Grupa A (Rusija, Saudijska Arabija, Egipat, Urugvaj)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: SP 2018 / Grupa A (Rusija, Saudijska Arabija, Egipat, Urugvaj)
Urugvaj za qrc, da Mo spreman davno bi ih zavrsio.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ma zasluzeno 100%, imali su dosta prilika, zubo je danas skroz dekoncentrisan mada opet cini on dobar posao time sto pritisce zadnju liniju Egipta non stop, istrci do golmana i tako... da su bili prisebniji rezultat bi bio mnogo bolji za njih ali i ovako pobjeda je pobjedaLillard je napisao/la:Apsolutno zasluženo, ovi Egipćani idu na qrac kako na terenu tako i na tribinama. Urugvaj nije nešto, ali zasluženo danas

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Hoće to kad ne ubaci Salaha kad najviše treba da prelomi i kazni protivnika.
messilla je napisao/la:Samo ih je Suarez drzao u igri.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- ASD
- Kontakt:
Odvratno je gledati ova bacanja po terenu, fuj.
lolRooney88 je napisao/la:Urugvaj za qrc, da Mo spreman davno bi ih zavrsio.
Urugvaj je obrambeno jači nego napadački i to daleko jači. Isto Salah sad Messi pa bi sam dobijao utakmice, de svega vam.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Gledaj zubate p3dercine
**** sestru sebi
**** sestru sebi
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Luis Suarez aka DiCaprio 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Joj ovaj Suarez je stvarno smijesan igrac 
Pokrij se po usima sramoto, najgori si bio danas

Pokrij se po usima sramoto, najgori si bio danas
Zadnja izmjena: mire96, dana/u 15 jun 2018, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
bez obzira koliko utakmica bila loša, opet kad se podvuče crta urugvaj je za nijansu više zaslužio ovaj gol i pobjedu.
vidi ovog cigana suareza
vidi ovog cigana suareza

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da ga nema trebalo bi ga izmisliti 

Kakav smecar je ovaj Suarez jbte, nekad je bar s loptom u nogama licio na nesto i bio smecar. Sada je samo smecar.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Kako nekome moze u fudbalu biti drazi Egipat nego Urugvaj? Urugvaj mala zemlja slicna nama uvijek dobar fudbal igrala sa mnostvo talenta.sajo10 je napisao/la:Znam da je mnogima drag Egipat, ali ljudi presli centra u drugom poluvremenu nisu vise od dva puta. Koliko god Uruguay bio smotana ekipa, zasluzili su gol.
A Egipat ima 100 miliona stanovnika nemaju u istoriji 5 igraca da su znali makar osrdnje fudbala igrati. Nekontam.
Suarez, rijetko odvratna pojava.
Šta je uradio?Rooney88 je napisao/la:Kakav smecar je ovaj Suarez jbte, nekad je bar s loptom u nogama licio na nesto i bio smecar. Sada je samo smecar.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Preseravanje je ovo sa Salahom. Lik odigrao jednu sezonu odlično i sad odmah sam može pobijediti svakoga.Lillard je napisao/la:lolRooney88 je napisao/la:Urugvaj za qrc, da Mo spreman davno bi ih zavrsio.
Urugvaj je obrambeno jači nego napadački i to daleko jači. Isto Salah sad Messi pa bi sam dobijao utakmice, de svega vam.

Budući da Egipat ide na Rusiju sljedeće kolo, a da se domaćine obično uvijek gura da prođu dalje, ne vidim da mogu sa ovakvom igrom izboriti 1/8 finala. Kapak im je 3. mjesto u grupi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Znas i sam zasto je drazi mnogima ovdjedinoze je napisao/la:Kako nekome moze u fudbalu biti drazi Egipat nego Urugvaj? Urugvaj mala zemlja slicna nama uvijek dobar fudbal igrala sa mnostvo talenta.sajo10 je napisao/la:Znam da je mnogima drag Egipat, ali ljudi presli centra u drugom poluvremenu nisu vise od dva puta. Koliko god Uruguay bio smotana ekipa, zasluzili su gol.
A Egipat ima 100 miliona stanovnika nemaju u istoriji 5 igraca da su znali makar osrdnje fudbala igrati. Nekontam.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Onoliko prostora u kontrama bi 300% iskoristio.Lillard je napisao/la:lolRooney88 je napisao/la:Urugvaj za qrc, da Mo spreman davno bi ih zavrsio.
U prosloj i jeste bio poput Messija, cak i bolji.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Mnogima, a ovi ostali nece da priznajusajo10 je napisao/la:Znas i sam zasto je drazi mnogima ovdjedinoze je napisao/la:Kako nekome moze u fudbalu biti drazi Egipat nego Urugvaj? Urugvaj mala zemlja slicna nama uvijek dobar fudbal igrala sa mnostvo talenta.sajo10 je napisao/la:Znam da je mnogima drag Egipat, ali ljudi presli centra u drugom poluvremenu nisu vise od dva puta. Koliko god Uruguay bio smotana ekipa, zasluzili su gol.

Kosi mi se sa zdravim ljudskim razumomsajo10 je napisao/la:Znas i sam zasto je drazi mnogima ovdjedinoze je napisao/la:Kako nekome moze u fudbalu biti drazi Egipat nego Urugvaj? Urugvaj mala zemlja slicna nama uvijek dobar fudbal igrala sa mnostvo talenta.sajo10 je napisao/la:Znam da je mnogima drag Egipat, ali ljudi presli centra u drugom poluvremenu nisu vise od dva puta. Koliko god Uruguay bio smotana ekipa, zasluzili su gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.