onda je ovo
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Da nije bilo pape mozda ne bilo mozda ni reprezentacije bosne, mozda se neki ne sjecaju da je on prvi priznao nezavisnost, molio bih admina da ne tolerira ovakve postove. koliko mene moja stara pamet slusa posle pape na kosevu je padala italija. sto se mene tice i ja sam pristalica bilinoga polja.amerosm je napisao/la:Kosevo je proklet stadion otkad je na njemu bio Papa. Dobili smo samo one utakmice koje nisu bile vazne. Uvijek kad je bila vazna utakmica na tom stadionu smo kiksali. Evo par primjera.
1999 - da smo pobjedili Skote igrali bi baraz mi izgubimo 1-2
2000 - da sami odlucujemo o sudbini mi odigramo 0-0 protiv Izraela
2003 - pobjeda protiv Danske vodi nas na Euro mi odigramo 1-1
2004 - igramo fenemenalno protiv SiCG i lopta nece u gol
2005 - utakmica koja nas po misljenju kostala SP-a 2006 je odigrana krajem Marta, pocetkom Aprila protiv Litvanije, na kraju je bilo 1-1
2006 - prijateljska protiv Francuske stvaramo prilike igramo odlicno, sudija ne svira penal, i Francuzi zabise dva gola ni sami neznaju kako
2007 - imamo sve u svojim rukama da odlucimo hocemo li se ukljuciti u borbu sa Turskom i Norverskom za drugo mjesto koje vodi u Austriju i Svicarsku i mi izgubimo protiv Moldavije i Norverske 1-0
Ako treba da se igra utakmica u Sarajevu treba isto dati Grbavici sansu nek se tu odigrana jedna utakmica. Mislim ni Turcima ni Spancima neodgovara teren na Bilinom Polju i na Grbavici, i mislim da je tu bolja atmosfera nego na Kosevu jer su tribine previse udaljene od stadiona.
Ako i ovo ne pomaze nek onda i Saveza zovnu hodzu i nek nesto nauci na stadion Kosevo.
sto se tice pape u potpunosti podrzavam bh hrvata, a ovo cisto ovim sto pisu o Kosevu i da se tu ne treba igrati jedan podatak a to je da stadioni u JAR nece biti mali ko Bilino polje i da cemo ako odemo,aBd, i tamo igrati protiv reprezentacija kao sto je turska ili spanija, a sto se tice pobijeda i poraza na kosevu onda treba spomenuti i utakmice protiv italijana svaba danaca tako da nije sve bas ovako kako oni pisubh hrvat je napisao/la:Da nije bilo pape mozda ne bilo mozda ni reprezentacije bosne, mozda se neki ne sjecaju da je on prvi priznao nezavisnost, molio bih admina da ne tolerira ovakve postove. koliko mene moja stara pamet slusa posle pape na kosevu je padala italija. sto se mene tice i ja sam pristalica bilinoga polja.amerosm je napisao/la:Kosevo je proklet stadion otkad je na njemu bio Papa. Dobili smo samo one utakmice koje nisu bile vazne. Uvijek kad je bila vazna utakmica na tom stadionu smo kiksali. Evo par primjera.
1999 - da smo pobjedili Skote igrali bi baraz mi izgubimo 1-2
2000 - da sami odlucujemo o sudbini mi odigramo 0-0 protiv Izraela
2003 - pobjeda protiv Danske vodi nas na Euro mi odigramo 1-1
2004 - igramo fenemenalno protiv SiCG i lopta nece u gol
2005 - utakmica koja nas po misljenju kostala SP-a 2006 je odigrana krajem Marta, pocetkom Aprila protiv Litvanije, na kraju je bilo 1-1
2006 - prijateljska protiv Francuske stvaramo prilike igramo odlicno, sudija ne svira penal, i Francuzi zabise dva gola ni sami neznaju kako
2007 - imamo sve u svojim rukama da odlucimo hocemo li se ukljuciti u borbu sa Turskom i Norverskom za drugo mjesto koje vodi u Austriju i Svicarsku i mi izgubimo protiv Moldavije i Norverske 1-0
Ako treba da se igra utakmica u Sarajevu treba isto dati Grbavici sansu nek se tu odigrana jedna utakmica. Mislim ni Turcima ni Spancima neodgovara teren na Bilinom Polju i na Grbavici, i mislim da je tu bolja atmosfera nego na Kosevu jer su tribine previse udaljene od stadiona.
Ako i ovo ne pomaze nek onda i Saveza zovnu hodzu i nek nesto nauci na stadion Kosevo.
eh i o tome treba pricati, da ljudi koji stanuju u BiH nemaju para da daju zenicanima ili sarajlijama posto se uvijek karte prodaju i u sarajevu, sto neko od njih kupi 10 kom i onda se obogati pa ne realno je ovo sto se trazi sada za ulaznice. a onako da je na utakmica na kosevu bilo bi 20.000 ulaznica vise i odmah je moguce pricati i nekom iz Bosanske Krupe da dodje na utakmicu ali da ne mora za osam ulaznica dati 2 prosjecne plate vec samo duplo od cijene ulaznica a to bi bilo recimo za sjever i jug na kosevu 150KMBB BiH je napisao/la:Ja sam iz Bos.Krupe i pokusavam da dodjem do 8 karata,jednostavno nemoguce!!!!!!!!!!!!!
zamislite,jedan momak trazi za JUG 70KM,mislim stvarno![]()
draga bi srca dao za jug ili sjever 10-15KM vise od prave cijene,po karti,naravno,ali traziti za JUG 70KM
to je sala koja kruzi po SA,sta se odmah tu palite i navaljujete bezveze po momku,niđe veze...DENZEL je napisao/la:Glup komentar ovo za papu.Isto ko da bi neko rekao da je na Poljudu hodza naucio pa repka hrvatske nemoze pobijediti.Daj raja komentirajmo sport a vjerske i druge stvari ne mjesajmo u sport pogotovo ne u kontekstu koji moze nekoga uvrijediti...
Ma nije paljenje znam ja da je zeza al ne kontaju svi tu vrstu humora.Al nema veze okrecemo se Zenici.bistrikboy je napisao/la:to je sala koja kruzi po SA,sta se odmah tu palite i navaljujete bezveze po momku,niđe veze...DENZEL je napisao/la:Glup komentar ovo za papu.Isto ko da bi neko rekao da je na Poljudu hodza naucio pa repka hrvatske nemoze pobijediti.Daj raja komentirajmo sport a vjerske i druge stvari ne mjesajmo u sport pogotovo ne u kontekstu koji moze nekoga uvrijediti...![]()
Ja opet ponavljam,clanak na koji se vi ovdje palite je pun gresaka preuzet iz spanskog AS-a,a jedna od gresaka je sigurno i to da igramo na Kosevu...![]()
P.S.
Italija je pala prije pape
teferic,naravno,a bio bi jos pogotovo kad bi tapkarosi prodavali karte po normalnijim cijenama,pa bi iz Zenice kuci posao,sa pjesmomDENZEL je napisao/la:Ma nije paljenje znam ja da je zeza al ne kontaju svi tu vrstu humora.Al nema veze okrecemo se Zenici.bistrikboy je napisao/la:to je sala koja kruzi po SA,sta se odmah tu palite i navaljujete bezveze po momku,niđe veze...DENZEL je napisao/la:Glup komentar ovo za papu.Isto ko da bi neko rekao da je na Poljudu hodza naucio pa repka hrvatske nemoze pobijediti.Daj raja komentirajmo sport a vjerske i druge stvari ne mjesajmo u sport pogotovo ne u kontekstu koji moze nekoga uvrijediti...![]()
Ja opet ponavljam,clanak na koji se vi ovdje palite je pun gresaka preuzet iz spanskog AS-a,a jedna od gresaka je sigurno i to da igramo na Kosevu...![]()
P.S.
Italija je pala prije pape
1-0 dovoljno da tefericimo do zore naravno.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.