi trebalo ponovo da se igra tamo
Moj prijedlog je da se sa spanijom igra u zenici ,a sa turskom u sarajevu to bi bilo najpravednije
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 mar 2009, 20:53

Da , ali prima samo 12.000, sada samo 8000, malo sam se zarkao jer sam zamjeno jedan stadion, ne znam, nemogu da se sjetim znam da prima preko 20.000.

Ako nadjem sliku i sjetim se javiti cu vam.

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=694604

Moja greska, poslje renoviranaj taj stadion prima ispod 10.000, ne znam kako je to moguce.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 mar 2009, 21:03

Kosevo je proklet stadion otkad je na njemu bio Papa. Dobili smo samo one utakmice koje nisu bile vazne. Uvijek kad je bila vazna utakmica na tom stadionu smo kiksali. Evo par primjera.

1999 - da smo pobjedili Skote igrali bi baraz mi izgubimo 1-2
2000 - da sami odlucujemo o sudbini mi odigramo 0-0 protiv Izraela
2003 - pobjeda protiv Danske vodi nas na Euro mi odigramo 1-1
2004 - igramo fenemenalno protiv SiCG i lopta nece u gol
2005 - utakmica koja nas po misljenju kostala SP-a 2006 je odigrana krajem Marta, pocetkom Aprila protiv Litvanije, na kraju je bilo 1-1
2006 - prijateljska protiv Francuske stvaramo prilike igramo odlicno, sudija ne svira penal, i Francuzi zabise dva gola ni sami neznaju kako
2007 - imamo sve u svojim rukama da odlucimo hocemo li se ukljuciti u borbu sa Turskom i Norverskom za drugo mjesto koje vodi u Austriju i Svicarsku i mi izgubimo protiv Moldavije i Norverske 1-0

Ako treba da se igra utakmica u Sarajevu treba isto dati Grbavici sansu nek se tu odigrana jedna utakmica. Mislim ni Turcima ni Spancima neodgovara teren na Bilinom Polju i na Grbavici, i mislim da je tu bolja atmosfera nego na Kosevu jer su tribine previse udaljene od stadiona.
Ako i ovo ne pomaze nek onda i Saveza zovnu hodzu i nek nesto nauci na stadion Kosevo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 30 mar 2009, 21:09

ma za repku se zenica pokazala kao naj sretnija i neka tako ostane...normalno da bi vise volio da je Sarajevo kao grad sretniji za repku ali nije, nek Bilino ostane do kraja kvalifikacija...ali ko smo mi da ovde po forumu nesto odredjujemo...onim iz saveza kad prigusti sa parama naravno da ce odredit Kosevo za odigravanje bilo koje utakmice
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 30 mar 2009, 21:17

Volio bih kada bi se tekme protiv Spanije i Turske igrale na Bilinom Polju :D

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 30 mar 2009, 21:23

ako budemo imali osigurano mjesto nek igraju gdje hoce, evo mogu i pod Boricima u Bihacu :lol:
a ovako samo na Bilinom polju 8-)
100% sportski i krajnje opušten potpis

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 mar 2009, 21:30

Zlatni ljiljan u drustvu sa ljiljanima 8-)
slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 30 mar 2009, 21:32

amerosm je napisao/la:Kosevo je proklet stadion otkad je na njemu bio Papa. Dobili smo samo one utakmice koje nisu bile vazne. Uvijek kad je bila vazna utakmica na tom stadionu smo kiksali. Evo par primjera.

2005 - utakmica koja nas po misljenju kostala SP-a 2006 je odigrana krajem Marta, pocetkom Aprila protiv Litvanije, na kraju je bilo 1-1
2006 - prijateljska protiv Francuske stvaramo prilike igramo odlicno, sudija ne svira penal, i Francuzi zabise dva gola ni sami neznaju kako
2007 - imamo sve u svojim rukama da odlucimo hocemo li se ukljuciti u borbu sa Turskom i Norverskom za drugo mjesto koje vodi u Austriju i Svicarsku i mi izgubimo protiv Moldavije i Norverske 1-0

Ako treba da se igra utakmica u Sarajevu treba isto dati Grbavici sansu nek se tu odigrana jedna utakmica. Mislim ni Turcima ni Spancima neodgovara teren na Bilinom Polju i na Grbavici, i mislim da je tu bolja atmosfera nego na Kosevu jer su tribine previse udaljene od stadiona.
Ako i ovo ne pomaze nek onda i Saveza zovnu hodzu i nek nesto nauci na stadion Kosevo.
Da nije bilo pape mozda ne bilo mozda ni reprezentacije bosne, mozda se neki ne sjecaju da je on prvi priznao nezavisnost, molio bih admina da ne tolerira ovakve postove. koliko mene moja stara pamet slusa posle pape na kosevu je padala italija. sto se mene tice i ja sam pristalica bilinoga polja.

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 30 mar 2009, 21:58

cuj ovome papa kriv a ne nekvaliteta bh nogometa...e kad se sjetim sto je tandem :papa, boljic promasivao protiv danske...baljic nabacuje ,lopta pada Papi na glavu,papa sut iiiiiiiiii ode pokraj stative.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 30 mar 2009, 22:00

bh hrvat je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Kosevo je proklet stadion otkad je na njemu bio Papa. Dobili smo samo one utakmice koje nisu bile vazne. Uvijek kad je bila vazna utakmica na tom stadionu smo kiksali. Evo par primjera.

Da nije bilo pape mozda ne bilo mozda ni reprezentacije bosne, mozda se neki ne sjecaju da je on prvi priznao nezavisnost, molio bih admina da ne tolerira ovakve postove. koliko mene moja stara pamet slusa posle pape na kosevu je padala italija. sto se mene tice i ja sam pristalica bilinoga polja.
sto se tice pape u potpunosti podrzavam bh hrvata, a ovo cisto ovim sto pisu o Kosevu i da se tu ne treba igrati jedan podatak a to je da stadioni u JAR nece biti mali ko Bilino polje i da cemo ako odemo,aBd, i tamo igrati protiv reprezentacija kao sto je turska ili spanija, a sto se tice pobijeda i poraza na kosevu onda treba spomenuti i utakmice protiv italijana svaba danaca tako da nije sve bas ovako kako oni pisu
i da sada ulaznica na crno za belgiju kosta 100KM a kada smo igrali na kosevu protiv danske, a sto nam je realno bila najvaznija utakmica u povijesti bh nogometa, ja sam dvije ulaznice kupio za 55KM
znaci treba razmisljati i o navijacima koji dolaze sa strane, iz udaljenih gradova u BIH, i koji ne mogu nabaviti regularno ulaznicu, vec moraju placati pola prosjecne plate za dvije ulaznice ili citavu najnizu penziju ako hoce doci stari bracni par na tekmu, recimo iz Bihaca
U ime Gospodara...

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 30 mar 2009, 22:04

Ja sam iz Bos.Krupe i pokusavam da dodjem do 8 karata,jednostavno nemoguce!!!!!!!!!!!!!
zamislite,jedan momak trazi za JUG 70KM,mislim stvarno :oops:
draga bi srca dao za jug ili sjever 10-15KM vise od prave cijene,po karti,naravno,ali traziti za JUG 70KM :roll:
BB BiH

DENZEL
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL » 30 mar 2009, 22:05

Glup komentar ovo za papu.Isto ko da bi neko rekao da je na Poljudu hodza naucio pa repka hrvatske nemoze pobijediti.Daj raja komentirajmo sport a vjerske i druge stvari ne mjesajmo u sport pogotovo ne u kontekstu koji moze nekoga uvrijediti...
GAZIJE FOREVER...

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 30 mar 2009, 22:09

BB BiH je napisao/la:Ja sam iz Bos.Krupe i pokusavam da dodjem do 8 karata,jednostavno nemoguce!!!!!!!!!!!!!
zamislite,jedan momak trazi za JUG 70KM,mislim stvarno :oops:
draga bi srca dao za jug ili sjever 10-15KM vise od prave cijene,po karti,naravno,ali traziti za JUG 70KM :roll:
eh i o tome treba pricati, da ljudi koji stanuju u BiH nemaju para da daju zenicanima ili sarajlijama posto se uvijek karte prodaju i u sarajevu, sto neko od njih kupi 10 kom i onda se obogati pa ne realno je ovo sto se trazi sada za ulaznice. a onako da je na utakmica na kosevu bilo bi 20.000 ulaznica vise i odmah je moguce pricati i nekom iz Bosanske Krupe da dodje na utakmicu ali da ne mora za osam ulaznica dati 2 prosjecne plate vec samo duplo od cijene ulaznica a to bi bilo recimo za sjever i jug na kosevu 150KM
Zadnja izmjena: LeBronJamesKing, dana/u 30 mar 2009, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
U ime Gospodara...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 30 mar 2009, 22:10

daj ba vratimo se temi...a tema je Belgija- BiH/BiH - Belgija...a ne 100 stranica gdje bi se trebalo igrat, jel Papa kriv ili nije
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 mar 2009, 22:10

DENZEL je napisao/la:Glup komentar ovo za papu.Isto ko da bi neko rekao da je na Poljudu hodza naucio pa repka hrvatske nemoze pobijediti.Daj raja komentirajmo sport a vjerske i druge stvari ne mjesajmo u sport pogotovo ne u kontekstu koji moze nekoga uvrijediti...
to je sala koja kruzi po SA,sta se odmah tu palite i navaljujete bezveze po momku,niđe veze... :roll:
Ja opet ponavljam,clanak na koji se vi ovdje palite je pun gresaka preuzet iz spanskog AS-a,a jedna od gresaka je sigurno i to da igramo na Kosevu... 8-)
P.S.
Italija je pala prije pape :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

DENZEL
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL » 30 mar 2009, 22:15

bistrikboy je napisao/la:
DENZEL je napisao/la:Glup komentar ovo za papu.Isto ko da bi neko rekao da je na Poljudu hodza naucio pa repka hrvatske nemoze pobijediti.Daj raja komentirajmo sport a vjerske i druge stvari ne mjesajmo u sport pogotovo ne u kontekstu koji moze nekoga uvrijediti...
to je sala koja kruzi po SA,sta se odmah tu palite i navaljujete bezveze po momku,niđe veze... :roll:
Ja opet ponavljam,clanak na koji se vi ovdje palite je pun gresaka preuzet iz spanskog AS-a,a jedna od gresaka je sigurno i to da igramo na Kosevu... 8-)
P.S.
Ma nije paljenje znam ja da je zeza al ne kontaju svi tu vrstu humora.Al nema veze okrecemo se Zenici.
1-0 dovoljno da tefericimo do zore naravno.....
GAZIJE FOREVER...

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 30 mar 2009, 22:16

Ajd, ko što je čovik lipo reka, okanite se nebitnih stvari! Tema je Belgija-BiH/BiH-Belgija i zato, pisite sta o tome... :D :D

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 30 mar 2009, 22:17

DENZEL je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
P.S.
Ma nije paljenje znam ja da je zeza al ne kontaju svi tu vrstu humora.Al nema veze okrecemo se Zenici.
1-0 dovoljno da tefericimo do zore naravno.....
teferic,naravno,a bio bi jos pogotovo kad bi tapkarosi prodavali karte po normalnijim cijenama,pa bi iz Zenice kuci posao,sa pjesmom
BB BiH

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.